Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.3 71 0.5
ΣΙΦΝΟΣ 80952
Εξαιρετικό
(Ενημερώθηκε: 19 Αυγούστου, 2018)
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
5.0
Μικρό κάμπινγκ, με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ εγκαταστάσεις (τουαλέτες, ντουζ, νιπτήρες, κουζίνα με ολα τα σκεύη, τραπεζαρία, ψησταριά, ψυγεία και χώρος για πλύσιμο ρούχων). Πολύ όμορφη τοποθεσία μπροστά από υπέροχη παραλία (Καμάρες), λίγα λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι. Έχει αρκετή σκιά από δέντρα, αλλά και τεχνητή με τέντες και καλαμωτές. Οι ώρες κοινής ησυχίας τηρούνται αυστηρά, γεγονός πολύ θετικό για μια ευχάριστη διαμονή. Στην είσοδο του καμπινγκ υπάρχει χώρος για να αφήνουν οι κατασκηνωτές τις αποσκευές τους στην άφιξη αλλά και στην αποχώρηση. Υπάρχει mini market με όλα τα βασικά που χρειάζεσαι, αλλά και καφέδες, πρωινό, λίγες αλλά στοχευμένες επιλογές για φαγητό και όλα αυτά σε πολύ καλές τιμές. Για περισσότερα απλά πηγαίνεις παραδίπλα σε κάποιο super market και στις ταβέρνες του νησιού. Εννοείται ότι υπάρχει χώρος με τραπεζοκαθίσματα που επαρκεί για όλους τους κατασκηνωτές, wi-fi και πολύμπριζα για φόρτιση κινητών. Δεν υπάρχει χώρος για αυτοκίνητο εντός του κάμπινγκ (λόγω μεγέθους) αλλά υπάρχει πάρκινγκ ακριβώς μπροστά. Μπορείς όμως να παρκάρεις στην είσοδο στην άφιξη-αποχώρηση για να (ξε)φορτώσεις εύκολα και σου παρέχουν τρέιλερ(!!!) για να μεταφέρεις τις αποσκευές σου ξεκούραστα. Το προσωπικό (από αυτούς που φροντίζουν για την καθαριότητα μέχρι αυτούς που σου ετοιμάζουν τον καφέ και το γεύμα) ευγενικό, με χαμόγελο και πολύ εξυπηρετικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει προσωπικό και τις μεταμεσονύχτιες ώρες για ασφάλεια αλλά και να εποπτεύει ότι όλα είναι ok.
Η λέξη ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ είναι επιεικής χαρακτηρισμός για να περιγράψει την καθαριότητα σε όλους τους χώρους. Ειδικά στις τουαλέτες υπήρχε προσωπικό συνέχεια. Θα διαφωνήσω με κριτικές που αναφέρουν ότι οι υποδομές δεν φτάνουν για όλους. Πήγα την πιο "δύσκολη" εβδομάδα του Αυγούστου, το καμπινγκ ήταν γεμάτο, και περίμενα μόνο και μόνο επειδή καθάριζαν συνέχεια (εκτός αν θεωρεί κάποιος μεγάλη αναμονή 1-2 λεπτά τις ώρες αιχμής). Επίσης θα διαφωνήσω με κριτικές ότι δεν υπάρχει σκιά. Πράγματι ένα μικρό μέρος δεν έχει σκιά (εκεί έστησα κι εγώ), αλλά θυμηθείτε ότι είστε στις Κυκλάδες και όχι στο Πήλιο, γεγονός όμως που δεν έχει τόση σημασία μπροστά στα πολλά θετικά του καμπινγκ. Γενικά υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες στις εγκαταστάσεις και στις υποδομές (με στόχο υποθέτω την διευκόλυνση και την ευχαριστη διαμονή των κατασκηνωτών) που απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αλλού. Κάθε μέρα ανακάλυπτα μικρά πραγματάκια που όμως κάνουν τη διαφορά.
Στο συγκεκριμένο κάμπινγκ νομίζω ότι όλα αρχίζουν και τελειώνουν με τον κύριο Μάκη. Ένας ευγενής και πράος άνθρωπος που αγαπάει τη δουλειά του και σου παρέχει ο,τι χρειαστείς, από συμβουλές μέχρι εξοπλισμό (που αλλού τον χρεώνουν). Αν υπήρχε πανεπιστήμιο camping, ο κύριος Μάκης δεν θα είχε απλά διδακτορικό. Θα ήταν Κοσμήτορας και στην κριτική επιτροπή για να ανέβουν βαθμίδα οι υπόλοιποι καθηγητές. Είμαι camper από μικρός (λόγω γονιών), είκοσι χρόνια σαν ενήλικας και έχω επισκεφτεί πολλά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το συγκεκριμένο, από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) που έχω πάει.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
11 Αυγούστου 2018
Αναχώρηση
18 Αυγούστου 2018
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 6261

Yesterday 5730

Week 11991

Month 139572

All 12644690

Αυτή τη στιγμή online 180 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6261

Yesterday 5730

Week 11991

Month 139572

All 12644690

Αυτή τη στιγμή online 180 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions