Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.9 3 0.5
Hot
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 38966
Βασίλειο των μόνιμων
(Ενημερώθηκε: 18 Ιουλίου, 2012)
Γενική βαθμολογία
 
3.6
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
3.0
Ακόμα ένα κάμπινγκ το οποίο βρίσκεται υπό κατοχή από τους "μόνιμους". Τρελές εγκαταστάσεις και ιδιοκατασκευές (αυλή με πέτρα, ξύλινες ημί-μόνιμες ξυλοκατασκευές κτλ), λίγες ελεύθερες θέσεις για περαστικούς ή περιστασιακούς κατασκηνωτές.

Αν δεν σας ενοχλεί αυτό αρκετά συμπαθητικό κάμπινγκ. Καθαρές τουαλέτες και ντουζ αν και όπως οι περισσότερες εγκαταστάσεις παλιά. Αρνητικό ίσως ότι ανάμεσα στον ανδρικό και γυναικείο οι πόρτες χώρο είναι τύπου σαλούν και μικρές με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο ένας χώρος από τον άλλο. Κουρτίνες στα ντουζ και οι γάντζοι εξωτερικοί (σε μερικά είδα και έναν γάντζο μέσα), υπάρχει ραφάκι εσωτερικά. Τουαλέτες και συμβατικές αλλά και τούρκικες όλες καθαρές, χαρτί και σαπούνι παρέχεται.
Οι θέσεις κυρίως με τεχνητή σκίαση αλλά μέσα σε φυσικό τοπίο, με εξαίρεση τις ιδιοκατασκευές ο χώρος διατηρεί μια φυσική όψη με δέντρα (κυρίως πεύκα) μοιρασμένα σε όλον τον χώρο.
Το μίνι μάρκετ με μέτριες τιμές και με όλα τα βασικά προϊόντα. Από την άλλη το χωριό Μεταμόρφωση είναι αρκετά κοντά.

Η ταβέρνα που έχει στο κάτω μέρος κοντά στην παραλία, αρκετά καλή και με καλές τιμές (χωριάτικη - μεγάλη - 4,50€, μερίδες στα 6,00€ - 6,50€ λαδερά από 3,00€ - 6,00€), πολύ καλό σέρβις, κάθε Σάββατο λαϊκή βραδιά με ζωντανή μουσική (βαράει μέχρι αργά και ακούγεται σε όλο το κάμπινγκ το οποίο είναι κατά τα άλλα ήσυχο).

Το μπαράκι μπροστά στην παραλία ψιλό - παρατημένο αλλά επίσης πολύ εξυπηρετικοί, προσφέρουν και ξαπλώστρες μπροστά στην παραλία καθώς και τραπεζάκια, χώρος να αλλάξεις υπάρχει επί τόπου καθώς και ντουζιέρα. Τιμές καλές, πρόσβαση στο ίντερνετ.

Η παραλία μπροστά αρκετά καλή (όχι από τις κορυφαίες τις Χαλκιδικής αλλά καλή) με άμμο μέσα έξω (σποραδικά βραχάκια μέσα).

Οι άνθρωποι του κάμπινγκ πολύ εξυπηρετικοί και τρέχουν να προλάβουν τα όποια προβλήματα. Οι ώρες κοινής ησυχίας τηρούνται σε γενικές γραμμές (15:00 - 17:30 και μετά τις 00:00 - 8:00) κατά τις οποίες απαγορεύεται και η είσοδος οχημάτων. Το αυτοκίνητο υπάρχει άφθονος χώρος να το αφήσετε έξω μπροστά στο κάμπινγκ και αν μπορείτε να το αποχωριστείτε άνετα το αφήνετε εκεί και δεν χρεώνεστε.

Οι θέσεις άνετες ακόμα και οι μικρές, δεν θα σας στριμώξουν με τίποτα. υπάρχει και μια μικρή παιδική χαρά (παλιά έιχαν και μίνι γκολφ καθώς και μια μεγάλη σκακιέρα - απ' ότι θυμάμαι - αλλά τα έχουν βγάλει πια.

Το χωριό Μεταμόρφωση αρκετά κοντά (κάπου 1,5 χιλιόμετρο) όπου θα βρείτε διάφορα ταβερνάκια, πιτσαρίες κτλ, καθώς και ένα μικρό λούνα παρκ για τα παιδιά στην κεντρική πλατεία, επίσης μπαράκια που λειτουργούν μέχρι αργά.

Αν διαθέτετε όχημα σε κοντινή απόσταση υπάρχουν και πιο ωραίες παραλίες (Αί Γιάννης, Ακτή Καλογραιάς, Σπαθιές κτλ).Επίσης κοντινά χωριά ο Νικήτας στα 8χλμ περίπου και το Βατοπέδι επίσης στα 8χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τιμές καθώς και φώτο δείτε το site τους: http://www.sunny-bay.gr

Παρ ότι δεν με ενθουσιάζει το καθεστώς των μόνιμων και οι ιδιοκατασκευές πιθανόν να ξαναπάω για κάποια Σ/Κ λόγω του ότι είναι κοντά και σχετικά συμπαθητικό.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
02 Σεπτεμβρίου 2011
Αναχώρηση
05 Σεπτεμβρίου 2011
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 2037

Yesterday 8800

Week 36918

Month 115732

All 12620850

Αυτή τη στιγμή online 191 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 2037

Yesterday 8800

Week 36918

Month 115732

All 12620850

Αυτή τη στιγμή online 190 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions