Λεπτομέρειες αξιολόγησης

ΑΡΓΟΛΙΔΑ 77283
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
Δ/Υ
Τοποθεσία
 
5.0
Στις 21/8/2019 επισκέφτηκα το κάμπινγκ με σκοπό να μείνω δυο βράδια για να ηρεμήσω.
Ένα όμορφο κάμπινγκ ακριβός μπροστά στη θάλασσα, καθαρό με mini market.
Το πρώτο βράδυ αποφάσισα να βγω εκτός για μια βόλτα και επέστρεψα περίπου στις 2 τα ξημερώματα.
Πέφτω να κοιμηθώ καθώς ήμουν αρκετά κουρασμένος από το ταξίδι και την βόλτα.
Άκουγα όμως φασαρία, άτομα να μιλούν και να γελούν δυνατά για πολύ ώρα. Πιστεύω στο δικαίωμα του ύπνου, της ξεκούρασης, είμαι οπαδός της κοινής ησυχίας (υπάρχει σχετική νομοθεσία άλλα θεωρό ότι είναι αποτέλεσμα παιδείας) και καθώς η ώρα ήταν περασμένη, αποφάσισα να πάω να ζητήσω να κάνουν λίγη ησυχία.
Στην παράλια ήταν (επαναλαμβάνω ακριβός μπροστά στο κάμπινγκ) μια παρέα περίπου 6-7 άτομα και τους ζητάω ευγενικά αν είναι εύκολο, καθώς περασμένη η ώρα, να κάνουν λίγη ησυχία. Μου λένε εντάξει αλλά με αγνοούν επιδεικτικά συνεχίζοντας και το διέλυσαν κατά τις 3 το πρωί περίπου όπου κατάφερα να κοιμηθώ σκέφτομενος ότι είναι μεμονωμένο περιστατικό.
Το επόμενο βράδυ μετά από άλλη μια βόλτα γυρίζω γύρω στη 1 για να κοιμηθώ. Ακούω περισσότερη φασαρία, πολλά γέλια και ομιλίες.
Περιμένω λίγη ώρα και κατά της 2 πηγαίνω πάλι να κάνω παρατήρηση, φανερά εκνευρισμένος.
Βλέπω μια παρέα, αυτή την φορά περίπου στα 10-15 άτομα, διάφορων ηλικιών και όχι μόνο νεαρών όπως νόμιζα. Ζητάω λοιπόν να κάνουν ησυχία (ομολογώ εκνευρισμένα άλλα παρ όλα αυτά ευγενικά χωρίς να χρησιμοποιήσω άσχημους χαρακτηρισμούς).
Έρχεται ένας τύπος περίπου 55 και αρχίζει να μου επιτίθεται φραστικά, τύπου ποιος είσαι εσύ, άντε τράβα από εδώ και τέτοια όμορφα. Καθώς δεν ήθελα να επεκταθεί το θέμα φεύγω και πάω στην σκηνή μου περιμένοντας να το διαλύσουν για να κοιμηθώ. Αυτή τη φορά σταμάτησαν στι 3:30.
Την επόμενη μέρα πήγα στην reception για το check out και έπιασα κουβέντα με τον υπάλληλο–ιδιοκτήτη (δεν κατάλαβα) για το αν μου άρεσε το κάμπινγκ αν θα ξαναπήγαινα κτλ.
Του ανέφερα τα δυο αυτά περιστατικά και με ενημέρωσε ότι στις 21/8/2019 έφυγαν άλλα 4 αυτοκινούμενα για τον ίδιο λόγο και ότι τελικά, πρέπει να πάρει δραστικά μέτρα γιατί όπως παραδέχθηκε χάνει χρήματα. Επίσης ένας από τους ενοίκους του κάμπινγκ έτυχε να είναι εκείνη την ώρα στη reception και είπε ότι κι εκείνος δεν μπορούσε να κοιμηθεί εκείνο το βράδυ για τον ίδιο λόγο.
Αμέσως ο υπάλληλος– ιδιοκτήτης καλεί κάποιον στο τηλεφωνώ λέγοντας χαρακτηριστικά (για λογούς GDPR δεν αναφέρετε το πραγματικό όνομα), Π έλα λίγο.
Όντως μετά από λίγο ο Π έρχεται και αναγνωρίζω στο πρόσωπο του τον τύπο που μου επιτέθηκε φραστικά το προηγούμενο βράδυ. Του λέει ο υπάλληλος– ιδιοκτήτης "τι θα γίνει ρε Π κάνετε πολύ φασαρία και οι κύριοι κάνουν παράπονα". Απαντάει ο Π αδιάφορα, "που να ξέρω εγώ τι έγινε...". Εκείνη την στιγμή επεμβαίνω εγώ και του θυμίζω το σχετικό περιστατικό.
Μόλις με βλέπει αρχίζει για δεύτερη φορά να μου επιτίθεται φραστικά λέγοντας ότι δεν έχω τρόπους, ότι είμαι αναιδής, ποιος είμαι εγώ που θα τους πω να κάνουν ησυχία, ότι ήταν στην παραλία και δεν θα έπρεπε να ενοχληθώ. Στην συνεχεία γίνεται ένας έντονος διάλογος καθώς και εγώ άνθρωπος είμαι (και μάλιστα άυπνος) και του λέω ότι έπρεπε να καλέσω αμέσως την αστυνομία αντί να ασχοληθώ προσωπικά. Εκείνος φεύγοντας λέει ότι είμαι πυροβολημένος επειδή ήθελα να κάνουν ησυχία. Μου λέει τότε ο υπάλληλος–ιδιοκτήτης ότι έχω κι εγώ μέρος της ευθύνης γιατί δεν μίλησα όπως πρέπει.
Δεν το συνέχισα καθώς έπρεπε να ταξιδέψω και εφόσον δεν έχω σκοπό να ξαναπατήσω το πόδι μου, δεν έχω λόγο να χαλιέμαι άλλο.
1ον Δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να τσακώνομαι... αντιθέτως.
2ον Δουλεύω στην εξυπηρέτηση, δεν μου αρέσει να δημιουργώ προβλήματα για ψίλου πήδημα και κυρίως ξέρω πως να χρησιμοποιώ τον λόγο για αποφυγή παρεξηγήσεων.
3ον Αν δεν ήθελαν να τους κάνω παρατήρηση να σέβονταν τις ώρες κοινής ησυχίας.
4ον Τελικά τα δραστικά μέτρα που έλεγε προηγούμενος ότι θα πάρει ο υπεύθυνος του κάμπινγκ έμειναν στα λόγια.
Συμπέρασμα: αν δεν έχετε πρόβλημα με την φασαρία, αν πάτε με σκοπό να ξενυχτάτε μέχρι τις 3+ τα ξημερώματα επειδή κάποιοι, προφανώς μόνιμοι ένοικοι του κάμπινγκ μπορούν ή τέλος πάντων αν το έχετε μόνο για ένα μπάνιο (προς θεού, όχι ύπνο), το προτείνω ανεπιφύλακτα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για παρέες νέων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
21 Αυγούστου 2019
Αναχώρηση
23 Αυγούστου 2019
Ταξίδεψα με
Μόνος
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Απάντηση ιδιοκτήτη 26 Αυγούστου, 2019

Αγαπητέ κύριε καλησπέρα.. Σας ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε να γράψετε αυτό το μυθιστόρημα..Όντως το συγκεκριμένο βράδυ έγινε το περιστατικό στο οποίο αναφέρεστε,ενώ το προηγούμενο βράδυ είσαστε ο μόνος που έκανε αναφορά για φασαρία.Για τον άλλο ένοικο που αναφέρεστε μου είπαν ότι "αναγκάστηκαν" να συμφωνήσουν μαζί σας για να σας αποφύγουν και είναι ήδη εδώ και θα είναι μέχρι τις 10 Σεπτέμβρη. Για το θέμα της φασαρίας το δεύτερο βράδυ μάρτυρες γύρω ανέφεραν ότι εκείνη τη νύχτα την ώρα που φτάσατε στο κάμπινγκ πήγατε κατευθείαν για φασαρία και ότι δεν περιμένατε για να δείτε αν σταματήσουν και τους κάνατε επίθεση βρίζοντας με άσχημους χαρακτηρισμούς για τη μαμά τους κλπ. Η φασαρία στην οποία αναφέρεστε ήταν τραγούδια με κιθάρα από μια παρέα που καθόταν στην παραλία, σε ένα χώρο που δεν ανήκει στο κάμπινγκ αλλά είναι δημόσιος χώρος. Φασαρία εντός του κάμπινγκ δε σας ενόχλησε. Φασαρία εντός του κάμπινγκ έγινε μόνο από τα αυτοκινούμενα που εγώ απομάκρυνα. Όλα αυτά που γράφετε περί ύπνου,φασαρίας κλπ σας διαψεύδουν οι ίδιοι οι πελάτες που γράφουν πιο κάτω,όσοι έρχονται και ξαναέρχονται και μένουν 20 μέρες και πάνω και ανυπομονούν να ξαναέρθουν σε ένα άκρως οικογενειακό κάμπινγκ που μόνο ηρεμία βρίσκουν και ξεκούραση.

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 1
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 1077

Yesterday 3756

Week 32411

Month 141918

All 3920233

Αυτή τη στιγμή online 233 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1077

Yesterday 3756

Week 32411

Month 141918

All 3920233

Αυτή τη στιγμή online 233 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions