Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.5 50 0.5
ΑΡΓΟΛΙΔΑ 98566
Διημερο με Σκυλια
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
3.5
Πριν απο ολα να αναφερω οτι επισκεφτηκαμε το καμπινγκ μετα το πρωτο κυμα της πανδημιας. Οποτε, ισως να υπηρχαν ειδικες περιστασεις και επισης το καμπινγκ ηταν αδειο (παρκαραμε το αμαξι μας σε διπλανη θεση) και καθαριζαν τις τουαλετες και τις επιφανειες σχολαστικα.
Προκειται για ενα μικρο καμπινγκ ακριβως μπροστα στην θαλασσα. Νομιζω οτι ειναι ιδανικο για οικογενειες με μικρα παιδια, γιατι ειναι μικρο, περιορισμενο και η θαλασσα ειναι σαν να ειναι μεσα στο καμπινγκ.
Επισκεφτηκαμε το καμπινγκ για ενα διημερακι με τα σκυλια μας. Οι θεσεις ειναι αρκετα μεγαλες, με αρκετη σκια. Ρευμα δεν εχουν ολες οι θεσεις και μπορει να χρειαστει να εχετε μεγαλη μπαλαντεζα. Μεγαλο αρνητικο οτι ειναι σε πλαγια, οποτε για το μπανιο πρεπει να ανεβεις αρκετη ανηφορα. Για δυο μερες που πηγαμε δεν μας ενοχλησε ιδιαιτερα, παρα μονο το βραδυ οταν βαριεσαι να ανεβεις μια ανηφορα για να πας τουαλετα. Αλλα για πολλες μερες πρεπει να ειναι αρκετα ενοχλητικο. Ειχε μια πισινα με ενα μπαρ, τα οποια ηταν κλειστα (δεν ξερω εαν ηταν λογω κοβιντ), οποτε εκτος απο την ταβερνα, δεν ειχε αλλες παροχες το καμπινγκ αυτο. Υποτιθεται οτι ειχε και μινι μαρκετ, αλλα αντιμετωπισαμε προβλημα σε αυτο το κομματι, καθως ηταν κλειστο σχεδον ολη την ημερα. Γενικως, ειχαμε προβλημα με την απουσια της διευθυνσης. Επειδη φτασαμε απογευμα, ξεκινησαμε το στησιμο με χαμηλο φωτισμο και η μπαλαντεζα μας δεν εφτανε στο ρευμα (καθως η θεση μας δεν διεθετε) και επρεπε να παρουμε απο την διπλανη. Ο ιδιοκτητης μας διαβεβαιωσε οτι μεχρι να νυχτωσει θα μας εχει φερει μια μπαλαντεζα, την οποια δεν εφερε ποτε. Στο μινι μαρκετ/γραφειο του εγραφε μονιμα επιστρεφω σε λιγο, χωρις τηλεφωνο απεξω και αφου δεν βρισκαμε κανεναν πηραμε στο τηλεφωνο που ειχε στο σαιτ εκτος του σταθερου, που προσφανως δεν απανταγε κανεις γιατι ηταν το τηλεφωνο του κλειστου γραφειου. Το τηλεφωνο που βρηκα δεν ηταν καν του καμπινγκ, αλλα μια ταβερνας που λεγοταν νομιζω μουρια και μαλιστα ενοχληθηκαν που πηρα εκει (ενω το γραφει στο σαιτ του καμπινγκ σε περιπτωση αναγκης). Αφου μου το εκλεισαν θυμωμενοι λεγοντας θα το κανονισουμε, χτυπησε το τηλεφωνο στο εστιατοριο και τους ακουγα να της φωναζουν και την εβαλαν την κυρια της κουζινας να με εξυπηρετησει. Η οποια προφανως δεν μπορουσε να με εξυπηρετησει γιατι δεν ειχε μπαλαντεζα τοσων μετρων. Εν τελει, ο ιδιοκτητης δεν ηρθε ποτε εκεινο το βραδυ και με εξυπηρετησε ενας κυριος που ειχε μονιμα το τροχοσπιτο του εκει (να'ναι καλα ο ανθρωπος).
Το φαγητο της ταβερνας ηταν μια χαρα και οι τιμες και η ποσοτητα. Για οσους πανε με σκυλια, εχει μια αλανα ακριβως απο πανω ιδανικη για να κανουν τα σκυλια την βολτα τους και την αναγκη τους.
Η απουσια της διευθυνσης ηταν τοσο εντονη που τους ψαχναμε ακομη και για να πληρωσουμε να φυγουμε. Γενικα, φανηκε να ειναι ενα γλυκουτσικο καμπινγκ για οικογενειες με παιδια, αλλα εγω ειχα ασχημη εμπειρια. Μπορει να ετυχε, αλλα οπως και να χει, δεν μπορει να συμπεριφερεσαι ετσι σε πελατες. Θελει βελτιωση στο διοικητικο κομματι.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
14 Ιουλίου 2020
Αναχώρηση
16 Ιουλίου 2021
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 1
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Online E-Campers

Today 4918

Yesterday 6270

Week 23649

Month 102463

All 12607581

Αυτή τη στιγμή online 277 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4918

Yesterday 6270

Week 23649

Month 102463

All 12607581

Αυτή τη στιγμή online 277 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions