Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.1 11 0.5
ΑΡΓΟΛΙΔΑ 20448
Καλημέρα, είναι η πρώτη φορά που γράφω κριτική για ένα κατάλυμα, Ίσως γιατί από τα πολλά ταξίδια που έχω κάνει, δεν μου χει τύχει κάτι παρόμοιο στη διαμονή μου.
Θα περιγράψω τη σειρά των γεγονότων που προέκυψαν στο χειρότερο κάμπινγκ που έχω μείνει ποτέ Το Hydras Wave στην παραλία Θερμίσια Αργολίδος κοντά στην Ερμιόνη.
Ένα αρνητικό που διέκρινα αμέσως ήταν ο ανεπαρκής φωτισμός που υπήρχε το βράδυ,και ότι μετά από κάποια ώρα σβήνουν τα πάντα.
Άν βρεθεί εκεί κάποιος νύχτα χωρίς φεγγάρι όπως εγώ, τότε το θέαμα που θα αντικρίσει θα το χαρακτήριζe πίσα!!
Η μανία του ιδιοκτήτη με την οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα συνεχίζεται, καθώς ο ίδιος μπούκαρε συνέχεια στις γυναικείες τουαλέτες, στις οποίες έκανε ντους η κοπέλα μου, χτύπαγε αδιακρίτως τις πόρτες για να δεί εάν είναι ανοιχτές και να σβήσει τα φώτα.
Την πρώτη μέρα επίσης δεν είχε καθόλου ζεστό νερό αλλά αυτό δεν με πείραξε ιδιαίτερα, επίσης η παραλία που βρίσκεται ακριβώς κάτω το κάμπινγκ ήταν απαράδεκτη,αλλα ας τα προσπεράσουμε.
Την τρίτη μέρα της διαμονής μας, Σάββατο, αποφασίσαμε να πάμε για ένα ποτό στην κοντινή Ερμιόνη.
Στην επιστροφή γυρίζοντας στις 2 π.μ. βρήκαμε τις δύο εισόδους του κάμπινγκ κλειδωμένες, ενώ θέση για το αμάξι δεν υπήρχε πουθενά, παρά μόνο σε μια ερημική αλάνα στην παραλία.
Σκέφτηκα οτι εφ' όσον έχω πληρώσει για να βάζω το αμάξι μέσα και δεν έχει προβλεφθεί χώρος ούτε εξωτερικά σαν parking, χτύπησα το κουδούνι του ιδιοκτήτη ώστε να μου ανοίξει.
Διαπληκτίστηκα με τη γυναίκα που μου απάντησε αρνητικά και ύστερα με τον ιδιοκτήτη ο οποίος μου έδωσε τελικά τα κλειδιά της πύλης για να το βάλουμε μέσα.
Εδώ να σημειώσω ότι ο ιδιοκτήτης δεν μας είχε ενημερώσει καθόλου για την ώρα που κλειδώνει το κάμπινγκ, ούτε υπήρχε κάποια ανακοίνωση παρά μόνο σε μια μικρή κόλα Α4 μέσα στη ρεσεψιόν που με δυσκολία φαινόταν.
Την άλλη μέρα ενώ πήγα να φέρω το αμάξι απο την είσοδο δίπλα στη σκηνή μου, ώστε να μαζέψω τα πράγματα και να φύγω, εμφανίστηκε μπροστά μου εν λόγω κύριος ωρυόμενος, λέγοντας ότι θα μου κάνει μήνυση.
Διαπληκτίστηκαμε και πάλι, κάτι που του άρεσε πολύ απ'οτι φάνηκε, όμως εμείς δεν θέλαμε να μείνουμε ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω σε αυτο το άθλιο camping. Με τα πολλά μαζέψαμε τα πράγματά μας και φύγαμε με τις χειρότερες αναμνήσεις .
Αργότερα έμαθα οτι αυτό το camping είναι το μοναδικό στην περιοχή και ίσως γι'αυτον το λόγο ο ιδιοκτήτης φέρεται με αυτόν τον τρόπο ελλείψη ανταγωνισμου. Αυτά ήθελα να πώ.
Σας εύχομαι καλή διαμονή για τις διακοπές σας, όπου κ αν πάτε!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 5 1
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 3477

Yesterday 7236

Week 28797

Month 162866

All 12488890

Αυτή τη στιγμή online 234 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3477

Yesterday 7236

Week 28797

Month 162866

All 12488890

Αυτή τη στιγμή online 234 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions