Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.7 7 0.5
ΘΑΣΟΣ 7815
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
4.0
Σαν γενική εκτίμηση θα έλεγα ότι έμεινα ευχαριστημένος από την διαμονή μου εκεί κυρίως λόγω της γενικής ηρεμίας και της αίσθησης κατασκήνωσης στην φύση. Έχοντας κατασκηνώσει σε όλα τα κάμπινγκ του νησιού θα έλεγα ότι είναι καλή επιλογή.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ:

1) Καθαροί χώρου υγιεινής τις περισσότερες ώρες με μόνη προμήθεια χαρτιού και σχεδόν μόνιμη παρουσία κρεμοσαπουνου.

2) Ζεστό νερό όλη την μέρα (ή όπως ορθά μας ενημέρωσαν κατά την άφιξη μας καυτό). Έδινε την αίσθηση οικιακής εγκατάστασης.

3) Ικανοποιητική σκίαση σε κάποιες θέσεις αλλά θα μπορούσε να βελτιωθεί πολύ με ορθή χρήση τεχνητής σκίασης.

4) Κοινόχρηστη κουζίνα με εστίες και σημεία ψησίματος (μπάρμπεκιου).

5) Προσωπικό με διάθεση να εξυπηρετήσει αν και μερικές φορές η έλλειψη οργάνωσης τους έκανε να φαίνονται - λανθασμένα- ότι δεν προσπαθούν.

6) Χώρος αναψυχής με δυνατότητα κατανάλωσης μικρογευμάτων, ροφημάτων και ποτών. Επάρκεια σε τραπεζοκαθίσματα και σε σκιερό χώρο.

7) Επάρκεια φωτισμού στον χώρο αν και όχι πάντα ορθολογικά.

8) Ύπαρξη χώρου αναψυχής για τους μικρούς κατασκηνωτές καθώς και βραδινή παράσταση ταινιών για παιδιά. Πολύ καλή και έξυπνη ιδέα που την έχουν βάλει σε λειτουργία λίγα κάμπινγκ.

9) Χωμάτινοι δρόμοι και έλλειψη τσιμεντένιων δρόμων που χαλάνε, κατά προσωπική εκτίμηση, την αίσθηση κατασκήνωσης στην φύση.

10) Η απόσταση από την πολύβουη παραλιακή ζώνη των δύο "χωριών" (Σκάλα Παναγίας και Σκάλα Ποταμιάς). Δίνει μια αίσθηση στο κάμπινγκ κατασκήνωσης στην φύση και ηρεμίας. Η απόσταση από την άλλη ήταν τόσο μικρή που η επίσκεψη στα "χωριά" γίνεται εύκολα με τα πόδια.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ:

1) Το κοινόχρηστο ψυγεία και ο κοινόχρηστος καταψύκτης ακατάλληλες και ανεπαρκείς λύσεις για τον χώρο. Αντίο της χρήσης επαγγελματικών βαριάς χρήσης μηχανημάτων, το ψυγείο ήταν ένα παλιό οικιακό που υπολειτουργούν και ο "καταψύκτης" ένα ψυγείο παγωτών με γυάλινο κάλυμμα και χωρίς σκίαση, Τα ψυγεία παγωτών επειδή δεν κατεβάζουν την θερμοκρασία αρκετά δεν κάνουν για αυτήν την χρήση.

2) Έλλειψη μίνι μάρκετ με τα βασικά είδη (υπήρχαν μόνο μερικά τρόφιμα στον χώρο αναψυχής). Σε ένα κάμπινγκ που απέχει από τα χωριά θεωρώ ότι επιβάλλεται να έχει ένα μίνι μάρκετ. (Μια πιθανή συνεργασία με κάποιο b2b των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ που κάνουν παραδόσεις να έρθουμε το πρόβλημα)

3) Άχρηστα αντικείμενα/παροχές που υπάρχουν μόνο για την διαδικτυακή προβολή. Παραδείγματα το μικρό κοινόχρηστο τζακουζι οικιακής λογικά χρήσης (δείτε φωτό, ούτε που θα σκεφτόμουν να το χρησιμοποιήσω), τα βάρη που έστεκαν γενικώς αχρησιμοποίητα και ήταν πιθανό σημείο ατυχήματος για τα παιδιά που περιφέρονταν στον χώρο.

4) Εγκαταστάσεις και παροχές κακοσυντηρημενες ή/και ελαττωματικές. Ενδεικτικά αναφέρω γήπεδο μπάσκετ με χαλασμένες μπασκέτες, τσιμεντένιος χώρος "αναψυχής" με χαλασμένο τραπέζι του επιτραπέζιου ποδοσφαίρου και χαλασμένο τραπέζι πινγκ πονγκ (φωτο).

5) Κακή εγκατάσταση ειδών υγιεινής με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται δύο προβλήματα. Πρώτον στα ανδρικά ντους ο διάδρομος μάζευε πάντα νερά. Δεύτερον οι τουαλέτες ήταν τύπου ορθίων (επικαλούμενες και τουρκικές) αλλά λάθους μεγέθους (μικρές-το σωστό μέγεθος προϋποθέτει ότι ένας ενήλικας που πατάει στα ενδεικτικά σημεία στοχεύει αυτόματα την τρύπα) και αρκετές με εξωτερική υδραυλική εγκατάσταση που τις έκανε να στέλνουν νερό και εκτός του θαλάμου (πολύ πιθανό να βραχεί κανείς πατώντας το καζανάκι).

6) Έλλειψη επαρκούς σκίασης σε αρκετά σημεία λόγω κακού σχεδιασμού των θέσεων και ανύπαρκτης τεχνητής σκίασης.

7) Η κακή σχεδίαση και οργάνωση των χωρών του κάμπινγκ το στερούν από αρκετές θέσεις τις οποίες θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν με κάποια οριοθέτηση και χρήση τεχνητής σκίασης.

8) Ο χώρος αναψυχής δεν είχε συγκεκριμένο προσωπικό αλλά εξυπηρετούσε οποίος τυχαίως βρίσκονταν εκεί. Δυστυχώς η ελλειπής οργάνωση καθιστούσε δύσκολη την εξυπηρέτηση του κόσμου ιδίως σε ροφήματα τύπου εσπρέσσο ή καπουτσίνο.

9) Δεν υπήρχε δυνατότητα σύνδεσης στα περισσότερα σημεία του κάμπινγκ με το wifi. Η εφαρμογή μερικών οικονομικών repeaters θα έλυνε το πρόβλημα.

10) Κοινόχρηστοι υπαίθριοι χώροι χαλάρωσης και αναψυχής με τραπεζοκαθίσματα, καρέκλες ριλάξ και αιώρες.

ΣΎΝΟΨΗ:

Καλή επιλογή στην Θάσο για οικογένειες, ζευγάρια και όσους θέλουν μια ήρεμη διαμονή. Σίγουρα θα το επέλεγα ξανά για την διαμονή μου στο νησί ιδίως στην φουλ σεζόν.

Θα ήθελα, πάντα καλοπροαίρετα, να κάνω μερικές προτάσεις για την βελτίωση του κάμπινγκ.

Α) Αλλαγή μηχανημάτων ψύξης με κατάλληλα επαγγελματικά (υπάρχουν αρκετές περισσότερες σε μεταχειρισμένα)

Β) Αλλαγή των υδραυλικών τουλάχιστον εγκαταστάσεων στις τουαλέτες (πιθανόν και κατσάδιασμα του προηγούμενου υδραυλικού).

Γ) Αλλαγή χρήσης του γηπέδου μπάσκετ και του τσιμεντένιου χώρου "ψυχαγωγίας". Με μια εναλλακτική μερική αύξηση του χώρου στάθμευσης αλλά και με την δημιουργία μιας μικρής πισίνας (αντί του αμφισβητήσιμου κοινόχρηστου τζακουζι). Καταλαβαίνω ότι η επένδυση δεν είναι μικρή αλλά θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα κέρδη με την παράλληλη χρήση τραπεζοκαθισμάτων (πολλά παιδάκια θα ήθελαν να παίξουν στην πισίνα αντί να πάνε το απόγευμα στην θάλασσα και οι γονείς σίγουρα θα κατανάλωναν και από το αναψυκτήριο.

Δ) Δημιουργία κάποιας μικρής αγοράς (μίνι μάρκετ) με τα απαραίτητα. Πολύ χρήσιμο λόγω απόστασης

Ε) Δημιουργία περισσότερων θέσεων για σκηνές με την χρήση τεχνητής σκίασης όπου δεν υπάρχει φυσική.

ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΆ

ΣΤ) Μεταφορά του σημείου φόρτισης αυτοκινήτων στο πάρκινγκ σε συγκεκριμένη θέση.

Ζ) Επένδυση σε κατάλληλα υπαίθρια όργανα γυμναστικής που θα έδιναν την δυνατότητα πραγματικής άσκησης στους κατασκηνωτές.

Η) Δημιουργία κατάλληλου χώρου παιδικής χαράς με ειδικά πλακίδια και 2-3 σωστά παιχνίδια παιδικής χαράς.

Θ) Εναλλακτική χρήση αυτόματων πωλητών καφέ ώστε να μην δημιουργείται συνοστισμος και δυσαρέσκεια τους ώρες αιχμής.

Η κριτική μου ελπίζω να ληφθεί ως καλοπροαίρετη και εύχομαι τα καλύτερα στους διαχειριστές-ιδιοκτήτες και στην αρχαία ελιά που υπήρξε πηγή έμπνευσης μου χωρίς να το γνωρίζω...😉

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
03 Αυγούστου 2022
Αναχώρηση
10 Αυγούστου 2022
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 2689

Yesterday 7236

Week 28009

Month 162078

All 12488102

Αυτή τη στιγμή online 330 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 2689

Yesterday 7236

Week 28009

Month 162078

All 12488102

Αυτή τη στιγμή online 330 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions