Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 119 0.5
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 132171
Γενική βαθμολογία
 
3.6
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
4.5
Καλημέρα,
Ήταν η πρώτη φορά που επισκέφτηκα το camping αν και όχι η πρώτη φορά που επέλεξα κατασκήνωση για τις καλοκαιρινές μου διακοπές. Τα θετικά του camping ήταν ότι ήταν αρκετά μεγάλο και υπήρχαν πολλές δραστηριότητες και πράγματα που μπορούσες να κάνεις μέσα στη μέρα σου. Φυσικά για μένα το πιο θετικό ήταν ότι η θάλασσα ήταν σχεδόν δίπλα στο τροχόσπιτό μας και μπορούσαμε να πάμε όποτε θέλαμε. Βέβαια καλύτερα κάποιος να έχει μαζί του ομπρέλα θαλάσσης γιατί οι τιμές του beach bar το οποίο έχει ξαπλώστρες είναι κατ' εμέ αρκετά τσιμπημένες και δε δικαιολογούνται από τη στιγμή που ήδη πληρώνεις τη διαμονή σου (θα περίμενε κανείς να είναι λίγο πιο οικονομικά).
Παρόλο που μέσα στο camping υπάρχουν αρκετές επιλογές (ταβέρνα, πιτσαρία, snack bar, mini market), ένα πρόβλημα για μένα ήταν ότι οι παροχές του τροχόσπιτου ήταν ελάχιστες (ένα μικρό ψυγειάκι) συγκριτικά με άλλα camping που ήταν και οικονομικότερα (στο οποίο συγκεκριμένα υπήρχαν μέχρι και κατσαρόλες και φουρνάκι για να μαγειρέψεις). Ένα ακόμα πρόβλημα με το τροχόσπιτο ήταν ότι δεν υπήρχαν σίτες και το βράδυ που είχε ζέστη δε μπορούσαμε να κοιμηθούμε! όταν απευθυνθήκαμε στους υπεύθυνους, μετά απο μία ολόκληρη μέρα που χάσαμε περιμένοντας τον τεχνικό, μας έφεραν ως δικαιολογία ότι αυτά τα τροχόσπιτα δεν έχουν σίτες γιατί οι ιδιοκτήτες κλείνουν τα παράθυρα το βράδυ! (και συγνώμη αλλά μου φαίνεται παράλογο να κλείσεις τα παράθυρα με 38 βαθμούς έξω!!) επίσης μας είπε ότι θα δει τι μπορεί να κάνει αλλά δεν ξαναεμφανίστηκε από τότε.
Θεωρώ λοιπόν πως ένα τόσο μεγάλο camping πέραν της οργάνωσης όσον αφορά δραστηριότητες θα έπρεπε να "φροντίζει" καλύτερα τους κατασκηνωτές του ειδικά όταν παν πρώτη φόρα έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα θετικό κλίμα.
Γενικά πιστεύω πως για κάποιον που δεν έχει εφοδιαστεί με τα απαραίτητα (πχ τρόφιμα) πριν φτάσει στο camping, περισσότερο θα χρυσοπληρώσει τη διατροφή του παρά τη διαμονή του εκεί. Ευτυχώς περάσαμε ωραία λόγω παρέας και χαλάρωσης αλλά δυστυχώς δεν θα ξαναπροτιμήσουμε το συγκεκριμένο camping.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
30 Ιουλίου 2013
Αναχώρηση
02 Αυγούστου 2013
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Τροχόσπιτο
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 1
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 2301

Yesterday 7236

Week 27621

Month 161690

All 12487714

Αυτή τη στιγμή online 239 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 2301

Yesterday 7236

Week 27621

Month 161690

All 12487714

Αυτή τη στιγμή online 240 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions