Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.1 21 0.5
ΗΛΕΙΑ 43578
Χαλαρώστε...
(Ενημερώθηκε: 06 Ιουλίου, 2014)
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
2.5
Τοποθεσία
 
5.0
Φέτος μετακινήσαμε το τροχόσπιτο μας στο camping.
Μετά από πολύ μεγάλη έρευνα στην ευρύτερη Πελοπόννησο, μιας και θέλαμε ένα σημείο σε λογική απόσταση από την Αθήνα αλλά ήρεμο, να χαλαρώνουμε τα σαββατοκύριακα αλλά και τις μέρες των διακοπών μας.
Συμπεράσματα δικά μας αλλά και φίλων που μας επισκέπτονται σχεδόν κάθε σ/κ:
Η τοποθεσία είναι ΜΑΓΙΚΗ, το τελευταίο ίσως παράκτιο πευκοδάσος της Ελλάδας, και η θάλασσα φανταστική, ατέλειωτη αμμουδιά, πεντακάθαρα νερά, σχεδόν εξωτική η παραλία.
Όντως το camping έχει μια σχετικά παρακμιακή εικόνα, σε σχέση με τα σύγχρονα. Όμως αυτό το γεγονός έχει και (κατά τα προσωπικά μας γούστα) τα πλεονεκτήματά του.
Καταρχήν είναι πάρα πολύ μεγάλη η έκταση του.
Επιλέγεις χωρίς περιορισμό τη θέση σου, εμείς είχαμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε μια τεράστια έκταση πεύκων, πόσο κοντά ή θέλαμε γείτονες, θάλασσα, κλπ (αν τα 30 μέτρα θεωρούνται από κάποιους μακριά όπως διάβασα σε κάποιες αναρτήσεις, τέλος πάντων).
Δεν πληρώνουν είσοδο οι επισκέπτες, όπως γίνεται αν όχι σε όλα στα περισσότερα camping.
Μέχρι στιγμής τουλάχιστον, το προσωπικό και η ιδιοκτήτρια μας φέρονται άψογα, φιλικά, χαλαρά, όχι στημένα, ίσως το μοναδικό που δε συναντήσαμε την ψυχρή ευγένεια ενός "επαγγελματία". Λέξη που σίγουρα δε τους χαρακτηρίζει (χεχεχεχε) αλλά εμάς μας αρέσει αυτό διότι ναι μεν μπορεί να έχει χαλασμένη εσπρεσσιέρα και να σερβίρει ελληνικό και φραπέ μόνο, αλλά από την άλλη όποτε χρειαστήκαμε κάτι ουσιαστικό και αναγκαίο για τη διαβίωσή μας εκεί, ήταν άμεσοι και με πραγματικό ενδιαφέρον.
Από τα μεγάλα συν για εμάς ήταν η παραλία ΧΩΡΙΣ ξαπλώστρες, καθώς έτσι δεν χρειάζεται να βλέπουμε τα οπίσθια κάποιου αγνώστου κάθε φορά που γυρνάμε μπρούμυτα για ηλιοθεραπεία. Απλά επιλέξαμε το σημείο που μας άρεσε, βάλαμε τις ομπρέλες μας κλπ, τις αφήνουμε το βράδυ εκεί και πάντα τις βρίσκουμε την επομένη στη θέση τους χωρίς άγχος.
Παλιά τα μπάνια αλλά ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Φαγητό δε ξέρουμε αν έχει καλό. Ψήνουμε και μαγειρεύαμε στο τροχόσπιτο.
Σε γενικές γραμμές είναι ένα camping, που αποσύρει το άγχος από πάνω μας, δεν αισθανόμαστε ότι έχουμε να υπακούσουμε σε άπειρες προϋποθέσεις και περιορισμούς (ναι οκ γίνεται λίγο χύμα παραπάνω από ότι πρέπει κάποιες φορές), αλλά αρκεί να έχει ο καθένας μας ένα μίνιμουμ σεβασμού και όλα λύνονται.
Με λίγα λόγια...αν ψάχνετε τυποποιημένο camping, με θέσεις η μία δίπλα στην άλλη, καταυλισμούς και γειτονιές, οργανωμένες παραλίες, τρίχρωμους εσπρέσο, ανατομικές ξαπλώστρες κλπ ,μην το επιλέξετε.
Αν θέλετε σημείο σε καταπληκτική φυσική τοποθεσία, μία από τις ωραιότερες θάλασσες στην Ελλάδα, αν θέλετε την ησυχία σας, αν δε σας νοιάζει η glamour πλευρά των διακοπών, τότε το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.
Με αυτή μας την άποψη, δε σημαίνει ότι δε θα μας άρεσε να ήταν ανακαινισμένα τα μπάνια, ή ότι δε θα θέλαμε να δούλευε η εσπρεσιέρα, αλίμονο, απλά λέμε ότι εφόσον είχαμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε αυτή την κατάσταση και στην άλλη που δεν έβρισκες ξαπλώστρα στις οργανωμένες παραλίες των άλλων camping ή είχαμε γείτονες σε απόσταση αναπνοής, επιλέξαμε το Γιαννιτσοχώρι διότι στη δική μας ζυγαριά τα υπέρ του είναι απείρως ανώτερα από τα κατά.
Δεν ξέρω αν είχα να μείνω 2-3 μέρες σε σκηνή αν θα ήταν η καλύτερη λύση αλλά για μόνιμη κατασκήνωση με τροχόσπιτο ή σκηνή είναι το καλύτερο από όσα έχουμε δει.
Η τιμή για την μόνιμη θέση του τροχόσπιτου ήταν από τις χαμηλότερες, σε πάνω από 15 άλλα σημεία που είδαμε πριν καταλήξουμε εκεί, συν το γεγονός ότι σε όλα τα άλλα μας έδιναν την απόλυτα οριοθετημένη θέση μας, με το γείτονα στα 10 εκατοστά απόσταση, ενώ εκεί επιλέξαμε απλά σε ποιο πεύκο από κάτω μας άρεσε καλύτερα.
Έλλειψη οργάνωσης διάβασα σε αρκετές αναρτήσεις, ισχύει, όχι όμως σε θέματα καθαριότητας ή σε αυτά που αφορούν στην ασφάλεια των κατασκηνωτών, και αν κάποιον τον ενοχλεί η "μεξικανοποίηση" του ρυθμού ζωής εκεί, ή πάει αλλού ή ρίχνει μια ματιά γύρω του, η φύση σου κόβει την ανάσα και σε αποζημιώνει, εμείς τουλάχιστον αυτό κάνουμε.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά άνω των 12 χρονών
Έμεινα
Τροχόσπιτο
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 7784

Yesterday 7350

Week 33865

Month 112679

All 12617797

Αυτή τη στιγμή online 210 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 7784

Yesterday 7350

Week 33865

Month 112679

All 12617797

Αυτή τη στιγμή online 210 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions