Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 26 0.5
Hot
ΘΑΣΟΣ 62561
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
2.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
3.0
Είχαμε πάει τέλη Αυγούστου του 2010.
Το μέρος & το πως το έχουν στήσει (υπάρχουν φυσικά χωρίσματα με πολύ ψηλά δέντρα ή θάμνους που διαχωρίζουν τους χώρους κάθε σκηνής) είναι ιδανικό. Ούτε καλαμωτές, ούτε τεχνητές σκιάσεις. Οι χώροι που προσφέρονται για κάθε σκηνή είναι τεράστιοι, δλδ. εμείς σε αυτόν που διαλέξαμε είχαμε βάλει τη σκηνή (5 ατόμων), το αυτοκίνητο & είχαμε και χώρο για άραγμα. Βέβαια καθώς είχαμε πάει τέλη Αυγούστου υπήρχαν αρκετοί χώροι για να στήσεις όπου ήθελες, σαφώς υπήρχαν & πιο μικροί χώροι από αυτόν που διαλέξαμε εμείς.
Σαν privacy το κάμπινγκ είναι τέλειο, δε σε βλέπεις κανείς & δε βλέπεις κανένα όσο είσαι στο χώρο σου.
Είχαμε ένα θεματάκι με το ρεύμα, καθώς οι πρίζες ήταν σχετικά λίγες & στο χώρο που διαλέξαμε χρειαζόσουν οπωσδήποτε μπαλαντέζα για να έχεις την πραμάτεια σου κοντά σου & όχι στο χώρο των παραδιπλανών!
Το μίνι μάρκετ καλό & πολύ καλά εξοπλισμένο συγκριτικά με άλλα κάμπινγκ που έχω επισκεφτεί.
Ο κόσμος επίσης καλός, από ένα τουρ που έκανα σε όλα τα κάμπινγκ του νησιού σαφώς & αυτό είχε τους περισσότερους Έλληνες.
Η παραλία συμπαθητική για μια βουτιά, με άμμο.
Η καφετέρια: Καθώς σέρβιρε μία κοπέλα από εξωτερικό η οποία δεν ήξερε γρι ελληνικά, υπήρχε ένα θέμα συνεννόησης, αλλά ΟΚ, με λίγη καλή διάθεση όλα γίνονται. Και οι τιμές ήταν πολύ πολύ καλές (για κάμπινγκ πάντα!).
Το μεγάλο μείον είναι οι τουαλέτες. Όχι τόσο στο κομμάτι της καθαριότητας (που σίγουρα δεν ήταν και ό,τι καλύτερο έχω δει γενικά) αλλά κυρίως στο θέμα των εγκαταστάσεων. Όλες ήταν είτε σπασμένες είτε γαριασμένες. Αμφιβάλλω αν έχουν συντηρηθεί ποτέ. Οι περισσότερες πόρτες ΔΕΝ έκλειναν & σίγουρα αν τις συντηρούσαν τότε θα ανέβαινε ΠΟΛΥ ως κάμπινγκ. Αναφέρω βέβαια ότι είναι και δημοτικό κάμπινγκ, οπότε δεν ξέρω τι λεφτά πέφτουν.
Γενικά η όλη έμπνευση του στησίματος του χώρου είναι εξαιρετική, και εάν κατάφερναν να φτιάξουν και τις τουαλέτες τότε σίγουρα θα αναβαθμιζόταν πολύ.
Αν πάτε στη Θάσο & δε θέλετε να μπλέξετε με ορδές τουριστών που τραγουδάνε καραόκε (!!!), να πάτε οπωσδήποτε στο κάμπινγκ του Πρίνου. Θα ανταμειφθείτε.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Κατάλληλο για σκηνές
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 1525

Yesterday 7279

Week 21350

Month 148931

All 12654049

Αυτή τη στιγμή online 390 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1525

Yesterday 7279

Week 21350

Month 148931

All 12654049

Αυτή τη στιγμή online 390 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions