Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 8 0.5
Hot
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 78206
(Ενημερώθηκε: 22 Ιουλίου, 2021)
Γενική βαθμολογία
 
3.4
Σκιά
 
1.0
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
4.0
Ειναι απο τα camping που μενει απλα καλο γιατι κανεις δεν εκμεταλευεται τις δυνατοτητες αναβαθμισης. Παμε:
1) Καλη τοποθεσια αλλα θελει αμαξι για να πηγαινεις στα γυρω χωρια, παρ' ολο που το κυλικειο εχει αρκετα πραγματα οπως προμαγειρεμενα φαγητα, φουρνιστα πρωινα, παγο, καφεδες και καμια φορα βαζουν και κανα σουβλακι στα καρβουνα.
Εχει ομως και σε κοντινη αποσταση 3-4 beach bar και water sports σε τιμες φυσικα που αναλογουν στην Χαλκιδικη, αλλα τις πρωτες μερες σιγουρα δε θα βαρεθεις μεχρι να τα γυρισεις ολα.

2) Πολυ καθαρες τουαλετες και ντουζ, ολη τη μερα ζεστο νερο και με πιεση, χαρτι στις τουαλετες, το σαπουνι λειπει μονο για να ολοκληρωθει το πακετο, αλλα εχει απ' εξω αντισηπτικο.

3) Αψογη εξυπηρετηση απο την ρεσεψιον και τα παιδια στο κυλεικιο.

Αλλα:
1) Ελαχιστη εως καθολου σκια. Ολες οι καλες θεσεις ειναι πιασμενες απο τους μονιμους που φυσικα εχουνε στησει υπερκατασκευες και δεν υπολογιζουν τιποτα και κανενα, οπως για παραδειγμα οι γειτονες μας που εβαζαν βοσκοπουλο και μοσχολιου μεχρι τα μεσανυχτα. Γενικα δεν υπαρχει κοινη ησυχια αλλα μπορεις να εχεις και το αμαξι ακριβως διπλα σου οποτε το ανταπεδιδα με τη σκονη που τους σηκωνα.
Ομως η ελλειψη σκιας δε σου επιτρεπει να κατσεις στη σκηνη παρα μονο το βραδυ και γι αυτο χρειαζεσαι αμαξι για να φευγεις.

2) Κακιστη παραλια με πετρες και αποτομο βαθος, μια φορα πηγαμε και τρυπησαμε τα ποδια μας. Και να θελαμε βεβαια να ξαναπαμε δε θα μπορουσαμε μιας και τα τροχοσπιτα εχουν κλεισει την παραλια και εχουν αφησει ολοι ομπρελες και καρεκλακια στις "θεσεις τους", πρεπει να πεσεις δηλαδη σε μεγαλοκαρδο για να σου δωσει τη "θεση του" να στησεις. Αλλα ετσι οπως ειναι η παραλια χαρισμα τους.

Γενικα ειναι ενα camping οπου ολοι συμβιωνουν μαζι, νεοι και γεροι, ζευγαρια και οικογενειες, τα πραγματα κυλανε φλου και δεν υπαρχει οριοθετηση στις θεσεις, κανενας ομως δεν παει εκει για την σκια και την ησυχια. Τα 27 ευρω τη μερα για 2 ατομα με αμαξι και μικρη σκηνη φαινονται καλα για την τοποθεσια του μερους μιας και πολυ κοντα με το αμαξι βρισκονται το παλιουρι, το πευκοχωρι και η νεα σκιωνη, αλλα αν αποφασισεις να κατσεις μεσα απο την δευτερη κιολας μερα θα βαρεθεις. Αξιζει πιστευω σαν camping αλλα πρεπει επειγοντως να γινει κατι με τη σκια.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
17 Ιουλίου 2021
Αναχώρηση
20 Ιουλίου 2021
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 6850

Yesterday 7279

Week 26675

Month 154256

All 12659374

Αυτή τη στιγμή online 415 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6850

Yesterday 7279

Week 26675

Month 154256

All 12659374

Αυτή τη στιγμή online 415 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions