Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.9 22 0.5
ΚΟΡΙΝΘΙΑ 40997
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Σκιά
 
3.0
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
4.5
Τέλος του καλοκαιριού Π-Σ-Κ λέμε να πάμε κάμπινγκ με τη γυναίκα μου και βρήκαμε αυτό το κάμπινγκ, το οποίο θα ήθελα να ομολογήσω πως αρχικά δε μου γέμιζε το μάτι... ήταν όμως κοντά στην Αθήνα και μας βόλευε!
Φτάσαμε νωρίς το απόγευμα (κατά τις 6) και αντιμετώπισα την απόλυτη ησυχία!!! Επειδή δεν είχε παρα πολύ κόσμο, ο ιδιοκτήτης-υπάλληλος (δεν ξέρω...) μας είπε να μπούμε μέσα στο κάμπινγκ, να βρούμε ΟΠΟΙΑ θέση θέλουμε για την σκηνή μας και μετά να του πούμε ποια διαλέξαμε!!! (εμένα μου άρεσε αυτή η αντιμετώπιση, άλλοι όμως δεν ξέρω πως θα το λάμβαναν...) στήσαμε την σκηνη, χαλαρώσαμε και επισκεφτήκαμε τον χώρο ο οποίος έμοιαζε με σχολική κατασκήνωση λίγο παρατημένη (δε μας ενόχλησε ιδιαίτερα...), διότι ήταν πεντακάθαρα!!!! Κουζίνες, μπάνια (ζεστό νερό πάντα!!!), περιβάλλων χώρος, όλα τέλεια!
Η θάλασσα πεντακάθαρη (λίγο οξύμωρο, βλέποντας τα διυλιστήρια απέναντι) με κάτι λαβράκια τεράστια μέσα στον βυθό, τον οποίο ξεσκονίσαμε με τις μάσκες!
Η σκιά ικανοποιητική αν ξέρεις πού να την τοποθετήσεις και αν είχες και ένα δίχτυ σκίασης ή κάτι τέτοιο ακόμα καλύτερα θα ήσουν!
Οι θέσεις πολύ ευρύχωρες, οριοθετημένες και αν γούσταρες χωρούσε και το αμάξι..!
Το βράδυ της Παρασκευής έφταναν ορδές ο κόσμος από πολλά μέρη της Ελλάδας, παρ'όλα'αυτά ήταν ήσυχα! Σαββατοκύριακο βλέπεις!!!
Η παρουσία του ιδιοκτήτη ή των υπαλλήλων δεν μπορώ να πώ πως ήταν αισθητή... δεν ξέρω κατά πόσο καλό ήταν, πάντως ήταν όλα λές και έχουν μπεί στον "αυτόματο"!
Το Σάββατο το βράδυ χάλασε το ένα ψυγείο και αμέσως έφεραν τεχνικό να επισκευάσει την βλάβη ο οποίος έκατσε μέχρι τις 23.00 μέχρι να το φτιάξει!!!!

Για να κλείσω: είναι ένα κάμπινγκ το οποίο μπορεί ΑΝΕΤΑ να επισκεφτεί ο "Αθηναίος", δεν είναι και καινούργιο αλλά λίγη σημασία έχει, με ωραία θάλασσα (μήν ακούτε "διυλιστήρια" και τέτοια!!!! είναι πολύ καθαρότερη από τις παραλίες της Αττικής, που κάνεις, πολλές φορές περισσότερη ώρα να φτάσεις...!) και προπάντων η τιμή του ήταν μέσα σε λογικά πλαίσια!

Θα ξαναπάω σίγουρα μέσα στον Σεπτέμβρη που ησυχάζουν τα πράγματα!!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
02 Σεπτεμβρίου 2011
Αναχώρηση
04 Σεπτεμβρίου 2011
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 4284

Yesterday 6816

Week 16830

Month 144411

All 12649529

Αυτή τη στιγμή online 161 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4284

Yesterday 6816

Week 16830

Month 144411

All 12649529

Αυτή τη στιγμή online 161 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions