Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.6 144 0.5
ΛΑΚΩΝΙΑ 127216
ΜΗΝ ΠΑΤΕ!
Επιδη ειναι το πρωτο σχολιο μου στο forum πρεπει να πω οτι κανω camping απο μικρος σε οργανωμενα με τους δικους μου και εδω και 5 χρονια ελευθερο.Η κατασταση στο Camping του Σιμου ειναι οτι χειροτερο εχω δει μεχρι τωρα.
Η Οδησσεια αρχισε οταν δεν βρικαμε χωρο με ρευμα αλλα αφου μας διαβεβαιωσαν οτι αν παμε νωρις θα βρεθει χωρος να στισουμε, καναμε τις 5+ ωρες ταξιδι μεχρι την Ελαφονησο.
Φτανοντας στην reception μας εδωσαν σε εναν ανεκδιηγιτο τυπο να μας διξει τις θεσεις χωρις ρευμα που δεν ηταν τιποτα αλλο απο παρτερια με χαμοδεντρα στην καλητερη περιπτωση γκαζον αναμεσα στα βιολετι μπουρδοροδοκοκκινα κτιρια στην χειροτερη. Τελικα στισαμε σκηνη απεναντι απο τις τουαλετες διπλα στην reception που τουλαχιστον ειχαμε λιγη σκια το πρωι. Αλλα και σε κανονικη θεση να μεναμε δεν θα αλλαζε ιδιεταιρα την κατασταση. Οι θεσεις εχουν τσιμεντενια χωρισματα με υποστεγο απο πανω και απουσιαζει τελειως οποιαδιποτε αισθηση πρασινου. Στον χωρο εχει πεσει τεραστια ποσοτητα τσιμεντου και μου εδινε την εντυπωση parking super-market γεματο απο "classy" προσφιγες. Το φαγιτο στο "εστιατοριο" ηταν λιγο καλητερο απο λεσχη τει στην επαρχια και αρκετα ακριβο (~15€ το ατομο)με αποκορυφομα την χωριατικη σαλατα η οποια ειχε 5,5€ για ενα μπολακι. Οι τουαλετες και τα κτηρια που ειδαμε ηταν σε γενικα ασχημη κατασταση αν και εχω δει και χειροτερα.. Οσο για τη παραλια παρολο που μου χαλαγε το τοπιο η σειρα με τις ομπρελες (4€) και ο baywatch τυπος που σφυραγε συνεχεια λες και ειμαστε σε παιδικη κατασκηνωση να βγουμε απο το νερο οταν δυναμωνε λιγο το κυμα ηταν οντως καλη.. Τραγικη και η κατασταση στα μαγαζια της πολης που πληρωσαμε γυρω στα 20€ το ατομο για να φαμε καλαμαρακια χωρις αποδειξη φυσικα.

Γενικα ηταν η πρωτη και η τελευταια φορα που παω στην Ελαφονησο αν και στεναχωριεμαι που δεν την ειχα δει σε παλιοτερες καταστασεις

ΜΑΚΡΙΑ!!!!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 4740

Yesterday 7206

Week 22824

Month 156893

All 12482917

Αυτή τη στιγμή online 275 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4740

Yesterday 7206

Week 22824

Month 156893

All 12482917

Αυτή τη στιγμή online 275 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions