Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.8 25 0.5
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 64555
Για χαλάρωση μεσοβδόμαδα και για διασκέδαση το Που-Σου-Κου.
(Ενημερώθηκε: 22 Αυγούστου, 2010)
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Σκιά
 
3.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
4.0
Βρεθήκαμε 6 άτομα για μία εβδομάδα του Αυγούστου 2010. Οι γενικές μας εκτιμήσεις είναι αρκετά καλές και του χρόνου ίσως ο χρόνος διαμονής μας διπλασιαστεί.

Θα αναφέρω τις εντυπώσεις μας χωρίς να επεκταθώ ιδιαίτερα σε λεπτομέρειες.

Αρχικά το κάμπινγκ είναι πολύ μικρό. Πράγμα το οποίο είναι και καλό (δεν έχει μεγάλες αποστάσεις) και κακό (η απόσταση μεταξύ των σκηνών είναι πολύ μικρή).
Όντως ο χωματόδρομος για να κατέβεις είναι λίγο θεματάκι αλλά έτσι είναι αρκετοί δρόμοι από εκείνη την πλευρά του 2ου ποδιού. Έβαλαν και φωτισμό στον δρόμο φέτος. Το καλύτερο είναι όποιος πάει για αρκετές μέρες και θέλει να βρεί καλό σημείο να φτάσει είτε καθημερινή (Παρασκευή μέχρι νωρίς το μεσημέρι) ή από Κυριακή απόγευμα.

Είναι αρκετά καθαρό σε όλους του τους χώρους ακόμα κι όταν ο κόσμος είναι πάρα πολύς. Υπάρχουν επίσης για κοινή χρήση πίσω από τις τουαλέτες εκτός από νεροχύτες και ηλεκτρικά μάτια, ψυγεία και καταψύκτες, ενώ από την ρεσεψιόν μπορεί κάποιος να πάρει μπαλαντέζα για την παροχή ρεύματος.

Μέσα στην εβδομάδα είναι αρκετά ήσυχο (το μπιτς μπαρ κλείνει στις 12) και γενικά είναι ένα μέρος που μέσα στην εβδομάδα απολαμβάνεις το μπάνιο σου (αν κι έχει πετρούλες που γίνονται ενοχλητικές καθώς μπαίνεις στην θάλασσα άσε που είναι και το μόνο σημείο που μπορεί να πατήσει κάποιος καθώς μετά βαθαίνει αρκετά).

Το μίνι μάρκετ δεν μπορώ να πω ότι είναι και πολύ εξοπλισμένο αλλά τα βασικά τα καλύπτει.

Το εστιατόριο αν και δεν μου αρέσει και τόσο πολύ το στυλ του είναι αρκετά καλό στο φαγητό, ενώ και το μπιτς μπαρ προσφέρει τοστ-κλαμπσαντουιτς-διάφορα άλλα σάντουιτς.

Από Παρασκευή απόγευμα μέχρι και Κυριακή μεσημέρι χάνει η μάνα το παιδί...:D
Ο κόσμος καταφθάνει με απίστευτους ρυθμούς και η μία σκηνή ξεφυτρώνει επάνω στην άλλη, ενώ και το πάρκινγκ είναι πονοκέφαλος. Το Σάββατο το απογευματάκι μέχρι το βράδυ υπάρχει παρτάκι στο μπιτς μπαρ.

Η διεύθυνση δεν μπορώ να πω ότι ήταν και η καλύτερη αφού δημιουργήθηκαν κάποια θεματάκια αλλά σε γενικές γραμμές απλά ΟΚ.

Γενικότερα αυτό για το οποίο κερδίζει περισσότερο είναι ο κόσμος του που στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι νέοι μέχρι 30 - 35 και η συμπεριφορά τους στην πλειοψηφία τους είναι πολύ καλή.

Σε περίπτωση που κάποιος θέλει την χαλαρότητα μέσα στην εβδομάδα και να ξεφύγει λίγο το ΣουΚου τότε η Ακτή Ονείρου είναι must.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 3394

Yesterday 6816

Week 15940

Month 143521

All 12648639

Αυτή τη στιγμή online 244 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3394

Yesterday 6816

Week 15940

Month 143521

All 12648639

Αυτή τη στιγμή online 244 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions