Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 26 0.5
Hot
ΘΑΣΟΣ 62471
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
(Ενημερώθηκε: 18 Ιουλίου, 2012)
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
2.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
3.0
Ένα κάμπινγκ που είχε καταπληκτική σχεδίαση όταν κατασκευάστηκε αλλά που ο ΕΟΤ το άφησε να ρημάξει. Σίγουρα το πιο σκιερό κάμπινγκ στην Θάσο, σχεδιάστηκε εξ' αρχής ως κάμπινγκ και είναι προφανές. Οι χώροι χωρίζονται με θάμνους και δέντρα δίνοντας την κατάλληλη απομόνωση σε όσου το επιθυμούν χωρίς να το επιβάλει. Η παραλία μπροστά αρκετά καλή και ρηχή για παιδιά αλλά αυτό που με ανησύχησε είναι ότι, αν δεν κάνω λάθος, φέτος δεν πήρε γαλάζια σημαία (μεγάλος αριθμός κολοβακτηριδίων), και οι ντόπιοι λένε ότι από τότε που έγιναν οι εξέδρες πετρελαίου και αερίου η θάλασσα πήρε την κάτω βόλτα.

Οι εγκαταστάσεις θέλουν άμεσα ανακαίνιση, αλλά από ότι φαίνεται η κοινότητα που το έχει αναλάβει πλέον (από κάμπινγκ του ΕΟΤ έγινε κοινοτικό) δεν διατίθεται να το ανακαινίσει. Σχετικά απομονωμένο κάμπινγκ, ο Όρμος του Πρίνου δεν έχει και πολλά πράγματα να κάνεις (λίγα μπαράκια και μερικές ταβέρνες) είναι σχετικά ήσυχο. Οι τουαλέτες σε μέτρια κατάσταση και τα κοινόχρηστα ψυγεία σε άθλια. Πολλές από τις εγκαταστάσεις είναι σχεδόν εγκαταλελειμμένες.

Μεγάλη αλλαγή από ότι άκουσα (δεν ήμουν εκείνες τις ημέρες εκεί) έφερε ο ερχομός των προσκόπων. “Οι τουαλέτες χρειάζονταν υγειονομικό” όπως μου είπε ένας φίλος. Κατά την προσωπική μου άποψη τον Αύγουστο σε γεμάτα κάμπινγκ δεν θα έπρεπε να γίνεται δεκτός ο ερχομός τεράστιων ομάδων γιατί ξαφνικά οι κοινόχρηστοι χώροι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο πλήθος των κατασκηνωτών.

Θα έλεγα ότι είναι καλό κάμπινγκ για Ιούνιο, αρχές Ιουλίου και Σεπτέμβριο πλέον (με μια πιθανή ανησυχία για την καθαρότητα του θαλασσινού νερού) . Κρίμα όμως γιατί θα μπορούσε να είναι ένα τέλειο κάμπινγκ. Ειλικρινά πιστεύω ότι η αρχική του σχεδίαση είναι για βραβείο και όσοι θα ήθελαν να φτιάξουν ένα κάμπινγκ ή να αναβαθμίσου το κάμπινγκ τους θα μπορούσαν να πάρουν παράδειγμα από το κάμπινγκ Πρίνου.

Οι θέσεις τεράστιες και με πολύ πράσινο. Τα δρομάκια ανάμεσα στις θέσεις (από την πίσω πλευρά των θέσεων) σαν μονοπάτια στο δάσος αλλά ακόμα και οι δρόμοι του κάμπινγκ που είναι ασφαλτοστρωμένοι (κάτι το οποίο δε μου αρέσει σε γενικές γραμμές) δένουν όμορφα με το χώρο (δεν πίστευα ότι θα το πω ποτέ αυτό). Η παραλία ελεύθερη χωρίς φράχτες και συρματοπλέγματα (πολλά μπράβο σε αυτό!!!) και οι διαχειριστές άψογοι και ευγενέστατοι.

Είναι ένα κάμπινγκ μεγάλων αντιθέσεων και μεγάλων δυνατοτήτων αλλά παραμελημένο, κρίμα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
28 Ιουλίου 2010
Αναχώρηση
01 Αυγούστου 2010
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 1
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 5071

Yesterday 7236

Week 30391

Month 164460

All 12490484

Αυτή τη στιγμή online 252 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5071

Yesterday 7236

Week 30391

Month 164460

All 12490484

Αυτή τη στιγμή online 252 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions