Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.4 21 0.5
ΘΑΣΟΣ 41611
Άριστο κατα τη γνώμη μου
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
5.0
Πήγαινα στο συγκεκριμένο κάμπινγκ για αρκετά χρόνια, απο το 1994 εώς και το 2003 απο τα οποία έχω άριστες εντυπώσεις. Φέτος είπα να το ξαναεπισκευτώ με τη σύζυγο, σε μια απο τις χειρότερες περιόδους του καλοκαιριού, την εβδομάδα του δεκαπεντάυγουστου. Συγκεκριμένα 13/8 -18/8. Δυστυχώς το να βρείς μια θέση έστω και μικρούλα να χωράει τη σκηνή αποδείχτηκε δύσκολο εως ακατόρθωτο. Ευτυχώς είχα γνωστούς που ήταν είδη εκεί, τους είχα ενημερώσει πρό 10 ημερών οτι σκοπεύω να πάω κι έτσι 2-3 μέρες πρίν βρήκαν μια καλή θέση που άδειασε και μου την ΄κρατήσαν' δηλώνοντάς την μέχρι να πάω στο δικό τους όνομα.
Απο σκιά ήμουν σχεδόν άριστα στο σημείο που στήσαμε, με όλες τις παροχές κοντά στη θέση μας (ψύκτες με παγωμένο νερο, ψυγεία, καταψύκτες είναι διαθέσιμα - δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα με τα αντικείμενα που έβαλα στο ψυγείο. Όπως τα έβαζα έτσι τα έβρισκα. Απείραχτα) Οι τουαλέτες και τα ντούζ ήταν πεντακάθαρα για τα δικά μου δεδομένα. Δεν ξέρω τι συνθήκες βρήκαν τα παιδιά ποιό πάνω. Για να έχουν παράπονα σίγουρα κάτι θα συνάντησαν. Βέβαια είναι και υποκειμενικό το θέμα. Για εμένα πάντως, ήταν πολύ καλή η καθαριότητα.
Διαφωνώ με το marakimou στο θέμα της τσίκνας κλπ. Είναι κάμπινγκ=εξοχή. Φυσικά και θα ψήσει ο άλλος, ή ότι άλλο θέλει να κάνει για να φάει. Δλδ αν έφτιαχνε γεμιστά θα σε πείραζε που μυρίζει 'γεμιστήλας' το κάμπινγκ;; :)
Απο θέμα φασαρίας συμφωνώ οτι γινόταν 'ο χαμός' απο παιδάκια, μουσικές, κουβέντες κλπ, αλλα μόνο τις ώρες που δεν ήταν κοινής ησυχίας. Μετά όλα σταματούσαν (και πάλι τονίζω στο σημείο που ημουν εγώ!)
Τα νερά στα ντούζ στο 70-80% που τα επισκεύτηκα είχαν ζεστό νερό. Τις υπόλοιπες ήταν απλά χλιαρό. Κρύο δεν συνάντησα.
Οι τιμές στο μίνι μάρκετ δεν είχαν μεγάλη διαφορά απο ενός 'εξωτερικού' σούπερ μάρκετ.
Είχα κι εγώ το αυτοκίνητο μέσα, και θα ήθελα να εξηγήσω στον φίλο ποιό κάτω που το αναφέρει οτι υπήρχαν πολλά, δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλα εγώ προσωπικά το είχα διότι είχα πολύτιμα αντικείμενα μέσα, όπως λαπτοπ για επαγγ. λόγους, dlsr μηχανή κλπ. Όπως καταλαβαίνεις....δεν είναι δυνατόν να τα αφήσω έξω απο το κάμπινγκ μέσα στο αμάξι......εύκολα 'προσβάσιμα' απο τον καθένα...
Σχετικά με το ρεύμα, και να μην το δηλώσεις μπορείς να πάρεις άνετα απο μια μπρίζα. Δεν το ελέγχει κανένας!

Κάτι που μου έκανε αρνητική εντύπωση, είναι το ότι μία βραδιά που αποφασίσαμε να αράξουμε λίγο στην παραλία, κατα την ώρα τις επιστροφής μας γύρω στις 1:30 διαπιστώσαμε με έκπληξη οτι ΟΛΕΣ οι έξοδοι του κάμπινγκ προς την παραλία ήταν κλείδωμένες. Συμφωνώ στο να υπάρχουν μέτρα ασφαλείας, αλλα όχι κι έτσι!! Αναγκαστήκαμε να περπατήσουμε 500+ μέτρα μέσα στην άμμο για να μπούμε απο την μοναδική μπροστινή είσοδο :/

Τέλος, οι τιμές πολύ καλές για την εποχή (5 διανυκτερεύσεις, σκηνή, 2 άτομα, αμάξι = ~90ευρώ) και το προσωπικό ευγενικότατο.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
13 Αυγούστου 2013
Αναχώρηση
18 Αυγούστου 2013
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 3138

Yesterday 7206

Week 21222

Month 155291

All 12481315

Αυτή τη στιγμή online 266 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3138

Yesterday 7206

Week 21222

Month 155291

All 12481315

Αυτή τη στιγμή online 266 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions