Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 26 0.5
Hot
ΘΑΣΟΣ 62547
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
2.0
Παροχές
 
1.0
Τοποθεσία
 
5.0
Προσοχή!Μην νοικιάσετε τίποτα από το Crazy Rollers, ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,εσχροί και αντεπαγγελματίες.
Το camping αυτό είναι δημοτικό.Δεν είναι στα 500 μέτρα που λέει η ταμπέλα στο λιμάνι. Καλή σχέση τιμής-ποιότητας μόνο και μόνο από την σκιά.Λίγο μακριά από την πόλη.Είχε κάποιες ταβέρνες απέναντι.Καλή επιλογή αν ενδιαφέρες μόνο για να στήσεις την σκηνή σου και να γυρνάς όλη μέρα στο νησί και δέν ενδιαφέρεσαι για τις παροχές.Κακή επιλογή για αυτούς που στις διακοπές τους ζουν μέσα στο camping μόνο.Κάτι φήμες που άκουσα είναι ότι θα νοικιαστεί το μισό σε εταιρία και θα βαλει μπάνγκαλοους.
Τουαλέτες:Kαμία σχέση με τουαλέτες camping.Μισοφταγμένες, μισοσπασμένες και καθαρίζονταν μόνο όταν ήταν η βάρδια,αλλιώς κανείς δεν τις προσεχε αν ήταν καθαρές.
Ψηγεία και νεροχήτες:Στην ίδια κατάσταση με τις τουαλέτες.Τα ψηγεία δεν ελέγχονταν ούτε στη βάρδια.
Reception:Ευγενικοί άνθρωποι αλλά και το μόνο υπάρχων προσωπικό του camping.Μια μέρα ήμουν κρυομένος και ρώτησα για θερμόμετρο και αντιπυρετικό, η γυναίκα που ήταν εκεί σχεδόν δεν ήξερε που είναι το ιατρείο(το οποίο είχε μόνο γαζες).Τελικά μου έδωσε την πανέξυπνη ιδέα να τα ζητήσω από κάποιον άλλο που μπορεί να έχει.Όταν πρωτοπήγα μου είπαν "πήγαινε βρες θέση και έλα να μας πεις ποια θες".
Minimarket και Bar:Είχαν τον ίδιο ιδιοκτήτη και προσωπικό,το πιο αγενές και ανέκφραστο που έχω δει οπουδήποτε.Είχε ό,τι χρειαζόσουν και σε κανονικές τιμές camping.Η ιδιοκτήτρια είναι ο πιο ανέφραστος ανθρωπος που έχω γνωρίσει(αγόραζες κάτι και δεν άκουγες ένα ευχαριστω,πολλές φορές έδεινε τα ρέστα και δεν σε κοίταγε καν).Βέβαια είχε 2 υπέροχα παιδάκια που έπαιζαν όλη μέρα στην παραλία και ήταν χαρα θεού.Άκουσα ότι περισι ήταν η τελευταία χρονια της σύμβασης και θα το αφήσει για του χρόνου.
Θέση:Απίστευτη.Είναι φταγμένο για τροχόσπιτα και είμαι χωρισμένες θέση με θάμνους και δέντρα. Όταν βάζεις μία σκηνή έχεις πολλή χώρο για σένα σαν μπαλκόνι και αν πας με παρέα με περισσότερες σκηνές έχει χώρο και είναι αρκετά προσωπικά.Εγώ έτυχε να βρώ θέση μπροστά στην παραλία και είχα μία "πόρτα" για το camping και μία για την παραλία.Τα δέντρα είναι απεριποίητα εως και επικίνδυνα όταν έχει αέρα. Πολύ ησυχία και καλούς γείτονες. Ντρεπόσουν να βάλεις μουσική το βράδυ. Σε μία παρακάτω αξιολόγηση διάβασα ότι πλήρωνες το ρεύμα εγώ δεν το ήξερα αυτό μέχρι τώρα, νόμιζα ότι ήταν δωρεάν. Είχε κολώνες με πρίζες σε διάφορα σημεία και έπαιρνα ρεύμα για να φορτήσω κινητά και GPS χωρίς να με ελέγχει κανείς.
Καμία φίλαξη από τίποτα.Είχε μία πίσω πόρτα που έμπενες και έβγαινες όποτε ήθελες,το διπλανό ζευγάρι έφηγε από τον πίσω πόρτα χωρίς να πληρώσει.
Θάσσος: Πολύ όμορφο νησί,πάρα πολύ πράσινο με καλές παραλίες σαν παράδεισος για όσους τους αρέσουν τα ριχά νερά. Ο κόσμος περίεργος και λίγο μονόχνωτος.
*Μου έδωσαν ένα μηχανάκι 12ετών(ο νόμος επιτρέπει μέχρι 7) και έμεινα από φρένα σε μία τεράστια κατηφόρα από ένα μοναστήρι.Του πήρα τηλέφωνο,μου είπαν ότι εγώ έφτεγα και ότι είναι φυσιολογικό να ζεσταθούν τα φρένα και να μην δουλεύουν.Παραπονέθηκα και μου είπαν ότι δεν θα ασχοληθούν μαζί μου,να τους πάω το μηχανάκι πίσω και να μην πληρώσω. καθηστέρησα να φτάσω και μου ζήτησαν +18ευρο. Δεν τους πλήρωσα και κάθε φορά που πέρναγα απ'έξω με έβριζαν χυδαία.Αναγκάστηκα να πάω στην αστυνομία.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
23 Αυγούστου 2014
Αναχώρηση
31 Αυγούστου 2014
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 1382

Yesterday 8800

Week 36263

Month 115077

All 12620195

Αυτή τη στιγμή online 194 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1382

Yesterday 8800

Week 36263

Month 115077

All 12620195

Αυτή τη στιγμή online 194 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions