Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 70 0.5
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 95567
(Ενημερώθηκε: 13 Αυγούστου, 2013)
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
4.5
Έχω μείνει στο συγκεκειμμένο camping 3 συνεχόμενα καλοκαίρια (2009-2011), 2 χρονιές Αύγουστο και μία Ιούλιο. Περάσαμε ωραίες στιγμές, η τοποθεσία είναι μαγευτική, οι περισσότερες θέσεις που έχει για σκηνές είναι άνετες και με φυσική σκιά κι επίσης το καλό είναι ότι στις περισσότερες θέσεις έχει θάμνους γύρω-γύρω που σε διαχωρίζουν από τη διπλανή θέση.
Στα αρνητικά συγκαταλέγεται το ότι κοστίζει ακριβά σε σχέση με άλλα campings! Το mini market είναι πανάκριβο (φαρμακείο!!) και την τελευταία φορά που πήγα (καλοκαίρι 2011) το φαγητό στην ταβέρνα το είχαν χαλάσει!! Επίσης το beach bar δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και παίζει κάθε βράδυ τόσο ξενέρωτη μουσική που την ακούς και σου έρχεται να κόψεις τις φλέβες σου! Όσον αφορά τις τουαλέτες, αν μπεις μέσα 5' αφότου τις έχουν καθαρίσει είναι ok. Αν πας λίγο αργότερα έχουν βρωμίσει! Βέβαια αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι έχει έχει πάρα πολύ κόσμο! Τώρα όσον αφορά το προσωπικό κάποιοι είναι ευγενικοί και εξυπηρετικοί κάποιοι άλλοι είναι αγενείς! Αυτούς που έχουν για να παριστάνουν τους σεκιουριτάδες είναι απαράδεκτοι! Το παίζουν εξουσία κι εκεί που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους δεν την κάνουν (απορώ γιατί τους πληρώνουν!).
Κάτι άλλο που δε μου άρεσε είναι ότι αρκετοί κατασκηνωτές δε σέβονται τη φύση και το περιβάλλον (και δεν τους γίνεται καμμιά παρατήρηση για αυτό), π.χ. κάποιοι με τροχόσπιτα άδειαζαν όπου να 'ναι τη χημική τους τουαλέτα, ένας είχε καρφώσει δορυφορική κεραία πάνω σε ένα δέντρο κ.ά. Επίσης κάποιοι που είχαν ζώα τα είχαν ξαμολημένα και έτυχε αρκετές φορές να τα δούμε να κατουράνε σε σκηνές και σε τσάντες καθώς και να μπαίνουν μέσα στη θάλασσα (κάτι που απαγορεύεται και τιμωρείται από το νόμο).
Παρ' όλα τα αρνητικά θα έλεγα ότι γενικά είναι ένα καλό camping (σχετικά πάντα με άλλα campings της Χαλκιδικής). Θα μπορούσε βέβαια να είναι και καλύτερο και να βελτιώσουν πολλά πράγματα, αλλά μάλλον δεν τους ενδιαφέρει καθώς και έτσι όπως είναι γεμίζει κάθε καλοκαίρι!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 731

Yesterday 7279

Week 20556

Month 148137

All 12653255

Αυτή τη στιγμή online 385 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 731

Yesterday 7279

Week 20556

Month 148137

All 12653255

Αυτή τη στιγμή online 385 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions