Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.2 13 0.5
ΑΡΓΟΛΙΔΑ 20934
Γενική βαθμολογία
 
2.1
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
1.0
Τοποθεσία
 
1.5
Στα θετικά:
1) Υπάρχει πολύ καλή σκιά σε όλο το κάμπινγκ όλες τις ώρες.
2)Καθαρές τουαλέτες

Στα αρνητικά:
1)Πολύ ακριβό το εστιατόριο του κάμπινγκ. Για μία χωριάτικη σαλάτα και μία πίτσα δώσαμε 22 ευρώ!!!
2) Η ιδιοκτήτρια. Είναι ανοργάνωτη, αγενέστατη και με καθόλου καλούς τρόπους. Παραθέτω παρακάτω δύο παραδείγματα για όποιον επιθυμεί να καταλάβει τι εννοώ.
Α) Φτάνοντας στο κάμπινγκ η ιδιοκτήτρια μας έδειξε τις διαθέσιμες θέσεις στις οποίες μπορούσαμε να στήσουμε. Είχαμε μαζί μας και αυτοκίνητο και μας είπε ότι μπορούμε να το αφήσουμε σε μία θέση για σκηνή καθώς σε εκείνο το σημείο πήγαιναν κάποιοι και έστηναν εκεί συγκεκριμένα οι οποίοι φέτος δεν θα ερχόντουσαν οπότε μπορούσαμε να αφήσουμε εκεί το αμάξι. Ο λόγος λοιπόν που επιλέξαμε που θα στήσουμε αφορούσε ότι μπορούσαμε να έχουμε το αμάξι δίπλα μας. Περνάνε 2,5 μέρες που το αμάξι δεν έχει κουνηθεί από την αρχική του θέση. Γυρνώντας λοιπόν ένα απόγευμα στο κάμπινγκ από την παραλία μας περίμενε ένας υπάλληλος του κάμπινγκ στην πόρτα και άρχισε να μας φωνάζει ότι μας ψάχνουν από το πρωί και δεν μας βρίσκουν. Όταν τον ρωτήσαμε για ποιο λόγο μας είπε ότι το αμάξι έχει πιάσει μία θέση εκεί που το έχουμε και πως μας ήρθε και το βάλαμε εκεί και του είπαμε ότι αυτοί μας υπέδειξαν που να του βάλουμε και πως είναι εκεί 2,5 μέρες τώρα!!!Τότε εκείνος φώναξε την ιδιοκτήτρια. Της εξηγήσαμε ότι αυτή μας είπε να αφήσουμε εκεί το αυτοκίνητο και η κυρία έκανε ότι δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο και προσπαθούσε να μας βγάλει τρελούς λέγοντας πως δεν το είπε ποτέ!!! Στο τέλος είπε ότι αφού δεν χάσαμε τον πελάτη δεν έγινε τίποτα, αλλά από εκείνη την στιγμή και μετά όλοι οι υπάλληλοι του κάμπινγκ έγιναν αγενείς απέναντί μας.
Β)Δίπλα στην σκηνή μας είχαμε στήσει αιώρα και δίπλα από την αιώρα μας έστησε ένα ζευγάρι Ιταλών. Την επόμενη μέρα με φώναξε η ιδιοκτήτρια να μου πει ότι το ζευγάρι των Ιταλών έκανε παράπονα γιατί κάποιο σκυλί κατούρησε την σκηνή τους και αν είχα δει εγώ τίποτα. της αποκρίθηκα πως όχι και άρχισε να μου λέει για του Ιταλούς ότι είναι πολύ περίεργοι και ότι έκαναν μεγάλη φασαρία και αν μπορώ να μετακινήσω και την αιώρα μου γιατί είναι παράξενοι και για να μην γίνουν και άλλα παράπονα. Την ρώτησα αν τα παράπονα τους είχαν σχέση με την αιώρα μου και μου είπε όχι. Της λέω δεν καταλαβαίνω τη σχέση έχει η αιώρα με το παράπονο των Ιταλών αλλά θα το κάνω. Όταν το έμαθαν οι Ιταλοί, οι οποίοι παρεμπιπτόντως ήταν ευγενέστατοι, μου είπαν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα ούτε με εμένα με την αιώρα και το παράπονό τους δεν είχε καμία σχέση με αυτό. Τώρα για ποιο λόγο η ιδιοκτήτρια με ανακάτεψε.....κανείς δεν κατάλαβε...
Εν κατακλείδι, και αν έχετε συνεχίσει να διαβάζετε, όταν πας κάπου για τρεις μέρες και τις δύο η ιδιοκτήτρια σε κάνει να ασχολείσαι με μικρότητες σίγουρα σου χαλάει την διάθεση. Δεν θα το συνιστούσα σε κάποιον καθώς η περιοχή έχει πολλά κάμπινγκ και σίγουρα μπορείτε να εξυπηρετηθείτε σε κάποιο άλλο με καλύτερη αντιμετώπιση.


ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για χαλάρωση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
16 Αυγούστου 2021
Αναχώρηση
19 Αυγούστου 2021
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 1555

Yesterday 6816

Week 14101

Month 141682

All 12646800

Αυτή τη στιγμή online 255 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1555

Yesterday 6816

Week 14101

Month 141682

All 12646800

Αυτή τη στιγμή online 255 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions