Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 26 0.5
Hot
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 33583
Η ΑΛΗΘΕΙΑ
(Ενημερώθηκε: 18 Ιουλίου, 2012)
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
3.0
Ένας από τους λόγους που τελικά επισκέφτηκα αυτό το κάμπινγκ ήταν και οι διφορούμενες αξιολογήσεις, πάντα περίεργος, ήθελα να ξέρω ποια είναι η αλήθεια. Πιστεύω ότι ο hopkins το περιέγραψε πιο σωστά.

Ένα από τα πολλά κάμπινγκ, μικρά και μεγάλα, της παραλίας Συκιάς βρίσκεται στο βορειότερο μέρος της κεντρικής παραλίας πλάτη με το κάμπινγκ PITSONIS. Σαν τοποθεσία η παραλία Συκιά εμένα δεν μου αρέσει ιδιαίτερα λόγω της ξεραΐλας που υπάρχει στην παραλία αλλά και γενικά τα δέντρα είναι σποραδικά. Το MELISIS βρίσκεται ευτυχώς στο πιο πράσινο μέρος της παραλίας..

Στην είσοδο συστεγάζονται η υποδοχή με το μάρκετ του κάμπινγκ το οποίο διαχειρίζονται επίσης οι ιδιοκτήτες. Στην υποδοχή μας δέχτηκε ο ένας από τους αδερφούς Μελίση, τυπικά ευγενικός, που ήρθε να μας δείξει τον χώρο για να επιλέξουμε τοποθεσία κάνοντας μας παράλληλα και μια μικρή ξενάγηση στο χώρο. Μετά μας άφησε να περιηγηθούμε στον χώρο για να διαλέξουμε μόνοι μας μέρος και όταν τον φωνάξαμε για να συνδέσει το ηλεκτρικό (υπάρχει ρεύμα σε κάθε θέση) προσφέρθηκε να μας φέρει δική του μπαλαντέζα.
Η σχετικά αναλυτική περιγραφή της άφιξης για να δείξω ότι η εξυπηρέτηση είναι ικανοποιητική.

Στα περισσότερα σημεία το κάμπινγκ έχει πολύ καλή σκιά (λεύκες και ακακίες κυρίως). Ήταν γεμάτο από τροχόσπιτα, κυρίως μόνιμους αλλά και αρκετούς τουρίστες κατά το πλείστον οικογένειες και λίγα ζευγάρια. Αν και ανορθόδοξα απλωμένο (μέσα στα χρόνια πρέπει να προστέθηκαν και άλλα οικόπεδα δεξιά – αριστερά) είναι λειτουργικό χωρίς μεγάλες αποστάσεις. Κάτι που μου αρέσει εμένα αλλά σε άλλους μπορεί να μην αρέσει είναι ότι τα δρομάκια δεν είναι ασφαλτοστρωμένα παραμένουν χωμάτινα.
Παραλία με άμμο νερά καθαρά και ρηχή ότι πρέπει για παιδάκια (όντως περνάς έναν δρόμο 3μέτρα για να πας παραλία).
Έχει ένα μπαράκι στην άκρη το οποίο έχει ζωή μέχρι αργά και 2-3 ταβερνούλες μέσα στις οποίες η περίφημη Θεανώ με ντόπια κρέατα σούβλας.
Το μίνι μάρκετ μικρό αλλά έχει τα βασικά εκτός από πάγο-κολόνες (υπάρχουν μόνο παγάκια) και οι τιμές για μάρκετ κάμπινγκ στην Χαλκιδική πολύ καλές!

Τουαλέτες και ντουζιέρες αρκετές ώστε να μην είναι ποτέ γεμάτες (ίσως να γεμίσουν τον Αύγουστο) και σχετικά καθαρές αν και η άποψή μου είναι ότι οι συμβατικές λεκάνες πρέπει να τυγχάνουν τέλειας καθαριότητας αλλιώς καλύτερα “τούρκικες”. Υπάρχουν ξεχωριστές παιδικές τουαλέτες, οι μόνες δυστυχώς “τούρκικες”, καθώς και χώρος ρίψης αποβλήτων από χημικές.
Στο χώρο υπάρχουν πολλά κοινόχρηστα παγκάκια με τραπέζι και ένας κοινόχρηστος καταψύκτης καθώς και αέρας για τα φουσκωτά (στρώματα κτλ).
Έλλειψη η παιδική χαρά, υπάρχουν μόνο κάτι κούνιες, αλλά επειδή υπάρχουν αρκετά παιδιά το παιχνίδι με παρέα στη φύση δεν είναι πρόβλημα.

Υπάρχει κοινόχρηστος χώρος για πλύση ρούχων με πλυντήρια αλλά και “στο χέρι” καθώς επίσης και χώρος πλύσης σκευών (πιάτα κτλ) με ρεύμα σε κάθε θέση πιθανόν για ηλεκτρικές συσκευές μαγειρέματος.
Έχει χώρο για ψήσιμο με μια, μάλλον τεράστια, χτιστή ψησταριά και παγκάκι με τραπέζι μπροστά, αν και το ψήσιμο επιτρέπεται στους χώρους κατασκήνωσης αν τηρούνται οι κανόνες πυρασφάλειας.
WiFi όντως υπάρχει αν και το Σ/Κ είναι λίγο δύσκολο να βγάλεις σύνδεση.

Ρέμα που ενδεχομένως να κατεβάζει νερά όταν βρέξει εγώ δεν είδα. Όσο για τα τετράποδα μόνα κάτι αλανιάρες γάτες που δεν έμοιαζαν με κατσίκες και κάτι σκυλάκια που μόνο αγελάδες δεν τα έλεγες.

Τιμή, 2 άτομα αυτοκίνητο σκηνή ρεύμα, 20€.
Στο σύνολο θα έλεγα ότι έχει πολύ καλή σχέση τιμής με παροχές και σίγουρα θα ξαναπάω κάποια στιγμή αν και είναι μακριά για Σ/Κ (κάπου 150χλμ από Θεσ/νίκη).

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
10 Ιουλίου 2010
Αναχώρηση
12 Ιουλίου 2010
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Online E-Campers

Today 807

Yesterday 6270

Week 19538

Month 98352

All 12603470

Αυτή τη στιγμή online 209 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 807

Yesterday 6270

Week 19538

Month 98352

All 12603470

Αυτή τη στιγμή online 210 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions