Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 119 0.5
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 132405
Εμείς ποτέ ξανά
(Ενημερώθηκε: 29 Αυγούστου, 2017)
Γενική βαθμολογία
 
1.8
Σκιά
 
1.0
Καθαριότητα
 
2.0
Παροχές
 
1.5
Τοποθεσία
 
2.5
Ήταν η πρώτη μας φορά στην Χαλκιδική, και πιθανολογώ και η τελευταία!
Σε γενικές γραμμές ενώ το camping ειναι σε πολύ καλό σημείο με καλή παραλία και θάλασσα και διαθέτει όλες τις παροχές, μείναμε ΠΟΛΥ δυσαρεστημένοι και θα προσπαθήσω να εξηγηθώ, προς ενημέρωση
και άλλων παραθεριστών, γιατί τα θεωρώ πολύ σημαντικά.!
Όταν φθάσαμε, ο κακός χαμός μας είπαν δεν υπάρχει θέση, αλλά αν θέλουμε να μας βολέψουν σε μία θέση χωρίς πολύ σκιά για 1 μέρα, και αυριο που αδειάζει σας βάζω σε κανονική.
Μας εξήγησαν ότι υπάρχουν economy θέσεις και premium στο κάμπινγκ.
Ζήτησα να δω μια οικονομική και μας είπαν ότι δεν έχει μείνει καμμία τέτοια και ότι γενικά το 90% του κάμπινγκ είναι premium (?).
Η "προσωρινή" θέση που μας έδωσαν, ήταν ένα κομμάτι πεζοδρομίου χωρίς σκιά καθόλου (θέση Η 87) την έχω βγάλει και φωτό για του λόγου το αληθές, διαθέσιμη σε όποιον την ζητήσει, και θα αναφερθώ πάλι σε αυτην στο check-out!
Οι τιμές είναι ακριβούτσικες αλλά δεν θα σταθώ εκεί γιατί για την περιοχή μάλλον νορμάλ θεωρούνται (έχουμε δει και ακριβότερο κάμπινγκ, αλλά ανήκει στα μεσαία προς ακριβά).
Εκείνο που θεώρησα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι το σέρβις... όπου και αν πήγαμε, από ρεσεψιόν ώς εστιατόριο και κάφε μπάρ, απλά απαράδεκτοι! Με εξαίρεση το mini market όλοι οι άλλοι "ξινοί", "μουντρούχοι", "μπουνταλάδες" και με μιά συνεχή αίσθηση παρεξήγησης και έτοιμοι να αρπαχτούν!
Του στύλ, "αν θες, δε θες τράβα αλλού"... ΟΚ καλές οι παροχές, καλές οι παραλίες αλλά δεν είσαστε και ότι καλύτερο στην Ελλάδα. Έχουμε δει πολύ καλύτερα μέρη στην χώρα... Σαν την Χαλκιδική δεν έχει λένε... και θα συμφωνήσω αν δεν έχεις πάει να δεις μερικά από τα νησάκια μας!
Είδα να σερβίρουν ωμό γύρο μετά καυγα "δεν προλαβαίνω να τον ψήσω, έχει πολύ κόσμο" αφού περίμενε ο άνθρωπος 1 ώρα σχεδόν ουρά αναμονή να φάει.
Είδα να μου σερβίρουν τον καφέ σε πλαστικό χωρίς καπάκι, και όταν ρώτησα αν έχει¨"βάλε μόνος σου δεν προλαβαίνω... αν έβαζα στον καθένα..."!
Είδα να παραγγέλνω γρανίτα για το παιδί, και να μου δίνουν λιωμένο ρόφημα. όταν διαμαρτυρήθηκα θέλανε όλοι να με βγάλουν τρελό ότι είναι πάγος!... νοιώθω ηλίθιος που το πλήρωσα, χωρίς φυσικά να το πιεί το παιδί.
Είδα να παραγγέλνει κάποις μπροστά μου μερίδα για "έξω" και επειδη έκαναν λάθος να του αναποδογυρίζουν το πιάτο μέσα σε αλουμινένιο ταψάκι και να γίνονται όλα αχταρμάς εκέι μέσα και στο τέλος να το πετάνε μπροστά του και να του λένε "οκ τώρα"?
Τα πάντα πολύ ακριβά... ενδεικτικά τιμές κάμπινγκ (φανταστείτε αλλόυ): Σουβλάκι σάντουιτς (εδώ να κάνω μια παρένθεση, όσοι δεν είσαστε από Θεσσαλονίκη μην πείτε τυλιχτό με καλαμάκι χοιρινό, γιατί θα παρεξηγηθούν σε σημείο καυγα και δεν θα σας εξυπηρετήσουν. Λες και ήμουν ο πρώτος που το είπε έτσι... πέσαν από τα σύνεφα, δεν μπορούσαν 3 νοματαίοι να καταλάβουν τι εννοώ!... κατα τα άλλα "τουριστικό" μέρος!)
τιμή σάντουιτς με σουβλάκι ή γύρο λοιπόν...2,80 ευρώ, καφές Φρέντο 3 ευρώ, φαγητό 2 άτομα με ένα παιδάκι 2 χρονών μέσος όρος 35 ευρώ... θεωρώ πολύ υψηλές τιμ΄ς για να σε κρατάνε in-house για φαγητό.
Η μπουγάτσα με τυρί χωρίς τυρί και με γεύση κρέμας... μα ότι και να δοκίμασα ήταν άνοστο και ακόμα και τα κρέατα και τα λουκάνικα μοιάζαν πλαστικά.... απορώ πως τα τρώγαν μερικοι (κι εγω μαζί κάποιες φορές) έπρεπε να φύγω για να φάω ένα φαγητό της προκοπής!
Πρώτη φορά είδα να χρεώνουν σκύλο σε κάμπινγκ και έπεσα από τα σύννεφα! Τους πρότεινα να βάλουν και γάτα στο τιμοκατάλογο (ίσως και καναρίνια) γιατί υπάρχουν και αρκετοί τέτοιοι ανάμεσα μας.
Φτάνει λοιπόν η ώρα του check-out.... 1 βράδυ σε μια άκρη πεζοδρομίου 3χ3 χωρίς σκιά και άλλα 5 βράδια σε κανονική θέση "Premium" όπως την λένε, που σκιά δεν είχε το μεσημέρι....
Τέλος πάντων να δεχτώ τα 5 βράδια Premium όπως λένε, αλλά το πρώτο βράδυ, το προσωρινό όπως εξήγησα παραπάνω για premium και αυτό? Εγώ ήξερα οτι για να δώσει άδεια ο ΕΟΤ για θέση κάμπινγκ πρέπει να είναι τουλάχιστον 6 τ.μ. Εσείς με στριμώξατε ανάμεσα σε μια μεγάλη σκηνή και ένα τροχόσπιτο, πάνω σε ένα κομμάτι πεζοδρομίου. Γιατί ρε παιδιά premium χρέωση? είσαστε σοβαροί?
Άσε που το POS δεν δούλεψε με την χρεωστκή κάρτα Πειραιώς πού έχω και αναγκάστηκα να πληρώσω με πιστωτική ΒΙΖΑ στο τέλος (αλλιώς θα αναγκαζόμουν να πάω να βρώ τρ'απεζα 10 χλμ μακρυά).
Συμπέρασμα δικό μου λοιπόν, ούτε απέξω δεν ξαναπερνάω. Σίγουρα η περιοχή θα έχει καλύτερα κάμπινγκ που θα σε αντιμετωπίζουν σαν άνθρωπο.
Έχω μείνει σε πάρα πολλά κάμπινγκ ανα την χώρα, αλλά σαν το συγκεκριμένο της Χαλκιδικής δεν έχει!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
05 Αυγούστου 2017
Αναχώρηση
10 Αυγούστου 2017
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 3629

Yesterday 7279

Week 23454

Month 151035

All 12656153

Αυτή τη στιγμή online 370 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3628

Yesterday 7279

Week 23453

Month 151034

All 12656152

Αυτή τη στιγμή online 370 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions