Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 54 0.5
Hot
ΑΡΚΑΔΙΑ 55018
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Σκιά
 
3.0
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
4.0
Γεια σας, ονομάζομαι Ελένη είμαι νέο μέλος και και θα ήθελα να παραθέσω κι εγώ την άποψη μου για το Ζαρίτσι.....άντε και καλή μου αρχή μιας και είναι η πρώτη μου αξιολόγηση.
Έχω μείνει με τον σύζυγο και τα 2 μου παιδιά συνολικά 4 φορές στο εν λόγω κάμπινγκ. Το περιβάλλον είναι καθαρά οικογενειακό. Είναι ένα κάμπινγκ ήσυχο, ιδανικό για οικογένειες με μικρά παιδιά, πολύ καθαρό (προσωπικά θεωρώ πολύ σημαντική την καθαριότητα)μέχρι αργά το βράδυ υπάρχει πάντα καθαρίστρια στις τουαλέτες.....λεπτομέρειες που το γυναικείο μάτι πάντα προσέχει. Έχει ένα αρκετά ως πολύ καλό εστιατόριο το οποίο το μεσημέρι έχει μαγειρεμένα φαγητά και το βράδυ ψησταριά...ο μάγειράς τους είναι πραγματικά πολύ καλός, αν το επισκεφθείτε να δοκιμάσετε οπωσδήποτε την ομελέτα τους θα με θυμηθείτε! Συμφωνώ με τον vissarion ως προς τις τιμές, τις μερίδες και την ποιότητα του φαγητού και φίλε Αντώνη νομίζω μάλλον υπερβάλλεις για το 28 ευρώ.
Το mini market με την πρώτη ματιά όντως φαντάζει λιτό, παρόλα αυτά ότι έτυχε να χρειαστώ το βρήκα εκεί, επίσης σε καθημερινή βάση περνούσε και ένας πλανόδιος μαναβης οπότε μπορούσα να προμηθευτώ και φρούτα για τα παιδιά.
Την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου όντως διοργανώνονται παιχνίδια, όπως κυνήγι θησαυρού και κάποια άλλα αγωνίσματα..... με πρωταγωνιστές τα πιτσιρίκια....χαμός!Την τελευταία φορά που επισκέφθηκα το κάμπινγκ(πέρσι το καλοκαίρι) είχαν την ίδια εβδομάδα και βραδιά karaoke στο γήπεδο του μπάσκετ.....ρεζίλι και εγώ και ο σύζυγος :D
Οι άνθρωποι του κάμπινγκ είναι όλοι πολλοί ζεστοί και φιλικοί και εμένα προσωπικά μου αρέσει που βγάζουν κάτι πολύ οικογενειακό.
Επειδή στα σχόλια του φίλου Αντώνη διάβασα κάτι για το ρεύμα και διακοπές, έχω να κάνω την εξής επισήμανση, όντως ακούσαμε από διπλανούς κατασκηνωτές ότι το κλιματιστικό τους δεν λειτουργούσε για κάποιο λόγο. Φίλοι μας όμως που είχαν κλείσει δωμάτιο στο χωριό (Τυρός, περίπου 4 km μετά το κάμπινγκ) είχαν το ίδιο θέμα με το κλιματιστικό τους τις μέρες εκείνες , άρα όπως παρατήρησε και ο σύζυγός μου ,μήπως είναι θέμα δικτύου? Επίσης τα παιδιά που έμεναν στο χωριό είχαν και θέμα με το νερό, δεν μπορούσαν ούτε μπάνιο να κάνουν καθώς το δίκτυο δεν είχε καθόλου πίεση.
Το κάμπινγκ έχει όντως πολλούς μόνιμους, εμένα όμως αυτό δεν με ενόχλησε καθόλου καθώς οι θέσεις για σκηνές δεν είναι κοντά με τις θέσεις των μονίμων. Υπάρχει ένα μέρος του κάμπινγ με πολύ καλή φυσική σκιά από πορτοκαλιές, λεμονιές μουριές και κάποια πεύκα, ιδανικό για σκηνές.
Συνοψίζοντας έχω να πω ότι είναι ένα κάμπινγ καθαρά για οικογένειες , επίπεδο(λυσσάξανε με το ποδήλατο τα παιδιά μου), ιδανικό για μικρά παιδιά, με πολύ καλό φαγητό, πολύ καθαρό και με πολύ φιλικούς ανθρώπους. Η παραλία έχει βότσαλο, γενικά στην περιοχή οι παραλίες όλες έχουν βότσαλο (εγώ το προτιμώ από την άμμο) και η θάλασσα είναι πεντακάθαρη. Ο Τυρός (στα 4-5 km) είναι ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό, ήρεμο σε γενικές γραμμές με κάποια χαλαρά μπαράκια και αρκετά εστιατόρια. Αυτά!
Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους μας, φιλικά Ελένη :)

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 4446

Yesterday 7206

Week 22530

Month 156599

All 12482623

Αυτή τη στιγμή online 262 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4446

Yesterday 7206

Week 22530

Month 156599

All 12482623

Αυτή τη στιγμή online 262 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions