Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.1 16 0.5
ΑΡΓΟΛΙΔΑ 28820
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
4.0
Λοιπόν παίδες εμείς πήγαμε φέτος το Σεπτέμβρη και περάσαμε καταπληκτικά! Πιθανόν πολλοί από 'σας να μη θεωρείτε αυτή την περίοδο ως την πιο αντιπροσωπευτική για να χαρακτηρίσεις ένα κάμπινγκ! Πρέπει να σας πω, όμως, πως κατά τη γνώμη μου, είναι μια περίοδος που βγαίνουν στη φόρα πολλά απ'τα "κακώς κείμενα", καθώς λόγω της έλλειψης πολύ κόσμου, τα πράγματα χαλαρώνουν!
Όχι σ'αυτό το κάμπινγκ, όμως! Εκεί ήταν όλα στην εντέλεια, σαν να ήταν περίοδος αιχμής! ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΑ όμως!!!! Όλες οι εγκαταστάσεις άψογες! Η σκιά άφθονη και φυσική με πολλά δέντρα αλλά και προστατευμένη από τα πουλάκια με μεγάλα τεντόπανα!
Ο Βασίλης, η Ντιάνα, η Μαρία, η πανέμορφη μικρή Ίνα, άλλα και οι απίστευτοι χνουδωτοί φίλοι τους ήταν εξυπηρετικότατοι σε ότι κι αν χρειαστήκαμε! Το μίνι μάρκετ του κάμπινγκ μας παρείχε όλα τα απαραίτητα για τη διαμονή μας, αλλά και κάτι να έλειπε από κει το βρίσκαμε στα Ίρια, το χωριό που βρίσκεται γύρω στα 3χλμ από το κάμπινγκ! Πρέπει δε, να σας πω πως είχαμε φρέσκο ψωμάκι κάθε μέρα στο μίνι μάρκετ και έναν πλανόδιο μανάβη που ερχόταν κάθε πρωί με φρέσκα φρούτα και λαχανικά! Διαθέτει και μπαράκι επίσης, όπου μπορείς να πιεις τη μπυρίτσα σου, να παίξεις ταβλάκι και να ενημερωθείς για τον έξω κόσμο μέσω τηλεόρασης (Αυτό το τελευταίο ομολογουμένως δε μου έλειψε καθόλου! Ποιος θέλει να μαθαίνει άσχημα μαντάτα όταν βρίσκεται στην απόλυτη χλίδα και χαλάρωση;)
Η παραλία απέχει μόλις 50 μέτρα (δυστυχώς, περνάς δρόμο για να φτάσεις -πράγμα επικίνδυνο λίγο για τα παιδιά) και είναι λιτή, καθαρή και πανέμορφη! Η δε πισίνα είναι μεν λίγο μικρή αλλά είναι ό,τι καλύτερο για στιγμές χαλάρωσης (κυρίως το μεσημεράκι)!
Εν ολίγοις, το συστήνω ανεπιφύλαχτα για οικογενειακές διακοπές με σκηνή, με τροχόσπιτο η χωρίς (νοικιάζουν και τροχόσπιτα τα παιδιά σε πολύ καλές τιμές), για διακοπές χαλάρωσης (μιας και το μέρος είναι πολύ ήσυχο) και για μικρές εξορμήσεις τα σαββατοκύριακα γιατί είναι πολύ κοντά στην Αθήνα!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 6579

Yesterday 5730

Week 12309

Month 139890

All 12645008

Αυτή τη στιγμή online 177 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6579

Yesterday 5730

Week 12309

Month 139890

All 12645008

Αυτή τη στιγμή online 177 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions