Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 26 0.5
Hot
ΘΑΣΟΣ 62568
Είναι κρίμα γιατί είναι τέλειο
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
4.0
Στο κάμπιγκ πηγαίνω κάθε χρόνο και μένω για ένα διάστημα περίπου 15 ημερών.Ήρθε η ώρα να κρίνουμε κάποια πράγματα.
Η φύση υπέροχη! Σκιά παντού και οι χώροι είναι χωρισμένοι με θάμνους κι ο κθένας έχει τον προσωπικό του χώρο. Αυτό είναι απλά υπέροχο! Το περιβάλλον είναι καταπληκτικό! Το πρόβλημα είναι ότ το συγκεκριμένο κάμπινγκ είναι δημοτικό...

-Τα 2 από τα 3 κτηριακά συγκροτ'ηματα με τουαλέτες και μπάνια είναι παλιά. Το ένα ανακαινισμένο. Είναι όμως όλα πάντα καθαρά! Τα άτομα που καθαρίζουν κάνουν πολύ καλά τι δουλειά τους. όχι όμως όλοι τους... Κάποιοι δουλεύουν περισσότερο. Όλα όμως καθαρά!

-Οι κηπουροί που μαζεύυουν και τα σκουπίδια είναι δύο ταχυτήτων. Ένας δουλεύει και οι άλλοι δεν κάνουν τίποτα παρα μόνο περιφέρονται στο χώρο. Ένας δουλεύει με την βοήθεια ενός κυρίου ακόμα που έμαθα ότι η ειδικότητα του είναι να καθαρίζει τις τουαλάτες κι όχι να μαζεύει σκουπίδια! Μπράβο τους λοιπόν! Οι άλλοι απλά κάθονται συνεχώς. Συγχαρητήρια στους 2 κυρίους λοιπόν!

-Στην υποδοχή τα πράγματα είναι καλά. Βέβαια ξέρεις και από πιο παλιούς πελάτες πως αν θες να εηυπηρετηθείθς σωστά πρέπει ψάξεις έναν συγκεκριμένο. Κάνει τα πάντα! Όλοι αυτόν έχω καταλάβει ότι αναζητούν. Όπως και στους κυρίους για τις εξωτερικές δουλειές.Αλλά γενικά η υποδοχή δουλεύει όπως ακριβώς πρέπει!

-Secuirity... Άφαντος! Απλά έρχεται στη βάρδια τουμ και πίνει με τους φίλους του που φέρνει για παρέα. Δεν κάνει τίποτα το ουσιαστικό. Εγώ έμαθα ότι υπάρχχει λίγομ πριν φυγω. Κανένα ενδιαφέρον.

-Στο μπαρ οι υπάλληλοι είναι αδιάφορες. Δεν κάνουν τίποτα πέρα από το να παίζουν στο κινητό. Απλά σε εξυπηρετούν αν είσαι τυχαιρός και έχουν αυτό που ζητάς.(είπαμε είναι δημοτικό) Άρα την δουλειά τους την κάνουν αρκετά καλά. Να αναφέρω ότι ειναι σελφ σερβις.

-Η διευθύντρια πραγμτικά ανύπαρκτη! Δεν έρχεται συχνά κι όποτε την αναζητούσαμε έλειπε συνεχώς. Τα προβλήματα μας τα έλειναν τα άτομα της υποδοχής και οι εξωτερικοί εργάτες. Αν την πετύχαινες θα ήταν στο μπαρ με διάφορες συνοδείες... Πραγματικά αδιάφορη! Δεν της καιγόταν καρφί! Τα λεφτά να παίρνουμε και τέλος. Την είδα 3 φορες στο μπαρ ολες όλες στις 14 μέρες που έμεινα. Το έλεγαν και οι υπόλοιποιι φίλοι πελάτες. Πάλι καλά που κάποιοι εργαζόμενοι βοηθούσαν τον κόσμο. Καθόλου κατάλληλο άτομο για αυτή τη θέση!

Με λίγα λόγια ένας υπέροχος χώρος που δουλεύει πάρα πολύ καλά λόγο συγκεκριμένων ατόμων και μόνο! Είναι στολίδι ο χώρος.Αλλά οι υπεύθυνοι πρέπει να δώσουν πολύ παρπάνω σημασία ώστε να γίνει κόσμημα. Μπορεί και πρέπει!

Με λίγα λόγια

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 7875

Yesterday 7279

Week 27700

Month 155281

All 12660399

Αυτή τη στιγμή online 389 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 7875

Yesterday 7279

Week 27700

Month 155281

All 12660399

Αυτή τη στιγμή online 389 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions