Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.3 41 0.5
ΗΛΕΙΑ 91947
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
4.5
Είχαμε μια πάρα πολύ καλή εμπειρία στο Fournia Beach!!!
Πολύ οργανωμένο, πολύ καθαρό!!! (αν και πήγαμε στο peak του - τον δεκαπενταύγουστο), με όλες τις παροχές που περιμένει κανείς σε ένα καλό camping.
Όμορφοι χώροι. Ο χώρος τού γκαζόν μπροστά από το εστιατόριο, με παιδική χαρά, ομπρέλες και άφθονο γκαζόν για να ξαπλώσεις και να ρεμβάσεις βλέποντας την δύση, εξαιρετικός!!! Αλλά και οι ξαπλώστρες στην πλαγιά, κατεβαίνοντας για την παραλία πολύ ωραία πινελιά!!!...
Ήσυχο σε γενικές γραμμές - όταν κάποια παρέα νεαρών έκανε φασαρία αργά το βράδυ, ήρθε ο υπεύθυνος και τους έκανε παρατήρηση (ευγενικά μεν, σταθερά δε). Το μόνο πλην είναι ότι ακούγαμε κάποιες ώρες τον ήχο από τον απορροφητήρα τού εστιατορίου - αλλά αυτό επειδή η θέση μας ήταν σχετικά κοντά του. Και τις τελευταίες δύο μέρες, κάποια παιδιά με "πειραγμένα" για να κάνουν θόρυβο ποδήλατα που έκαναν γύρους στον χώρο (ο υπεύθυνος είχε κάνει σύσταση στους γονείς τους, αλλά ό,τι και να σου πουν, πρέπει και ο ίδιος να μην έχεις dna γαϊδάρου για να καταλάβεις από λόγια...). Κατά τα άλλα: πολλή ηρεμία και ησυχία.
Οι θέσεις πολύ καλά χωρισμένες και αρκετά μεγάλες! Αρκετή σκιά και από δέντρα και από σκίαστρα. Δεν μας χάλασε όμως που βάλαμε και το δικό μας σκίαστρο σαν συμπλήρωμα... Αν είστε πρωινοί τύποι και θέλετε απογευματινή σκιά προτιμήστε ανατολική θέση, αλλιώς το αντίθετο.
Σχετικά σκληρό χώμα. Πάρτε καλά πασαλάκια. Το σίγουρο είναι ότι θα κρατήσουν γερά! ;)
Οι τουαλέτες πολύ καθαρές (εξαρτάται πάντα και από το αν ο προηγούμενος είναι βρωμίλος - αλλά σ' αυτήν την περίπτωση δεν ευθύνεται το camping...). Υπήρχε σαπούνι στους νιπτήρες και χαρτί στις τουαλέτες στο 95% των περιπτώσεων. Αρκετές τουαλέτες και ντους, ώστε ακόμα και δεκαπενταύγουστο δεν βρέθηκα ποτέ να περιμένω.
Με το ζεστό νερό υπήρχε ένα θέμα μόνον τις μέρες και ώρες αιχμής, αλλά κυρίως στο ότι επηρεάζουν οι υπόλοιποι τήν ροή στο δικό σου νερό κι έτσι "παίζει" από το κρύο στο ζεστό (αλλά και στο σπίτι σου να είσαι, το ίδιο συμβαίνει αν ανοίξει κάποιος μια άλλη βρύση όσο κάνεις μπάνιο...).
Το εστιατόριο αξιοπρεπέστατο μπροστά από τον πανέμορφο χώρο τού γκαζόν. Αρκετά νόστιμο φαγητό. Θα μπορούσε να είναι λίγο φθηνότερο (δύσκολοι καιροί γαρ...).
Η λάντζα λειτουργική. Για τον χώρο με τα ηλεκτρικά μάτια για μαγείρεμα δεν έχω άποψη μιας και δεν τον χρησιμοποίησα. Τα ψυγεία, όπως θα περίμενε κανείς, φίσκα τις μέρες με τον πολύ κόσμο, αλλά επαρκή. (Μόνο που πρέπει να έχεις το νου σου: κάθε Τρίτη πρωί γίνεται καθαρισμός των ψυγείων και πρέπει να ξαναβάλεις ο ίδιος τα πράγματά σου μέσα για να μην χαλάσουν.)
Υπάρχει και πλυντήριο ρούχων (αν θυμάμαι καλά με 3 € - σού δίνουν και το απορρυπαντικό), το οποίο μάς βόλεψε μιας και μείναμε 17 μέρες εκεί (3 παραπάνω απ' ό,τι είχαμε σχεδιάσει αρχικά)...
Το mini market έχει όλα τα βασικά και απ' όσα είδα, λογικές τιμές.
Το camping βρίσκεται σε δυτική ακτή. Οπότε το ηλιοβασίλεμα είναι ακριβώς μπροστά σου! Ο ήλιος δύει ανάμεσα στην Ζάκυνθο (δυστυχώς βλέπαμε και τις φωτιές φέτος...) και στην Κεφαλονιά! Μαγικές εικόνες. Βέβαια, ελάχιστες σκηνές έχουν αυτήν την θέα (μόνον αυτές που είναι στην πλαγιά - αλλά αυτές είναι λίγο πιο μικρές θέσεις και, επιπλέον, με τον συνεχή ήχο των κυμάτων για 17 μέρες νομίζω ότι θα αλάλιαζα (sic)!
Για να φτάσεις στην θάλασσα πρέπει να ...κατέβεις. Το camping είναι φτιαγμένο σε ύψωμα κι έτσι 100 και κάτι ψιλά σε σκαλιά, σε κάνουν να οργανώνεις καλύτερα την εξόρμησή σου, για να μην έχεις να ξανα-ανεβαίνεις για κάτι που ξέχασες!
Η παραλία, καλή αλλά όχι τίποτα εξαιρετικό, και ...transformer! Απ' ό,τι μας είπαν κατασκηνωτές που πάνε εκεί χρόνια, αλλά και απ' ό,τι προλάβαμε να δούμε και μόνοι μας, η παραλία αλλάζει ανάλογα με τον καιρό και τα κύματα. Την θάλασσα την πετύχαμε σε όλες της τις φάσεις. Ήρεμη τις πρώτες μέρες, με πολλά κύματα τις τελευταίες. Αναλόγως άλλαζε και η ακτή, η οποία είναι κυρίως άμμος. Σε ορισμένα σημεία η πρόσβαση στα βαθειά δυσκολεύει λίγο από βράχους στον βυθό, αλλά υπάρχουν μεγάλα περάσματα με άμμο. Γενικά αργεί να βαθύνει, κι αυτό προφανώς διευκολύνει αυτούς που έχουν παιδιά. Ωραία νερά! Αρκετά ζεστά (ειδικά τις πρώτες μέρες μας εκεί). Πράγμα που δεν μας χαλούσε, γιατί δεν είμαστε τού ...κρυοπαγήματος.
Υπάρχουν δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες (τις οποίες θα πρέπει να προλάβεις), πολύς χώρος για άλλες ομπρέλες, αλλά και φυσική σκίαση, για αρκετές ώρες την μέρα, από το βουνό και τα δέντρα που φτάνουν μέχρι κάτω. Bonus αργιλώδη πετρώματα για ...σπα. Οδηγίες: αλείφεσαι με άργιλο, γίνεσαι πράσινος και, αφού στεγνώσει πάνω σου, ξεπλένεσαι. Επαναλαμβάνεις κάθε 4-5 μέρες. :)
Δεν χρειάστηκε να πάμε σε άλλη παραλία. 17 μέρες κάναμε τα μπάνια μας/ρακέτες/αργιλοθεραπείες/ηλιοβασιλέματα/παρακολούθηση βροχής διαττόντων εκεί!!!
Τα κατοικίδια είναι καλοδεχούμενα, αλλά θα πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη μέριμνα για ένα αρσενικό αδέσποτο που τριγυρνάει κάποιες φορές στον χώρο τού camping και, ενώ δεν είναι καθόλου άγριο, είναι μεγάλη ενόχληση αν έχεις θηλυκό (αστείρωτο) σκυλί και δεν θέλεις να διανέμεις κουταβάκια αργότερα...
Υπάρχει χώρος για parking μέσα, αλλά αν δεν έχεις πράγματα στο αμάξι που να τα χρειάζεσαι στην διαμονή σου, μπορείς και να το αφήσεις έξω από το camping - υπάρχει πολύς χώρος σε ένα χωράφι με ελιές, και να γλιτώσεις κάποια χρήματα. Εμείς αυτό κάναμε.
Το wi-fi σερνόταν, έως δεν υπήρχε καθόλου σήμα. Αυτό μάς είπαν ότι ωφειλόταν σε έναν κεραυνό που έπεσε τέλη Ιούλη και έκαψε τα ρούτερ τους - γεγονός που διασταυρώσαμε και με αλλες, γειτονικές στο camping, εγκαταστάσεις. Όμως πάνω στην τούρλα τού δεκαπενταύγουστου θα μπορούσε να έχει γίνει μια επισκευή! Χρειάζεται περισσότερη προσοχή, λοιπόν, σ' αυτόν τον τομέα!!!
Η εξυπηρέτηση στο camping ήταν πολύ καλή. Από την τηλεφωνική κράτηση, μέχρι την βοήθεια (όποτε χρειαστήκαμε σκάλα για να στήσουμε ή να ξεστήσουμε), μέχρι -το αποκορύφωμα- την εξυπηρέτηση τού Σπύρου, ο οποίος μάς έφερε (σε ένα ταξίδι που θα έκανε έτσι κι αλλιώς) στην Αθήνα κάτι που ξεχάσαμε εκεί - απ' ό,τι είδα εκτός από το δικό μας, είχε και άλλα ...δέματα για παράδοση. Ευχαριστούμε Σπύρο!!!!!!!
Συνολικά είχαμε τις καλύτερες εντυπώσεις από το Fournia Beach. Σίγουρα, αν έχουμε την δυνατότητα, θα ξαναπάμε!!!!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
31 Ιουλίου 2017
Αναχώρηση
17 Αυγούστου 2017
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 7396

Yesterday 7350

Week 33477

Month 112291

All 12617409

Αυτή τη στιγμή online 165 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 7396

Yesterday 7350

Week 33477

Month 112291

All 12617409

Αυτή τη στιγμή online 165 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions