Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 26 0.5
Hot
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 33592
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟ SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΙΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΚΡΗΤΙΚΗ ΣΤΑ ΚΑΜΠΙΝΓ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ !!!!!!!
ΑΥΤΟ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ !!!!!!!!
ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ EINAI ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ FORUM :
"Οι ιδιοκτήτες των κάμπινγκ απαγορεύεται να γράφουν οι ίδιοι κριτικές για το δικό τους κάμπινγκ. Επίσης δεν επιτρέπεται να αναθέσουν σε πρόσωπα συγγενικά προς την επιχείρησή τους να γράφουν κριτικές. Μόνο τα μέλη του E-Camping.gr έχουν δικαίωμα να γράψουν τις εντυπώσεις τους. Η ομάδα μας ελέγχει αυστηρά τις αξιολογήσεις και σε περίπτωση που εντοπιστεί παραβίαση από ιδιοκτήτη, τα σχόλια διαγράφονται και η απάτη κοινοποιείται προς ενημέρωση όλων των μελών της ιστοσελίδας"
ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓK ?????
ΜΗΠΩΣ ΤΟ SITE ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΜΠΙΝΓK ?????
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΟΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΨΕΥΔΟΝΗΜΑ ΚΑΙ EMAILS ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ SITE !!!!!!!
ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΝΟΗΜΑ !!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΣΗ

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΣΗΜΕΙΩΣΗ E-CAMPING.GR

SCORPIO είναι η πρώτη φορά που έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάτι τέτοιο στο site. Φυσικά δεν γνωρίζουμε κανένα ιδιοκτήτη και δεν θέλουμε να γνωρίσουμε κιόλας. Εάν πιστεύεις ότι δεν κάνουμε κάτι σωστά τότε να μην ενημερώνεσαι από το site μας. Τα υπόλοιπα μέλη μας εμπιστέυονται και είναι ικανά να κρίνουν και να αποφασίσουν. Εάν κάτι είναι ύποπτο φροντίζουν να το φανερώσουν, όπως έκανες εσύ πολύ σωστά με το ψευδώνυμο dimel, το οποίο και ορίσαμε ως ιδιοκτήτη για το συγκεκριμένο κάμπινγκ με αποτέλεσμα να μην μπορεί πλέον να γράψει κριτική. Στη δικιά σου την περίπτωση μας αρκεί η καταγραφή και τα πρώτα σχόλιά σου. Δεν χρειάζεται να γράφεις επαναλαμβανόμενα εδώ πέρα. Θα διαβάσουμε αυτά που γράφουν άλλα μέλη, τα οποία έχουν πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή και θα αφήσουμε και άλλους να γράψουν. Αυτή η ενότητα είναι για αξιολογήσεις και όχι για τέτοιου είδους σχόλια. Επίσης, αφού διάβασες τους όρους χρήσης του site θα πρέπει να διάβασες ότι δεν επιτρέπονται προσωπικές προσβολές και επιθέσεις, ούτε αναφέρουμε ότι είμαστε υπεύθυνοι για να ελέγχουμε τη σχέση των κάμπινγκ με τον ΕΟΤ και με τις λοιπές υπηρεσίες. Παρακαλώ για τα σχόλιά σας μόνο στο forum, δεν βοηθάει η συζήτηση σε αυτή την ενότητα.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 2
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 4971

Yesterday 7279

Week 24796

Month 152377

All 12657495

Αυτή τη στιγμή online 371 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4971

Yesterday 7279

Week 24796

Month 152377

All 12657495

Αυτή τη στιγμή online 371 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions