Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.8 10 0.5
ΣΥΡΟΣ 48372
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
4.5
Έχοντας μόλις γυρίσει από το εν λόγω camping, έχω να πω λίγα πράγματα σε απάντηση όσων προκαταβάλλουν αρνητικά με την κριτική τους όσους ενδιαφέρονται να πάνε.
α) η καθαριότητα αυτού του camping βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο, από τη στιγμή που υπάρχουν συνειδητοποιημένοι κατασκηνωτές. Δηλαδή, αν προσέχουμε πού πάμε και τι κάνουμε και δεν απαιτούμε ("με τον παρά μας και την κυρά μας?") να τρέχει κάποιος από πίσω μας να καθαρίζει, τότε το Two Hearts κάνει τα απολύτως απαραίτητα για τους ένοικους
β) οι παροχές είναι αρκετά καλές, καθώς έχει πάντα χλιαρό (όχι ζεστό όμως) νερό, και πολλά συν αξίζουν στην ύπαρξη πάγκων-τραπεζιών και πριζών σχεδόν δίπλα σε κάθε σκηνή (μέσα σε κορμούς δέντρων ή κομμάτια ξύλο). Επίσης υπάρχει ένα δίχτυ πάνω από τις σκηνές που εξασφαλίζει δροσιά, καθώς και βαριές και σκεπάρνια για ευκολότερο στήσιμο των σκηνών. Τέλος, (από εγκατάλειψη προηγούμενων ενοίκων?) υπάρχουν και ψάθες και ρακέτες σε κοινή χρήση (μέσα στο παντοπωλείο-reception-καφέ).
γ) Η τοποθεσία είναι άρτια! Σε μια πλαγιά γύρω στα 250μ από την παραλία (5' με τα πόδια), χωρίς έντομα να ενοχλούν και αρκετή δροσιά μέρα και νύχτα. Λεωφορεία έχει κάθε μισή ώρα για Ερμούπολη (κάθε ώρα το σύντομο όμως, που κάνει 20' για την Ερ.)
δ) Το μάρκετ-καφέ είναι ο πόλος έλξης για όλους τους ενοίκους. Κατά βάση ιταλόφωνο (λόγω των πολλών Ιταλών τουριστών) αλλά πολύ ενημερωμένο με πολλά γαλακτοκομικά, φαγητά, φρούτα και ποτά στη διάθεση των ενοίκων-και πολύ φτηνότερα από άλλα νησιά.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 6254

Yesterday 8800

Week 41135

Month 119949

All 12625067

Αυτή τη στιγμή online 231 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6254

Yesterday 8800

Week 41135

Month 119949

All 12625067

Αυτή τη στιγμή online 231 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions