Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 70 0.5
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 95418
Απαράδεκτοι
Σύμφωνοι σε όλα αυτά, είναι καλό, οργανωμένο κλπ αλλά το έχουν κάνει τελείως επιχείρηση.. Λογικό θα μου πείτε, επιχείρηση είναι, αλλά εγώ ξενερώνω που έχει μια δικοίκηση που αντιμετωπίζει τον χώρο σαν το υπερμέρος που σου κάνει κ την χάρη να σε φιλοξενεί..
Εξηγούμαι:
Δεν έχω πάει ποτέ να μείνω, αλλά κάθε καλοκαίρι περνάω μια βόλτα, είτε γιατί τυχαίνει να μένει κάποιος φίλος ή απλά για μπάνιο γτ όντως έχει ωραία παραλία (όπως κ όλη η Σιθωνία).. Φέτος π πήγα με μια παρέα για μπάνιο μου λένε στην είσοδο 6 ευρώ (νομίζω, μπορεί κ να ταν περισσότερα) για την επίσκεψη.. Γιατί; ρωτάω - είναι ιδιωτικός χώρος μου λένε.. Τσαντίζομαι κ αρχίζω να τους κάνω μανούρα ότι οι παραλίες είναι δημόσιες κ είναι παράνομο αυτό.. Τελικά είδαν ότι δν θα ψαρώναμε κ μας λένε έχει πιο κάτω είσοδο για την παραλία.. Πάμε στην άλλη είσοδο κ μας λένε ότι πρέπει να αφήσουμε μια ταυτότητα.. Για να μη χαλάσει όλο το κέφι της παρέας, δν κάναμε άλλη μανούρα κ τελικά αφήσαμε ταυτότητα, αλλά το θεωρώ απαράδεκτο να πρέπει να αφήσεις ταυτότητα για να πας για μπάνιο.. Αν δν θέλουν να μπαίνει ξένος κόσμος στο κάμπινγκ, να βάλουν την περίφραξη μπροστά από την παραλία κ να ελέγχουν τον κόσμο που πηγαινοέρχεται από την παραλία στο κάμπινγκ.. Όχι να περιφράξουν όλη την παραλία κ να ελέγχουν την είσοδο σε αυτή..
υγ. αν καθόμασταν μέχρι τις 8 το πρωί θα έπρεπε να πληρώσουμε κ διανυκτέρευση.. Λες κ δε μπορώ να πάω να μείνω στην παραλία όση ώρα θέλω..
Απαράδεκτοι απλά..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 6041

Yesterday 7236

Week 31361

Month 165430

All 12491454

Αυτή τη στιγμή online 977 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6041

Yesterday 7236

Week 31361

Month 165430

All 12491454

Αυτή τη στιγμή online 975 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions