Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.9 35 0.5
Hot
ΗΛΕΙΑ 62757
Πολύ καλό κάμπινγκ
(Ενημερώθηκε: 06 Σεπτεμβρίου, 2011)
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
5.0
Εμεινα για δυο εβδομαδες μεσα στον Αυγουστο. Λιγες μερες πριν παμε ειχα κανει κρατηση απο το τηλεφωνο και οπως αποδειχτηκε οι υπευθυνοι ειχαν κανει πολυ σωστη επιλογη με βαση τα οσα τους ειχα πει οτι χρειαζομαι- καλη σκια ωστε να κοιμαται το μωρο τα μεσημερια, ησυχια, οχι πολυ μακρια απο τουαλετες.
Μπορω να πω οτι ειναι το καλυτερο απο οσα εχω επισκεφτει ως τωρα. Καλες σκιες, θεσεις διαχωρισμενες με πρασιναδα, βρυση ανα 2-3 θεσεις, πριζες πολυ κοντα, τουαλετες πολλες, καθαρες και χωρις προβληματα συμφορησης, με ζεστο νερο ολες τις ωρες. Μπανια με διαχωριστικο για τις κρεμαστρες ωστε να μη βρεχονται οι πετσετες οταν κανετε ντους.
Μινι μαρκετ υπερπληρες για καμπινγκ και οταν θελησα κατι που δεν ειχε το ζητησα και το φεραν την αλλη μερα.
Κομπρεσερ για βαρκες και στρωματα, λαστιχα για γρηγορο ξεπλυμα των αμαξιων, παιδικη χαρα για τα πιτσιρικια ειναι μερικα απο οσα θεωρω οτι βοηθησαν να εχουμε ανετη διαμονη.

Οι θεσεις ειναι ανετες εως πολυ ανετες αναλογα με το μεγεθος της σκηνης σας και τη θεση που θα πιασετε, γενικα στο καμπινγκ υπαρχει αρκετη απλα ακομη και τις μερες που εμεινα και ηταν ότι πιο πηγμενο απο κοσμο. Σε ορισμενες θεσεις καλο θα ειναι να εχετε ενα μουσαμα ωστε να απλωσετε απο πανω για καλυτερη προστασια απο τον ηλιο καποιες ωρες της μερας αλλα στις περισσοτερες πιστευω δε χρειαζεται ουτε κι αυτο.
Το καμπινγκ το διασχιζει ενα ωραιο πλακοστρωτο που οδηγει στην παραλια και πανω στο οποιο βρισκονται τα σημαντικοτερα σημεια εξυπηρετησης (μαρκετ, μπανια, εστιατοριο, πλυστρες, ψυγεια κλπ), ενω στο τελος του κι αριστερα πριν την παραλια υπαρχει το καφε μπαρ που φτιαχνει και πιτσα για καποιον που θελει ενα σνακ κατα τη διαρκεια της μερας.

Ενα σημαντικο προσον του καμπινγκ ειναι η παραλια του. Μεγαλη κι αμμουδερη, ρηχη στα πρωτα 40 μετρα, με κοινοχρηστες καλαμενιες ομπρελες, ντουζιερες και μπιτς βολλεϋ. Μονο αρνητικο κατα τη γνωμη μου οτι οσες μερες μειναμε, μετα το μεσημερι επιανε παντα κυμα, το οποιο ηταν ωραιο στη ρηχη θαλασσα για παιχνιδια αλλα εβγαζε (μικρες) πετρες στα πρωτα μετρα της ακροθαλασιας κανοντας λιγο δυσκολη την εισοδο μας στο νερο (τουλαχιστον εκει που εμεις καναμε μπανιο). Παντως οσα πιτσιρικια εχουν σερφοσανιδα ας μην την ξεχασουν σπιτι.

Στο καμπινγκ απασχολειται πολυς κοσμος αλλα κανει κουμαντο η κυρια Γεωργια που παρα τα χρονια της τα καταφερνει πολυ καλα. Τη βλεπαμε καποιες φορες να διεκπεραιωνει ταυτοχρονα 5-6 διαφορετικες δουλειες κι ολοι να ναι ευχαριστημενοι ενω ταυτοχρονα μαλωνε και κανα πιτσιρικι που πειραζε τα ραφια του μινι μαρκετ :)

Κατι αλλο που μου αρεσε στο καμπινγκ ειναι οτι ειναι σχεδον επιπεδο, πραγμα που δημιουργει μια αισθηση ασφαλειας ειδικα οταν εχεις παιδια που τρεχουν συνεχεια περα δωθε. Το αναφερω γιατι περασα μια βολτα απο του Φουρνια και η κατηφορικη κλιση που ειχε στην πλευρα προς την παραλια λιγο με φοβισε.

Τωρα, συγκρινοντας τα δυο καμπινγκ με τη γρηγορη βολτα που εκανα και οσα ακουσα απο αλλους που πανε συχνα εκει. Στου Φουρνια δε με ενθουσιασε η παραταξη των θεσεων, μου φανηκε πολυ "στοιχισμενο" και πυκνοκατοικημενο για τα δικα μου γουστα. Αυτο βεβαια τελειως υποκειμενικα γιατι καποιον αλλο μπορει να μην τον απασχολει καθολου.
Απο κουβεντες με αλλους που εμεναν στη Μελισσα κι εχουν παει και στα δυο μου ελεγαν οτι η εξυπηρετηση εκει ηταν υποδειγματικη χωρις να υπαρχει και καποιο προβλημα ομως με τη Μελισσα, ενω η καταληξη ηταν οτι μαλλον θα ξαναεπελεγαν τη Μελισσα λογω παραλιας.

Τα αρνητικα τωρα. Η ταβερνα ανοιγει μονο το απογευμα πραγμα που εμας δε μας πειραξε γιατι τη βγαζαμε πολλες ωρες στην παραλια με την παρεα, τρωγοντας κανα σαντουιτς και φρουτα, αλλα για καποιους αλλους σιγουρα θα μετρησει οτι δε μπορουν να φανε το μεσημερι.
Ο χωρος του πλυσταριου υποτυπωδης με ενα πλυντηριο και δυο πετρινες σκαφες ενω δεν ειχε σιδερωτηριο. Πιστευω οτι οι ανθρωποι του καμπινγκ μπορουν να το δουν ωστε με ενα μικρο κοστος να το διορθωσουν κι αυτο.
Στις τουαλετες δεν υπηρχε χαρτι και σαπουνι. Παλιοτερα το θεωρουσαμε δεδομενο στα καμπινγκ, τωρα πια πρεπει να θεωρειται must η υπαρξη τους.
Πολυ χωμα... Μια καλη σκεψη θα ηταν να ριξουν λιγο γαρμπιλι ωστε να μη σηκωνεται τοσο χωμα και χρειαζεται τοσο συχνο σκουπισμα η σκηνη.
update: για να μη γινει παρεξηγηση, πιστευω οτι προκειται για καμπινγκ υψηλων προδιαγραφων γι αυτο και αναφερομαι σε ζητηματα οπως το σιδερωτηριο, το χωμα κλπ που σε περιπτωσεις αλλων καμπινγκ μπορει να τα προσπερνουσα.
Οι τιμες στο εστιατοριο ηταν τιμες ταβερνας, με τα ιδια χρηματα φαγαμε σε ταβερνα κοντα στο Αρκουδι καλυτερο φαγητο κι οχι self service. Κι εκει υπαρχει περιθωριο για κατι καλυτερο.

Για δυο ενηλικες, ενα παιδι, ενα μωρο(δεν πληρωνει) και μεγαλη σκηνη με αμαξι και ρευμα πληρωσαμε 21 ευρω τη μερα για 14 διανυκτερευσεις. Πιστευω καλη τιμη και μαλιστα για ότι παρειχε το καμπινγκ. Θα πηγαινα ευχαριστως ακομη και καθε καλοκαιρι.







ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 1379

Yesterday 5067

Week 6446

Month 99977

All 12426001

Αυτή τη στιγμή online 373 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1379

Yesterday 5067

Week 6446

Month 99977

All 12426001

Αυτή τη στιγμή online 373 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions