Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.3 41 0.5
ΗΛΕΙΑ 91950
Χθες γυρισαμε απο το καμπινγκ Φουρνιά και ειπα να γραψω ενυπωσεις.
Μας αρεσε, περασαμε ομορφα και θα ξαναπαμε.Η γενικη αισθηση που σου αφηνει ειναι αυτο που εγω αποκαλω \"μερακληδικο\".Δεν γνωριζω τον ιδιοκτητη, αλλα πρεπει να ειναι φτιαγμενο με μερακι, με αγαπη και πραγματικο σεβασμο στη φυση(οχι μονο για την κονομα)γιατι αυτο αποπνεει παντου: οσο πιο λιγο τσιμεντο γινεται, παντου φυσικα υλικα(πετρα-ξυλο), ακομα και στα σκαλοπατια για τη θαλασσα (ειναι χωματινα με ενα μεγαλο ξυλο στην ακρη, να συγκρατει το χωμα, τελεια εναρμονισμενα με το περιβαλλον).Καδοι σκουπιδιων υπερ-αρκετοι, τουαλετες καθαρες με χαρτι και σαπουνι, πολυ πρασινο, φυσικά οριοθετημενες θεσεις με φυτα για χωρισματα και μονο οπου ειναι εντελως απαραιτητο καλαμωτη, γιατι τα φυτα που εχουν φυτευτει στις θεσεις αυτες, δεν εχουν μεγαλωσει ακομα αρκετα για να κανουν πολυ σκια. Υπαρχουν θεσεις \"κρυφες\" και απομονωμενες για σκηνες,στο δρομακι που κατηφοριζει για την παραλια με εκπληκτικη θεα στη θαλασσα απο ψηλα,αν ειστε απο αυτους που προτιμουν να περπατησουν λιγα μετρα για νερο και τουαλετες, προκειμενου να χαρουν την ομορφια της φυσης και την ησυχια και να κοιμουνται ακουγοντας τον ηχο της θαλασσας και οχι το ροχαλητο του διπλανου!
Μια τετοια θεση βρηκαμε και το απολαυσαμε πραγματικά!!!!
Τιμες στο μαρκετ λογικες. Νερο μεγαλο 50 λεπτα, μπυρα κουτακι αμστελ ο,85 λεπτα. Στο καφε ο φραπες 2 ευρω, σερβιρισμενος(οχι σε πλαστικο)με εκλπηκτικη θεα στη θαλασσα βλεπεις Ζακυνθο-Κεφαλλονια.Η ταβερνα κανει αξιοπρεπή φαγητα, κυριως μαγειρευτα, αλλα και πολυ νοστιμα σουβλακια και μεγαλες μεριδες. Εξι σουβλακια καλαμακι με πατατες εξτρα σε καθε πιατο, μια χωριατικη και τρεις μπυρες: 17 ευρω.
Εχει μια τεραστια αυλη με γκαζον και παιδικη χαρα για τα παιδια.
Και ω!του θαυματος! κοβουν αποδειξη, χωρις να τη ζητησεις!αυτο κι αν ειναι φαινομενο επαγγελματισμου. Μπραβο τους!!!!!!!!!
Η θαλασσα για τον τυπο της πολυ καλη, αν και δεν μου ασεσουν γενικα οι ρηχες με ψιλη αμμο. Το μονο αρνητικο που εντοπισαμε: η θαλασσα βγαινει πολυ εξω οταν φυσαει και η παραλια χανεται εντελως, το κυμα χτυπαει μεχρι πανω και δεν εχεις που να ακουμπησεις. Το ντους που εχει στην παραλια, μεγαλο πλεονεκτημα.
Κατι σημαντικο για αυτους που εχουν παιδια: πολυ προσοχη οταν εχει κυμα, γιατι υπαρχουν βραχια μεσα στη θαλασσα που δεν φαινονται, πολυ κοντα στην ακτη και μπορει να γινουν παγιδα για τα παιδια, γιατι τα νερα ειναι ρηχα και μπορουν να φτασουν περπατωντας μεχρι εκει!
Απο τα καμπινγκ που ξεχωριζουν και σιγουρα θα ξαναπαμε. Δεν ειναι καταλληλο για νεαρες παρεες που πανε για κλαμπινγκ και θελουν βαβουρα, γιατι προτεραιοτητα του ιδιοκτητη ειναι η ησυχια και την υπερασπιζεται με μανια και πολυ καλα κανει! Κι εμεις αυτο ψαχνουμε, και γι αυτο θα ξαναπαμε!
Βαθμολογια: 10 στα 10.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 934

Yesterday 8800

Week 35815

Month 114629

All 12619747

Αυτή τη στιγμή online 209 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 934

Yesterday 8800

Week 35815

Month 114629

All 12619747

Αυτή τη στιγμή online 207 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions