Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.9 35 0.5
Hot
ΗΛΕΙΑ 62857
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
5.0
Επιλέξαμε το συγκεκριμένο κάμπινγκ μετά από σύσταση φίλων. Το βρήκαμε εξαιρετικό. Οι άνθρωποι ευγενικοί, οι εγκαταστάσεις άψογες και πεντακάθαρες (το προσωπικό εργαζόταν όλη την ημέρα στην καθαριότητα). Η σκιά δεν είναι παντού αρκετή. Υπάρχουν μεγάλες θέσεις, αλλά με μέτρια σκιά. Οι περισσότερες θέσεις με πλούσια σκιά είναι σχετικά μικρές (για σκηνή τούνελ 5 ατόμων, διαστάσεων 3,5x4,8 μέτρα). Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι οι θέσεις είναι καλοσχεδιασμένες και ιδόπεδες, χωρίς εμπόδια, χαμηλά κλαδιά, ρίζες που ξεπροβάλλουν από το χώμα κλπ, κάτι το οποίο κάνει το στήσιμο και ξεστήσιμο του νοικοκυριού σημαντικά πιο εύκολο. Το κάμπινγκ έχει καθαρά οικογενειακό προσανατολισμό (εποχούμενες συμμορίες 6-10 ετών λυμαίνονται με τα ποδήλατά τους το μέρος τα μεσημέρια και όχι μόνο), προσελκύει ωστόσο και αρκετούς επισκέπτες, σχεδόν αποκλειστικά αλλοδαπούς, με τροχόσπιτα ή αυτοκινούμενα, κι αυτό γιατί από την μέση του κάμπινγκ και κάτω οι θέσεις είναι μεν τεράστιες, η σκιά όμως είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
Η θάλασσα είναι θαυμάσια και ρηχή. Υπάρχουν κάποιες πέτρες σε μερικά σημεία στα ρηχά, ενώ δυσάρεστη έκπληξη αποτέλεσε η πίσσα που μας αιφνιδίασε! Έχω να δω (και, κυρίως, να πατήσω πίσσα από την πρώτη εποχή ΠΑΣΟΚ). Οι υπεύθυνοι του κάμπινγκ πάντως έχουν ακόμα και μπιτόνι με βενζίνη και βούρτσα δίπλα στη σκάλα που οδηγεί στην παραλία ακριβώς για αυτόν το σκοπό. Νομίζω πάντως, ότι το φαινόμενο της πίσσας περιορίζεται σε μια έκταση 100 μέτρων. Όταν μετακινηθήκαμε νοτιότερα, δεν υπήρχε πρόβλημα.
Το διάστημα που μείναμε το κάμπινγκ είχε αρκετό κόσμο, πράγμα που προσωπικά δεν μου αρέσει, αλλά βεβαίως δεν αποτελεί αντικειμενικό πρόβλημα αλλά ούτε και ευθύνη της επιχείρησης. Απλώς συναντήσαμε ξανά το φαινόμενο των Ελλήνων, που επειδή έρχονται δεύτερη φορά στο ίδιο μέρος (και ενδεχομένως ακριβώς στην ίδια θέση), θεωρούν ότι βρίσκονται στο σπίτι τους και συμπεριφέρονται σαν ιδιοκτήτες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Στα θετικά του μέρους θα πρέπει να αναφέρω και την κοντινή απόσταση από το μεσαιωνικό κάστρο Χλεμούτσι, την αρχαία Ήλιδα και φυσικά την αρχαία Ολυμπία, τρία αξιοθέατα που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί κανείς.
Η εμπειρία μας ήταν γενικά πολύ θετική και θα σύστηνα ανεπιφύλακτα το κάμπινγκ σε φίλους με οικογένειες για ξεκούραση και όμορφες στιγμές στη θάλασσα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
19 Ιουλίου 2019
Αναχώρηση
30 Ιουλίου 2019
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 284

Yesterday 6221

Week 12745

Month 91559

All 12596677

Αυτή τη στιγμή online 173 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 284

Yesterday 6221

Week 12745

Month 91559

All 12596677

Αυτή τη στιγμή online 174 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions