Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 119 0.5
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 132354
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
5.0
Δεν πρόκειται για ένα απλό κάμπινγκ, αλλά για μία οργανωμένη κατασκηνωτική πολιτεία.
Οι θέσεις πάρα πολλές και οι παροχές ανάλογες. Τουριστικό μαγαζάκι, χώρο για μασάζ, όμορφο μπαρ στην παραλία και πολλών ειδών χώροι εστίασης. Το έτοιμο μαγειρευτό φαγητό πάντως που φάγαμε δεν μας ενθουσίασε.
Οι χώροι υγιεινής ήταν συνεχώς καθαροί χωρίς αναμονή στις ντουζιέρες. Στην πισίνα, αν εξαιρέσουμε μία φορά που τη δοκίμασαν τα παιδιά, δεν μας ξετρέλανε. Άλλωστε όταν έχεις στη διάθεσή σου τέτοια θάλασσα και παραλία ποιος ο λόγος να πας και να βουτήξεις μέσα σε μια δεξαμενή;
Το μίνι-μάρκετ μόνο μίνι δεν ήταν. Διέθετε τα πάντα, δεν είχες κανέναν λόγο να βγεις και να ψάξεις άλλο κατάστημα για να ψωνίσεις. Παροχές για ρεύμα και νερό υπήρχαν σε κάθε σημείο. Το προσωπικό ήταν πολυπληθές και ανταποκρινόταν όπου χρειαζόταν. Υπήρχε διαθέσιμο απορριματοφόρο, το οποίο άδειαζε τους κάδους απορριμάτων δύο φορές την ημέρα. Η μπάρα στην είσοδο ήταν συνεχώς κλειστή και υπήρχε 24ωρος έλεγχος, επιτρέποντας την είσοδο μόνο στους διαμένοντες. Έλεγχος επίσης υπήρχε και εντός με ανθρώπους να εποπτεύουν τους χώρους διακριτικά. Η κατάσταση αυτή θύμιζε κάπως στρατόπεδο, αλλά η διαχείριση μιας τόσο τεράστιας εγκατάστασης δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για πιο χαλαρές επιλογές.
Εάν ήθελες βαβούρα πήγαινες στις θέσεις κοντά στα δρώμενα και είχε βαβούρα. Εάν ήθελες ησυχία, διάλεγες τις μακρινές θέσεις από τη θάλασσα που δεν τις προτιμούν πολλοί και είχες ησυχία.
Το πρσωπικό εκτός από πολυπληθές ήταν και ευγενέστατο. Το μόνο μελανό σημείο ήταν μία ξανθιά υπάλληλος στην υποδοχή, η οποία εκτός ότι η σωστή οργάνωση και διαχείριση δεν υπάρχαν σαν έννοιες στο σκεπτικό της, έκανε ότι μπορούσε για να σε κάνει να νιώσεις ανεπιθύμητος και να σηκωθείς να φύγεις όπως ήρθες. Ευτυχώς όμως η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός των υπολοίπων συναδέλφων της έσωζαν την κατάσταση.
Το άλλο που δεν μου άρεσε ήταν η χρέωση για το σκύλο. Επιεικώς απαράδεκτο. Και φυσικά η υπερβολική κοστολόγηση. 47 ευρώ την ημέρα για μία οικογένεια δεν είναι απλά πολλά, είναι λόγος να μην ξαναπάς.
Οφείλω όμως να πω ότι περάσαμε καλά.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
26 Ιουλίου 2017
Αναχώρηση
04 Αυγούστου 2017
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά άνω των 12 χρονών
Έμεινα
Τροχόσπιτο
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 3350

Yesterday 8800

Week 38231

Month 117045

All 12622163

Αυτή τη στιγμή online 210 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3350

Yesterday 8800

Week 38231

Month 117045

All 12622163

Αυτή τη στιγμή online 210 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions