Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.8 10 0.5
ΣΥΡΟΣ 48188
Syros
Είχα πάει νωρίς σχετικά (Μάϊο) και το camping ήταν κλειστό για επισκευές.. Είχαμε πάρει τηλ. όμως και μας είπε τ' αφεντικό να πάμε να μείνουμε, δεν υπήρχε πρόβλημα.. Και μάλιστα δωρεάν..! (ανέβηκε πολύ στην εκτίμισή μας) Έτσι, είμασταν μόνο εμείς (5 άτομα) και άλλο ένα ζευγάροι (τα βράδυα είχε γέλιο γιατί ήταν ερημία, ακούγονταν κάτι άλογα να χλιμιντρίζουν και ήταν πολύ σκηνικό για θρίλερ) ..

Επειδή ήταν κλειστό, δε μπορώ να έχω πλήρη εικόνα, μου φάνηκε όμως αρκετά καλός χώρος.. Δεν είχε πολλά δέντρα για σκιές, αλλά είχε μεταλλικά πλαίσια και υποθέτω στο πλαίσιο των επισκευών θα έβαζαν κάννα καραβόπανο ή καλαμωτές.. Τουαλέτες κλπ σε πολύ καλή κατάσταση (παρότι ήταν κλειστό, ερχόταν και τις καθάριζε).. Μεγάλο ατού τα τραπεζάκια που είχε διάσπαρτα στον χώρο για τις σκηνές γιατί μπορούσες να κάτσεις να φας σαν άνθρωπος, χωρίς να αγχώνεσαι πού θα ακουμπήσεις το ψωμί, μη πέσει τπτ κάτω και γεμίσεις μυρμήγκια κτλ..

Το camping δεν ήταν πάνω στην παραλία, αλλά σχετικά κοντά -με τα πόδια, υποθέτω θα ταν κάννα 10 λεπτο (δε ξέρω ακριβώς γτ είχαμε αμάξι) (Ντροπή μας τώρα που το συνειδητοποιώ!!! Βαριόμασταν να περπατήσουμε 10 λεπτά)
Η παραλία δε με τρέλανε, όπως και καμία άλλη του νησιού (έχω ρίζες από Χαλκιδική και πάω συχνά, οπότε δύσκολα εντυπωσιάζομαι από παραλίες).. Σε σχέση με τις υπόλοιπες όμως, ήταν απ' τις καλύτερες..

Πάνω στην παραλία υπήρχε μια καφετέρια που ήταν δικία τους, με καλές τιμές απ' ότι θυμάμαι.. Φάγαμε και μια αστακομακαρονάδα σε μια απ' τις γύρω ταβέρνες....!!!!! Δε περιγράφεται!! (είμαστε κοιλιόδουλοι στην παρέα μου, πως να γίνει) Και πολύ οικονομικά.. Δυστυχώς δε θυμάμαι πώς λεγόταν, αλλά ρωτήστε, πρέπει να 'ναι γνωστός για αυτό..

Γενικά το νησί ήταν πολύ όμορφο, η χώρα μαγευτική και πολύ ζωντανή.. Έχει πανεπιστήμιο εκεί, και όταν πήγαμε ήταν ανοιχτό ακόμα, οπότε είχε μπόλικη νεολαία και όμορφα μπαράκια.. (αν πλακωθείτε στα σφηνάκια, προσέξτε μη σας πιάσει η όρεξη να ανεβείτε σε καμία εκκλησία να απολαύσετε τη θέα από ψηλά βραδυάτικα, όπως εμάς).. Να περπατήσετε όμως οπωσδήποτε στα σοκάκια της πόλης και (αν έχετε όρεξη για λίγο περπάτημα ακόμα) ανεβείτε στην παλιά πόλη.. Αξίζει..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 4648

Yesterday 7236

Week 29968

Month 164037

All 12490061

Αυτή τη στιγμή online 249 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4648

Yesterday 7236

Week 29968

Month 164037

All 12490061

Αυτή τη στιγμή online 249 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions