Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.5 38 0.5
Hot
ΚΟΡΙΝΘΙΑ 62396
(Ενημερώθηκε: 26 Μαΐου, 2017)
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
4.5
Πέρασα από το camping προσφάτως, καθώς το τελευταίο διάστημα ψάχνομαι για μια μόνιμη θέση (αλλά και για σύντομες επισκέψεις) σε διάφορα camping, κατά κύριο λόγο κοντά στην Αθήνα.
Είχα κατασκηνώσει για λίγες μέρες αρκετά χρόνια πριν και είχα γράψει τις εντυπώσεις μου εδώ, που ήταν σε γενικές γραμμές καλές.
Καλή ήταν και η πρόσφατη εντύπωσή μου. Ο χώρος έχει μερικά σημαντικά πλεονεκτήματα. Πολύ καλή θέα, λόγω της αμφιθεατρικής χωροταξίας του και βεβαίως κοντινή απόσταση από την Αθήνα (από 1:15 μέχρι 1:40, αναλόγως της κίνησης και της διάθεσης του οδηγού), Η θάλασσα του Κορινθιακού σε εκείνη την περιοχή είναι βαθειά και με εκπληκτικά ενδιαφέροντα βυθό. Εμένα αυτό με ενθουσιάζει, άλλοι - κυρίως οι γονείς - θα την προτιμούσαν πιο ρηχή και οπωσδήποτε πιο ήρεμη.
Οι ιδιοκτήτες με τους οποίους ήρθα σε επαφή (πατέρας και γιος) ήταν εξυπηρετικοί, ευγενικοί και ευχάριστοι. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα στην επικοινωνία μαζί τους. Νομίζω πως αυτό είναι αρκετό. Μου είπαν ότι δίνουν βάση στην ησυχία και στην ηρεμία στο χώρο του camping και βεβαίως αυτό μου φαίνεται λογικό. Κατά τα λεγόμενά τους η είσοδος αυτοκινήτων στον χώρο απαγορεύεται μετά τις 12 τη νύχτα.
Η καθαριότητα στους κοινόχρηστους χώρους ήταν άριστη, αλλά το camping ήταν σχεδόν άδειο, οπότε δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα.
Οι θέσεις σκιασμένες κυρίως με τεχνητό τρόπο, αλλά και με φυτά και δέντρα, χωρίς βέβαια να το λες και "ζούγκλα". Γενικά η χλωρίδα του μέρους μου άρεσε πολύ, όπως και το γεγονός πως η τοπογραφία του σημείου σου δίνει λίγο και την αίσθηση συνδυασμού βουνού-θάλασσας, που επίσης προσωπικά μου αρέσει πολύ.
Ταβέρνα, μινι μάρκετ, μπαράκι κ.λπ. δεν χρησιμοποίησα και δεν έχω φυσικά κάποια κρίση να κάνω, εκτός βεβαίως από το προφανές της πολύ όμορφης θέας που έχει η ταβέρνα.
Η παραλία του camping πράγματι είναι μικρή. Και την άλλη φορά που είχα έρθει πριν χρόνια μάζευε πολύ κόσμο. Αυτή τη φορά λόγω εποχής δεν υπήρχε ψυχή.
Οι τιμές του ήταν φυσιολογικές, δεν το λες φτηνό, αλλά οπωσδήποτε δεν είναι και ακριβό.
Επειδή λατρεύω το χειμερινό camping, για την ακρίβεια πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι ιδανική για camping τον χειμώνα, ιδανικότερη κι από το καλοκαίρι, νομίζω πως είναι εξαιρετικά θετικό πως το συγκεκριμένο camping λειτουργεί 12 μήνες.
Η εικόνα που σου δίνει είναι πως πρόκειται για ένα camping που απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες και ζευγάρια. Μικρές παρέες δεν αποκλείονται φυσικά, αλλά ok, δεν θα ενθουσιάσει μάλλον παρέες νέων, αμφοτέρων των φύλων που ψάχνονται για "παιχνίδι", τύπου Ίου ας πούμε...
Λίγο πριν από την είσοδο του camping ξεκινά ένας βατός χωματόδρομος που μέσα από το βουνό, οδηγεί στα Στραβά, σε μια από τις πιο ήσυχες και όμορφες περιοχές της ακτογραμμής του Κορινθιακού.
Η γενική αίσθηση - επαναλαμβάνω: σε μια μέρα χωρίς καθόλου κόσμο - ήταν ενός καλά τακτοποιημένου, καθαρού και οργανωμένου camping σε μια πολύ όμορφη από φυσική άποψη περιοχή, πολύ κοντά στην Αθήνα.
Οπωσδήποτε θα είναι μέσα στις πρώτες μου κατασκηνωτικές επιλογές.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 5581

Yesterday 7279

Week 25406

Month 152987

All 12658105

Αυτή τη στιγμή online 397 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5581

Yesterday 7279

Week 25406

Month 152987

All 12658105

Αυτή τη στιγμή online 397 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions