Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.9 3 0.5
Hot
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 38967
(Ενημερώθηκε: 25 Ιουλίου, 2021)
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
3.5
Διαβάζοντας τις κριτικές των υπολοίπων επέλεξα να επισκεφτώ το συγκεκριμένο κάμπινγκ. Όσον αφορά τους μόνιμους και τις κατασκευές τους είναι όντως όπως το περιγράφουν και οι υπόλοιποι. Ογκώδεις, τσιμέντο και πέτρα στις "αυλές" τους, ο ένας επάνω στον άλλον.
Εμείς νοικιάσαμε τροχόσπιτο τελικά για περισσότερη ευκολία (όλη η παρέα μαζί, δικό μας ψυγείο). Είμασταν 2 ενήλικες και 4 παιδιά (8, 5, 5 χρ. και 8μ.) Είμασταν αρκετά άνετα στο τροχόσπιτο από άποψη ύπνου, υπήρχε κι ένας ανεμιστήρας που χρησιμοποιήσαμε αν και τα βράδια είχε δροσιά στο σημείο που είμασταν. Οι ώρες κοινής ησυχίας τηρούνται. Σκίαση αρκετή και φυσική. Προσωπικό ευγενικό και εξυπηρετικό χωρίς να αγχώνονται για την πληρωμή τους - ξεχνούσα να πληρώσω και δεν μου έλεγαν τίποτα μέχρι το κλείσιμο ταμείου τους. Τουαλέτες πεντακάθαρες παλιές, αλλά από τα καζανάκια τρέχει μπόλικο νερό. Διαθέτουν εκτός από κανονικές τουαλέτες και τούρκικες και μία παιδική και παιδικό νιπτήρα (πολύ βοηθητικό για τα παιδιά). Όντως χωρίς συνωστισμό. Είχε σαπούνι για χέρια και αντισηπτικό, καθώς και χαρτί για τα χέρια. Ζεστό νερό στα ντους. Αυτό που προσωπικά με ενόχλησε ήταν η μυρωδιά της αποχέτευσης (δεν ξέρω αν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό) καθώς και η μυρωδιά της χλωρίνης στο καθάρισμα (γι' αυτούς που έχουν αναπνευστικά ή αλλεργίες ίσως επηρεάζει).
Το φαγητό στην ταβέρνα κυρίως κατεψυγμένα (κρέατα και θαλασσινά, κάποια ψάρια φρέσκα), αλλά αρκετά νόστιμα και οικονομικά. Το περιβάλλον όμορφο η εξυπηρέτηση καλή κι ευγενική. Στην παραλία χρεώνουν μόνο παραγγελία για να μπορείς να είσαι στις ξαπλώστρες, αλλά δεξιά και αριστερά από αυτές έχει εγκατεστημένες τις ομπρέλες των μόνιμων, χωρίς να έχει πολύ χώρο για άλλους. Εμείς επιλέξαμε το beach bar του κάμπινγκ και είμασταν καλά από άνεση και συνήθως μπροστά στην θάλασσα για τα παιδιά. Πολύ καλό παγωτό!!! Τρώγαμε κάθε μέρα, ειδικά οι γρανίτες φράουλα, λεμόνι (μου θύμισαν τις παλιές καλές γρανίτες).
Πολύ καλή η απόσταση από την Μεταμόρφωση για βόλτα με τα πόδια.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για σκηνή έχει περίπου 8 θέσεις για να στήσεις και 2 θέσεις με σκηνές (μία μικρή (2 ατόμων) και μία μεγάλη (4-5 ατόμων)) για να νοικιάσεις. Οι χώροι είναι σε σκίαστρα με μεγάλη άνεση κοντά στις τουαλέτες και τις κουζίνες, και διαθέτουν και τραπέζι με καρέκλες. Για περιστασιακούς επισκέπτες θεωρώ ότι το κάμπινγκ είναι πολύ καλή επιλογή. Δεν θα το επέλεγα αν έμενα για έναν ολόκληρο μήνα ή ήθελα θέση μόνιμου, δεν συμφωνώ με την "επεκτατική" πολιτική τους. Το συνολικό πρόσημο για διαμονή κάποιων ημερών είναι σίγουρα θετικό.
Στα κάποια αρνητικά θα έβαζα και την φροντίδα των απορριμμάτων. Ενώ υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης είτε είναι χαλασμένοι (όπως της κομποστοποίησης), είτε βρήκα ανάμεικτα σκουπίδια. Στην παραλία δεν υπάρχει κάποιο κουβαδάκι σε κάθε ζευγάρι ξαπλώστρας ώστε οι επισκέπτες να πετάν τα σκουπίδια τους εκεί με αποτέλεσμα η άμμος να είναι με βρωμιές από αποτσίγαρα και πλαστικά που τα πήρε ο αέρας. Δεν είναι και πολύ αποτελεσματικό να τα μαζεύουν όλα τα σκουπίδια στο κλείσιμο τα κορίτσια ΄που δουλεύουν εκεί. Υπάρχει η πρόθεση από την μεριά του κάμπινγκ, αλλά τελικά ο κόσμος δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται και πολύ.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
19 Ιουλίου 2021
Αναχώρηση
23 Ιουλίου 2021
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Τροχόσπιτο
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 4826

Yesterday 8800

Week 39707

Month 118521

All 12623639

Αυτή τη στιγμή online 297 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4826

Yesterday 8800

Week 39707

Month 118521

All 12623639

Αυτή τη στιγμή online 297 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions