Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 70 0.5
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 95558
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
4.5
Θετικά :
1. Τα έχει όλα μέσα στο κάμπινγκ. Στο μινι μάρκετ βρίσκεις τα πάντα ( και εκείνα τα φοβερά κρουασανοντονατ ) και με τιμές που φυσικά δεν θα είναι του επιπέδου AB ή Μασούτη αλλά στη Σάρτη για παράδειγμα δεν θα τα βρείς φτηνότερα.
2. Θάλασσα απλά υπέροχη.
3. Σκιά καλή εκτός και αν θες να πας στην περιοχή 600 που θα σε φάει το λιοπύρι αλλά μόνο αν θές να πας εκεί.
Αρνητικά :
1. Τα έχει όλα μέσα στο κάμπινγκ. :-) Δεν υπάρχει λόγος να βγεις για να ψωνίσεις κάτι και μένεις μέσα. Και μετά .... βαργέσεεεεεεε.
2. Οι τουαλέτες-μπάνια στην περιοχή 700 ( Μπορεί να είναι και αλλού αλλά αυτές ξέρω). Είναι ανοικτές στο τριανέμι και αν έχει μια μικρή ψύχρα και κάνεις μπάνιο θα βγείς με πνευμονία. Και δεν έχει ντους , έχει μια οπή που το νερό τρέχει σαν απο λάστιχο και δεν "ψεκάζει" το νερό με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να πλυθείς. Τέλος (για κάποιους μπορεί να είναι θετικό αυτό) δεν μπορείς ρυθμίσεις το νερό σε ζεστό-κρύο . Το νερό έχει μια μόνιμη θερμοκρασία χλιαρού προς ζεστό.
3. Κάτι πρέπει να κάνει το εστιατόριο με τις σφήκες. Πάρα πολλές και αν πας πρίν τις 9:00 το βράδυ για φαγητό σου την πέφτουν όλες μαζί με αποτέλεσμα να μην μπορείς να φας.
4. Οι βρύσες νερού δεν επαρκούν. Υπάρχει ανα 4-5 θέσεις μία αλλά επειδή είναι μπροστά απο θέσεις "ημιμονίμων" τις έχουν οικοποιηθεί ( λογικό είναι) με ντουσέρες κλπ και βρίσκεσε σε μια περίεργη θέση να ζητάς άδεια να συνδέσεις για 5 λεπτά το λάστιχό σου για να γεμίσεις το τεπόζιτο νερού του τροχόσπιτού σου.
5. Αφήνω για το τέλος την περίεργη έως μη νόμιμη απαγόρευση να αφήνεις το βράδυ την ομπρέλα σου στην παραλία. Ειδικά αν δεν την έχεις "πρώτο τραπέζι θάλασσα" αλλά είσαι πίσω. Πέρα απο το ότι για να πας για μπάνιο θα πρέπει να μεταφέρεις κάθε μέρα την Άρτα και τα Γιάννενα, αμά έχει αέρα (και έχει συχνά) θα πρέπει κάθε μέρα να κάνεις εκσκαφή για να μην σου πάρει την ομπρέλα ο αέρας , να την ξεχώνεις πριν φύγεις και ξανά την άλλη μέρα. Μπάνια είπαμε να κάνουμε όχι καταναγκαστικά έργα. .

Γενική άποψη είναι ότι αξίζει να πας.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
15 Ιουλίου 2017
Αναχώρηση
26 Ιουλίου 2017
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Τροχόσπιτο
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 5985

Yesterday 5730

Week 11715

Month 139296

All 12644414

Αυτή τη στιγμή online 165 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5985

Yesterday 5730

Week 11715

Month 139296

All 12644414

Αυτή τη στιγμή online 165 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions