Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.2 32 0.5
Hot
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 42037
Παρατηρήσεις από μια απλή επίσκεψη
(Ενημερώθηκε: 20 Αυγούστου, 2012)
Επειδή είχα την ευκαιρία (περαστικός από εκεί) έκανα μια επίσκεψη να δω το κάμπινγκ μήπως και το επισκεπτόμουν την επόμενη εβδομάδα. Απ' ότι είδα δεν υπάρχει περίπτωση να το επισκεφτώ τώρα κοντά.

Το κάμπινγκ χωρίζεται σε δύο μέρη το πάνω (από τον δρόμο) και το κάτω, αλλά και στην ουσία σε δύο κόσμους.

Στο κάτω μέρος ο παράδεισος του μόνιμου, ο γνωστός μας τσαντηρομαχαλάς. Από ξύλινες κουζίνες και πατώματα μέχρι σκαλοπατάκια για ιδιωτική είσοδο στην παραλία. Αμφιβάλλω αν οι ντόπιοι κάτοικοι του νησιού έχουν κάνει τόσες μεταβολές στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού τους. Θέσεις μεγάλες, οι πρώτες με ωραία θέα και πρόσβαση στην παραλία, όλες πιασμένες από μόνιμους εκτός από δύο ακριβώς δίπλα στο μπαρ (πρακτικά αδύνατο να κοιμηθείς μεσημέρι) τόσο κοντά που σερβίρεσαι απ' ευθείας στην σκηνή σου. Σε κάποιες θέση υπήρχε και φυσική σκιά η οποία ακόμα και εκεί καλυπτόταν από την τεχνητή σκίαση που υπάρχει παντού στο κάμπινγκ (ελαφρώς βοηθάει και ο προσανοτολισμός)

Το πάνω μέρος σαν ορνιθώνας. Θέσεις στο πλείστον τους τόσο μικρές που δεν χωράς μια σκηνή 5 ατόμων αλλά και όταν την χωρέσεις (αν ο διπλανός σου έχει αρκετά μικρότερη ώστε να του κλέψεις λίγο χώρο ή αν δεν έχεις διπλανό) μετά κατά πάσα πιθανότητα θα κάθεσαι στον δρόμο μπροστά για να απολαύσεις το γεύμα σου (αρκεί να μην σε πετύχει ο αγκώνας του διπλανού). Φυσική σκιά σχεδόν ανύπαρκτη και όλες οι θέσεις με τεχνητή σκίαση (κυρίως λιόπανο σκίασης αλλά και μερικές θέσεις είχαν καλαμωτές).

Το μίνι μάρκετ αρκετά ελλιπές (αν και υπήρχε χώρος) και από έναν πρόχειρο έλεγχο ακριβό (ακόμα και για μίνι μάρκετ κάμπινγκ). Οι εγκαταστάσεις ρεύματος δείχνουν πρόσφατα ανακαινισμένες και σε πολύ καλή κατάσταση (υπάρχουν σε όλες τις θέσεις). Η υποχρεωτική χρέωση ρεύματος δεν ξέρω τι λογική έχει θα μπορούσε να περιλαμβάνεται στην τιμή της θέσης.

Πάντως 22ευρώ για 2 άτομα σκηνή σε μία θέση που άμα φταρνιστείς σκουπίζεται ο διπλανός σου νομίζω ότι είναι απαράδεκτη (για 6,5-7 τμ 22 ευρώ την μέρα ). Βασικά σε αυτόν του άνω από τον δρόμο συγκροτήματος (ορνιθώνα) σκηνών για να είμαι ειληκρινής δεν χωράει καμία από τις σκηνές μου εκτός από την μικρότερη (μιας διανυκτέρευσης) και δεν μιλάμε καν για καρέκλες και τραπέζι ή ψυγείο.

Παράλληλα και το ύψος των σκιάστρων είναι αρκετά μικρό με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι έντονα εγκλωβισμένος.

Στα συν: η τοποθεσία και γενικά όλο το νησί είναι όμορφο με συμπαθητικές παραλίες. Τιμές μέτριες προς το ακριβές (ακόμα και για Χαλκιδική).

Δεν εκφέρω γνώμη για τουαλέτες και ντουζ διότι δεν διέμεινα εκεί (αν και όσο κοίταξα φαινόντουσαν καθαρά και προσεγμένα) υπήρχε βέβαια και η ενδιαφέρουσα αντίθεση ότι στις γυναικείες έγραφε ΓΥΝ με κόκκινη μπογιά ενώ στις ανδρικές MEN.

Οι άνθρωποι στην υποδοχή εξυπηρετικότατοι και ευγενικοί με συμπεριφορές που μιλούσαν για καλές προθέσεις, αλλά χώροι θέλουν ανασχεδιασμό. πολύ μικρές θέσεις και μοναδικός σχεδιασμός για την εξυπηρέτηση των μόνιμων. Πως να απολαύσει κανείς την φύση και την θάλασσα σε αυτό το στρίμωγμα. Επίσης παρατήρησα ότι υπάρχει καλό δροσερό αεράκι, αν υπήρχαν δίοδοι το κάμπινγκ θα ήταν αρκετά δροσερό μέχρι τις πίσω θέσεις.

Να τονίσω επίσης ότι η παραλία ήταν αρκετά καλή αλλά δεν συγκρίνεται με αυτές των κάμπινγκ του 2ου ποδιού (βλπ Αρμενιστής, Πλατανίτσι, Thalatta, Καλαμίτσι, Όλα τα κάμπινγκ στην παραλία Συκιάς, ISA κοκ

Υπήρχε μια θέση όμως που μου έκανε μεγάλη εντύπωση μια και ενώ δεν είχε σκίαση τεχνητή η μόνη φυσική που παρείχε ήταν μόνο για στρουμφάκια
http://www.e-camping.gr/users/saracen/photos/photo?albumid=107#photoid=720

Τέλος πάντων δεν θα το πρότεινα σε όποιον κάνει κάμπινγκ γιατί αγαπάει την φύση και σε όποιον κάνει για να απολαύσει την ελευθερία.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 3625

Yesterday 6240

Week 9865

Month 88679

All 12593797

Αυτή τη στιγμή online 153 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3625

Yesterday 6240

Week 9865

Month 88679

All 12593797

Αυτή τη στιγμή online 153 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions