Λεπτομέρειες αξιολόγησης

2.8 42 0.5
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 142763
Ένα ονειρικό μέρος με άθλια διαχειριση
(Ενημερώθηκε: 21 Μαΐου, 2010)
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
1.0
Παροχές
 
1.0
Τοποθεσία
 
5.0
Τι να πεί κανείς για το πλατανίτστι...
...Πρωτοπήγα στο Πλατανίτσι το 1993 όταν το Μινι - Μάρκετ ήταν μια τσιμεντένια βάση με σκεπή και οι τιμές του ήταν κυριολεκτικά αστρονομικες (έβγαζε τη ζημιά απο τις νυχτερινές ψυριστικές) και είχε έν μικρό κιόσκι στην παραλία για μπαράκι, μια παράγκα για σουβλατζίδικο και 20 τουαλέτες όλο κι όλο. Ήτανε ένα camping της παρέας για αυτούς που αγαπούσαν τη φύση και την ελευθερία (ποτέ δεν είχε θέσεις και περιορισμούς έστεινες όπως ήθελες και όπου ήθελες). Το camping αυτό ξεκίνησε από ελεύθερο και κατάντησε αναρχικό...
15 χρόνια μετά σταδιακά οι εξης αλλαγές έγιναν το μπαράκι μεγάλωσε (τα πρώτα χρόνια άδειο τα τελευταία ένας από τους λόγους λαϊκής εισροής) η παράγκα - σουβλατζίδικο έγινε ψητοπωλείο με μαγειρευτά και κρεπερή στην παραλία, το μίνι μάρκετ τριπλασιάστηκε ο κόσμος δεκαπλασιάστηκε (είναι με διαφορά το πιο μεγάλο camping που έχω δει ή ακούσει με αχανείς εκτάσεις) και οι τουαλέτες έμειναν 20!!
Ουρά για πρωινή ανάγκη σπασμένοι καθρέφτες ή και ανύπαρκτοι και χαλασμένα καζανάκια. Όσοι το ξέρουν προτιμουν τα κρύα εξωτερικά ντουζ από τα κρύα εσωτερικά ντουζ (ένας ηλιακός για εκατοντάδες ανθρώπους).
Ο δε χώρος κάτω από το Μίνι - Μάρκετ ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα είναι η κόλαση επί της γής για όποιον θέλει να κοιμηθεί, να μιλήσει ή έστω να απολαύσει τη φύση όπως πιστεύω ότι αρέσει στους περισσότερους campers.

Δυστυχώς μέσα στα χρόνια έχει μαζέψει τον λάθος κόσμο για τους λάθους λόγους. Από ένα camping που θεωρούνταν φυσικό να έχει φασαρία από παρέες που άκουγαν μουσική τα έπιναν και έκαναν χαβαλέ το Σαββατόβραδο απολαμάνοντας τη φύση έγινε ένα camping που κερδίζει αυτός με το μεγαλύτερο ηχείο (είχα στο τέρμα την τηλεόραση και αναγκάστηκα να βάλω υπότιτλους σε ελληνική ταινία) που θα κλεψει τις περισσότερες καρέκλες και γενικά που θα καταστρέψει την διαμονή των άλλων.
Συγχωρέστε με που βγάζω τόση πικρία για το Πλατανίτσι αλλά θα μπορούσε να είναι το ωραιότερο camping της Ελλάδας και έγινε ένα από τα χειρότερα.

Θα το πρότεινα για Ιούνη (καθημερινές κυρίως) και Σεπτέμβρη.

*Για αυτούς που ξέρουν οι φήμες ότι ο ένας ή ο άλλος ιδιώτης θα το πάρουν του χρόνου και θα στρώσει του χρόνου ξεκινάν κάθε Αύγουστο προς τα τέλη φαντάζομαι από τους εργαζόμενους της δημοτικής επιχείρησης ίσως και για να πάρουν νωρίς τις προκαταβολές των μόνιμων.
**Πάντως σαν εμπειρία αξίζει, θα δείτε τη δημιουργηκότητα των μόνιμων και την ελευθερία να στείνει κανείς όπως θέλει.
!!!! ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΜΕΣΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΈΣΕΙ Η ΠΟΛΥ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΥΟ ΣΚΗΝΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ - ΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΣΑΣ (μου έχει τύχει ουκ ολιγες φορές).

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 4 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Online E-Campers

Today 4492

Yesterday 7350

Week 30573

Month 109387

All 12614505

Αυτή τη στιγμή online 179 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4492

Yesterday 7350

Week 30573

Month 109387

All 12614505

Αυτή τη στιγμή online 180 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions