Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 26 0.5
Hot
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 82362
(Ενημερώθηκε: 16 Αυγούστου, 2016)
Γενική βαθμολογία
 
3.4
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
2.0
Πηγα να το τσεκαρω μες τον 15αύγουστο.

Προσωπικα ειμαι λατρης της ηρεμιας και γι'αυτο πηγαινω σε καμπινγκ, για να κατσω κατω απο τα δεντρα και να ακουω τον αερα και τη θαλασσα...
Αντ'αυτου, ακουγα παιδια να γκαριζουν αλλα και να παιζουν ανεξελεγχτα, οι γονεις τους πουθενα, (μαλιστα πληροφορηθηκα απο τη παρεα διπλα μου οτι σε καποια φαση παιζανε βολει ΜΕΣΑ στο προσωπικο χωρο του τροχοσπιτου, με αποτελεσμα να σπασουν και κατι).
Το μπαρακι ειχε παρτυ και πληροφορηθηκα απο το παιδι που μου εδειξε που θα μεινω, οποτε ολα καλα (θα μπορουσαν να το ληξουν παντως πιο νωρις αντι για μεχρι τις 4 το πρωι... Εγω ειμαι νεος και αντεχω, του μεγαλυτερους που δεν εχουν ουτε την ενεργεια μας αλλα ουτε και την υπομονη μας, δε τους σκεφτονται προφανως).
Η τοποθεσια, παρ'ολο που ειναι απο τη μερια που βλεπει δυση, δε την βλεπεις... Πεφτει πισω απο το bar "ethnic" !! Και αυτο το κανει ακομα πιο εκνευριστικο απο το να μην ειχε καθολου !!!!
Τα ντουζ με ενα αδιαβροχο στικακι οπου σου δινει 6 λεπτα ντουζ. Και εκτος αυτου, ειχε και κουμπι μεσα οπου επρεπε να το πατας καθε τοσο να βγαζει νερο. Χρονοδιακοπτης δηλαδη εξω απο το ντουζ και βάνα ντουζιερας στυλ κουμπι χρονοδιακοπτη και μεσα απο το ντουζ ! Τη πρωτη φορα ειχα τελειωσει το 6λεπτο και επρεπε να ξεβγαλθω λιγο ακομα (καπου 10-20 δευτερολεπτα παραπανω ηθελα) και για αυτο, "χρεωθηκα" αλλα 6 λεπτα στο στικακι μου (δε το πληρωνεις το ντουζ, μεχρι ενα σημειο, αναλογως ποσα δωρεαν ντουζ σου εχουν βαλει στο στικακι). Και μολις την ειπα τη κοπελιτσα στη reception για τυχον τετοιο περιστατικο... "δυο χρονια εχει που το ξεκινησαμε και δεν ειχαμε κανενα παραπονο... ισα ισα δεν εχει ουρα στα ντουζ". Εμ βεβαια... αν ειναι να εχεις 3 ντουζ ανα τομεα, λογικο ειναι να εχει ουρα !! Βαλε 2-3 ντουζιερες παρα πανω να μην εχεις θεμα. Το δευτερο ντουζ παντως το εκανα με αγχος. Η ντουζιερα δεν κατευθυνεται και επισης μια μαμα με ενα παιδακι, δυσκολα θα χωρεσει εκει μεσα.
Το μινι μαρκετ ειναι πραγματικα μινι με λιγα πραγματα σε ανεβασμενες τιμες, ταβερνα πιτσαρια δεν πηγα για να εχω αποψη μιας και μαγειρεψα.
Φασαρια με μουσικη στη διαπασων με security για παρατηρηση ΠΟΥΘΕΝΑ και οταν λεμε διαπασων εννοω οτι ειχα τη σκηνη μου 15 μετρα απο το bar και δε μπορουσα να ακουσω τη μουσικη του bar !!!! και φανταστειτε οτι οι αλλοι παιζανε μουσικη με το δικο τους ηχοσυστημα απο την αλλη μερια (δηλαδη το bar ηταν πιο κοντα σε εμενα...)
"ΑΝΑΚΗΝΩΣΗ... ΟΙ ΠΥΛΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ"... (καθε βραδυ το ιδιο βιολι)
Δηλαδη... αν ειναι ετσι, να μας λες ΚΑΘΕ βραδυ και για ολους τους υπολοιπους κανονισμους του καμπινγκ. Και σε παρακαλω... Λιιιιιιιγο πιο δυνατα την επομενη φορα... δε σε ακουσαν μεχρι το ethnic νομιζω !!!
Και εκτος αυτου... εγω που θελω να κανω ψαροντουφεκο και πρεπει να ειμαι με το πρωτο φως μες το νερο, θα πρεπει να περιμενω μεχρι τις 8 ?!!!!!!!!!!!!!!!? Ή μηπως θα πρεπει να το βγαλω απο βραδυς εξω, ενω εχω ΟΛΑ μου τα πραγματα μεσα σε αυτο και συνεχεια βαζω και βγαζω πραγματα αλλα και που υποτιθεται εχω πληρωσει για τη θεση, οποτε και γιατι να το κανω? (εχω μικρη σκηνη και δε μπορω να τα βαλω ολα μεσα ωστε να το καταφερω αυτο με την αποθηκευση ολων των πραγματων μεσα σε αυτη).
Θα μπορουσε να λεει οτι επιτρεπεται η εξοδος αλλα απαγορευεται η εισοδος... (anyway, δικο τους θεμα αλλα εμενα δε μου αρεσε)
Θαλασσα καθαρη αλλα βαθαινει για μικρα παιδια με βαρκες σχεδον παντου μπροστα σου και ουτε αυτο μου αρεσε, πιεση στα ντουζ οκ, καθαρο.
Πολυ βολικο για νεους που δε σεβονται τιποτα αλλα να μην περιμενουν να σεβαστουν τους ιδιους επισης...
Πολυ βολικο για οικογενειες που θελουν να αφηνουν τα παιδια τους να κανουν ΟΤΙ γουσταρουν και οι ιδοι να κανουν ανεμελα τις διακοπουλες τους, ασχετως αν τα παιδια τους δημιουργουν προβλημα...
Τιμη καμπινγκ με αυτοκινητο μεσα, φησιολογικη.
Δε θα το ξανα προτιμησω σαφως.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
14 Αυγούστου 2016
Αναχώρηση
16 Αυγούστου 2016
Ταξίδεψα με
Μόνος
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 1
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 3709

Yesterday 7206

Week 21793

Month 155862

All 12481886

Αυτή τη στιγμή online 211 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3709

Yesterday 7206

Week 21793

Month 155862

All 12481886

Αυτή τη στιγμή online 211 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions