Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 119 0.5
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 132351
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
2.5
Τοποθεσία
 
5.0
Πριν καταλήξουμε στο συγκεκριμένο camping, περάσαμε από:
Armenistis: Το απόλυτο χάος. Οι θέσεις είναι άναρχα οριοθετημένες και δεν υπάρχουν κοινόχρηστα ψυγεία. Πληρώνεις και σου δίνουν μία θυρίδα?!?
Platanitsi: Δημοτικό κάμπινγκ, χαμηλές τιμές, πολύ σκιά, δεν υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις και δεν υπάρχουν ψυγεία, πρέπει είτε να φέρεις δικό σου, είτε να νοικιάσεις από κάποιον εκεί (υπάρχει τηλέφωνο).
Katerina: Πολύ καθαρό, ωραίο σημέιο κυριολεκτικά μπροστά στη θάλασσα, καλές εγκαταστάσεις, κυρίως μονιμάδες και μεγαλύτερης ηλικίας.
Pitsonis: Τίποτα φοβερό, είτε σε εγκαταστάσεις είτε σε τοποθεσία, είναι κάποια μέτρα μακριά από τη θάλασσα.
Melissi: Είναι δίπλα από το Pitsonis, πιο ευχάριστος ο άνθρωπος που μας ξενάγησε, μας είπε ότι φόρτιση κινητών είναι δωρεάν και μας είπε ότι δε χρειάζεται να βάλουμε το αμάξι μέσα, γενικά μας βοηθούσε ώστε να μην χαλάσουμε χρήματα :) Παρόλα αυτά, δυστυχώς δεν ξέρει να πουλάει το μέρος-διαμονή. Πάντως, αν δεν έμενα Thalatta, θα έμενα Melissi.

Thalatta όπου και μείναμε. Φτάσαμε στις 23:00+. O νεαρός στη ρεσεψιόν, εξυπηρετικότατος, μας σημείωσε σε ένα χαρτί ελεύθερες θέσεις (μας ρώτησε αν προτιμάμε σκιά, κοντά στη θάλασσα, κλπ) και αφού πήγαμε μια βόλτα αποφασίσαμε να μείνουμε στη Β88. Το Thalatta δεν είναι απλά ένα καμπινγκ, είναι πολυχώρος, έχει τα πάντα. Καφές (freddo espresso 2.5€) έχει επίσης, σφολιατες, σάντουιτς, κρέπες, γλυκά, παγώτό κλπ σε προσιτές τιμές) Έχει πιτσαρία (8-10€, δεν έφαγα), έχει γυράδικο (~3€, δοκίμασα σουβλάκι χοιρινό και ήταν καλό κρέας και νόστιμο). Εχει ηλεκτρονικά παιχνίδια, έχει μαγαζί με ρούχα-κοσμήματα. Έχει ΣΟΥΠΕΡ μάρκετ με τα πάντα σε πολύ καλές τιμές, λίγο πιο ακριβά από τα μεγάλα σουπερ μαρκετς. Έχει κινηματογράφο με παιδικά καθημερινα για τους μικρούς ή και όχι φίλους, έχει γιόγκα, έχει πισίνα, έχει ενοικίαση ποδηλάτων, έχει και γυμναστήριο (για τους ανώμαλους :D) Έχει μπαράκι, έχει και θαλάσσια ενοικιαζόμενα διάφορα. Ποδήλατο, SUP, κανό. (Κανό 10€/ώρα)

Πάμε τώρα στη διαμονή. Εμείς μείναμε σε σκηνή χωρίς ρεύμα, δυστυχώς αν θέλεις να φορτίσεις κάτι δεν παρέχεται η "κατ'οίκον" τροφοδότηση, αλλά έχει
πρίζες στις τουαλέτες/πλυντήρια κλπ. Εμείς βάλαμε σε μια σχολική τσάντα τα κινητά και μια μπαλαντέζα και τα αφήσαμε να φορτίσουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι τουαλέτες και οι ντουζιέρες περιποιημένες, αλλά πέρα από το σφουγγάρισμα και το άδειασμα των καλαθιών, δεν είδα ποτέ να καθαρίζεται η τουαλέτα πχ με χλωρίνη. Κρεμοσάπουνο και χαρτί υγείας δεν έχει.
Το χειρότερο που υπάρχει σε αυτό το κάμπινγκ, είναι τα ψυγεία. Τα οποία είναι εποχής γιαγιάς, φαρδιά με κατάψυξη επάνω όπου η συντήριση είναι σαν να μη δουλέυει και η κατάψυξη είναι σα συντήριση. Καλύτερα να αγοράζεις κάτι και να το καταναλώνεις απευθείας. Επιτρέπεται να ψήνεις με ψησταριά.
Γενικά είναι πολύ μεγάλο καμπινγκ, δεν είσαι μπροστά στη θάλασσα αλλά δεν είναι μακριά, Υπάρχουν διάφορα είδη καταλυμμάτων για όλα τα βαλάντια. Σκηνές στη θάλασσα, τροχοβίλες, λυώμενα κλπ. Γενικά μείναμε πολύ ευχαριστημένοι, εγώ ειδικά με τις επιλογές φαγητου και τις τιμές όπου είναι όπως στην πόλη, τα ψυγεία είναι μεγάλο πρόβλημα πάντως

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
09 Ιουλίου 2018
Αναχώρηση
21 Ιουλίου 2018
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 1721

Yesterday 8800

Week 36602

Month 115416

All 12620534

Αυτή τη στιγμή online 169 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1721

Yesterday 8800

Week 36602

Month 115416

All 12620534

Αυτή τη στιγμή online 169 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions