Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.5 38 0.5
Hot
ΚΟΡΙΝΘΙΑ 62393
Γενική βαθμολογία
 
2.4
Σκιά
 
3.0
Καθαριότητα
 
1.5
Παροχές
 
1.0
Τοποθεσία
 
4.0
Θα προσπαθήσω να περιγράψω χωρίς να βάλω μέσα την προσωπική μου άποψη μια και θα είναι εντελώς υποκειμενική για να ξέρει ο κάθε επισκέπτης τι έχει να συνάντηση.
Το Camping είναι τοποθετημένο αμφιθεατρικά σε μια πλαγιά που καταλήγει στην παραλία, σχεδόν από όλες τις θέσεις έχεις θέα στην θάλασσα. Η αμφιθεατρική του τοποθέτηση όπως καταλαβαίνετε το κάνει να είναι και πολύ ανηφορικό για όπου θέλεις να πάς.
Η παραλία είναι μικρή και με βότσαλό έξω ενώ έχει κοτρόνες μέσα και βαθαίνει κάπως απότομα σε περίπτωση που κάποιος θέλει να πάει με παιδιά. Εκεί λειτουργεί φέτος το μπαράκι με μουσική ρεκγε και ροκ και όχι αυτά που είχα διαβάσει για σκυλάδικα και τέτοια, προσοχή μόνο στο καφέ , φρέντο δεν ξέρουν ακόμη να φτιάχνουν και γενικά η απειρία είναι φανερή.
Εγκαταστάσεις, νομίζω πως όποιος λυπάται το καρφί χάνει και το πέταλο, και ενώ βλέπεις ότι γενικά το πράγμα έχει επένδυση ξαφνικά βλέπεις στην λάντζα που πλένεις πιάτα να είναι εντελώς απαράδεκτο με τα λάστιχα για να γίνεται μίξη στο νερό…
Όσο αφορά την καθαριότητα στις τουαλέτες κυριολεκτικά ήταν καθαρές μόνο η λεκάνες το υπόλοιπο, πλακάκια, τοίχος, ταβάνι αυτά είχαν αράχνες. Διερωτάται κανείς τι έχεις καθαρίσει ρε φίλε??? Για να μην μπω στον κόπο να πω για νιπτήρες και καθρέπτες.
Επίσης δεν λειτουργούσε στο camping mini market με αποτέλεσμα να είσαι αναγκασμένος να βγαίνεις για να ψωνίσεις το οτιδήποτε εκτός.
Και ακόμη δύο πράγματα που με έκαναν να βάλω προσωπικά Χ στο συγκεκριμένο camping είναι 1. Η θάλασσα ήταν βρόμική (προφανώς ο βιολογικός πέφτει στην παραλία) 2. Τα αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν μέσα λες και ήσουν στην Πανεπιστημίου … ακόμα και για να κατέβουν στην παραλία έπαιρναν το αυτοκίνητο τους… ήταν κάτι που μας το είπε και ο ιδιοκτήτης όταν θελήσαμε να αφήσουμε τα αυτοκίνητα εκτός «και πως θα κυκλοφορείτε» μας είπε….


Η προσωπική μου άποψη για το camping είναι πως θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός εναλλακτικός προορισμός, κοντινός στην Αθήνα και οκ πολλά από αυτά που περιέγραψα δεν με ενοχλούν. Ούτε η ανηφόρα με κουράζει, ούτε η λάντζα με ενοχλεί και στην τουαλέτα το ταβάνι δεν νομίζω ότι με πειράζει ιδιαιτέρα που έχει αράχνες (αν και νομίζω πως αυτό θα διορθωθεί) αυτό όμως που ξέρω ότι δεν αλλάζει είναι η θάλασσα και για αυτό δεν θα ξαναπάω
Ελπίζω να βοήθησα και να ξέρετε μετά από αυτό που πάτε

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
01 Ιουνίου 2012
Αναχώρηση
04 Ιουνίου 2012
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 5361

Yesterday 6816

Week 17907

Month 145488

All 12650606

Αυτή τη στιγμή online 190 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5361

Yesterday 6816

Week 17907

Month 145488

All 12650606

Αυτή τη στιγμή online 190 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions