Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.3 71 0.5
ΣΙΦΝΟΣ 80972
Μόνο για ύπνο-οικογενειες
(Ενημερώθηκε: 03 Σεπτεμβρίου, 2015)
Γενική βαθμολογία
 
2.5
Σκιά
 
2.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
2.5
Αυτό το κάμπινγκ είναι ο λόγος που έφτιαξα λογαριασμό για να κάνω κριτική...
Επέλεξα να πάω γιατί είχα διαβάσει εξαιρετικές κριτικές για αυτό αλλά τελικά απογοητεύτηκα όσο δεν πάει και είναι η αιτία που από εδώ και πέρα θα είμαι πολύ προσεκτική με τα όσα διαβάζω για διάφορα κάμπινγκ στο ίντερνετ.
Με τα ίδια λεφτά πάντως έχω πάει σε πολύ καλύτερα κάμπινγκ, με καλύτερη τοποθεσία, με εστιατόριο, πισίνα, μπαράκι, πιο εξυπηρετικό προσωπικό κτλ.
ΘΕΤΙΚΑ:
Σχεδόν δίπλα σε κάθε σκηνή είχε παροχή ρεύματος για να φορτίσεις κινητά κτλ.
Είχε ψυγεία και καταψύκτη, νεροχύτες και κουζίνα
Στους νιπτήρες είχε λεκάνες για να πλύνεις ρούχα κτλ.
ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
Μετά τις 11.30 -12 το βράδυ δεν έβγαζες κιχ, αν δεν ήθελες να κοιμηθείς και ήθελες απλά να αράξεις και να συζητήσεις, ή να πιεις μια μπύρα έπρεπε να πας εκτός κάμπινγκ. Δεν θα ήταν πρόβλημα αν στο λιμάνι που ήταν δίπλα δεν έκλειναν τα σχεδόν τα πάντα στις 12-1 το βράδυ και ερήμωνε. Ολη η "νυχτερινή" ζωή μετά τις 10:30 - 12 (κόσμος, φαγητό, ποτό, γλυκά, μαγαζάκια με τουριστικά κτλ) ήταν στη χώρα και για να πας στη χώρα μετά από εκείνη την ώρα δεν είχε λεωφορείο άρα έπρεπε να πληρώσεις 8 ευρώ στο ταξί και 8 για να γυρίσεις. Κοινώς αν δεν σου περίσσευαν χρήματα και ήθελες να μην πάρεις ταξί γύριζες στις 12 από τη χώρα και κλεινόσουν στη σκηνή ή πήγαινες στην παραλία.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ... ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ:
*Ο Μάκης που όλοι για κάποιο ανεξήγητο λόγο τον εκθειάζουν είναι πολύ παράξενος και δεν αναφέρομαι στο θέμα τις ησυχίας αλλά σε όλα, καθόλου ευχάριστος τύπος, που όλη την ώρα ξεστομίζει δράκους και οι πιο πολλοί γύρω του κάνουν πως τον πιστεύουν.
Ο τύπος έκανε λες και τον υποχρέωσαν να σε φιλοξενήσει σπίτι του και σε ανέχεται με το ζόρι. Λες και κατέβηκε από κανα βουνό και δεν ήξερε πως να συμπεριφερθεί να κοιτάξει και να μιλήσει σε άλλο κόσμο. Μας χάλασε τη διάθεση, αν και μετά όταν γνωρίσαμε τους ντόπιους καταλάβαμε ότι γενικά στη Σίφνο δεν έχουν τη φιλοξενία στο αίμα τους. Αν συνατήσετε ευχάριστο άνθρωπο που δουλεύει στο νησί κατά 99% δεν είναι από εκεί.*
Στήσαμε κάτω από 4(!) δέντρα και όμως ήταν τόσο αραιά τα κλαδιά τους που από το πρωί μέχρι και το απόγευμα δεν παλευόταν να κάτσεις πάνω από ένα λεπτό μέσα στη σκηνή λόγω του ήλιου που τη βαρούσε.Οταν πήγαμε είχε χώρο να στήσουμε μόνο στα δεντράκια και σε ένα κιόσκι το οποίο ήταν από καλάμια και γινόταν χαμός από σφήκες/μέλισσες/μπάμπουρες κτλ κτλ
Οι τουαλέτες ήταν τούρικες χαρτί δεν είχαν (σου δίνουν ένα ρολό για τα άτομα μιας σκηνής αλλά αν κάτσεις μέρες πρέπει να αγοράζεις δικό σου χαρτί και να το πηγαινοφέρνεις από τη σκηνή) πάντως σχετικά καθαρές, κάθε τουαλέτα είχε και νιπτήρα δίπλα της αλλά τα υγρά σαπούνια που είχαν ήταν νερομένα και καθρέφτες απλά δεν είχε(!) Για κάποιο λόγο τους είχαν αφαιρέσει και τους έβαλαν 2-3 μέρες πριν φύγουμε(10 μέρες κάτσαμε)
Υπήρχαν εξωτερικοί βαθιοί νιπτήρες(σα νεροχύτες)χωρίς σαπούνια αλλά με καθρέφτες όμως το φως εκεί το βράδυ ήταν υποτυπώδες, δεν μπορούσες να δεις καθαρά, ούτε για να βαφτείς, ούτε για να βάλεις-βγάλεις φακούς επαφής, με τους φακούς επαφής πολλά άτομα αντιμετώπιζαν πρόβλημα και το πρωί μιας και επειδή ήταν εξωτερικοί οι καθρέφτες σε στράβωνε ο ήλιος.
Τα ντους ήταν καθαρά αλλά δεν είχαν καθόλου μα καθόλου πίεση και ήταν σφηνομένα ψηλά οπότε χωρίς πίεση άντε να πλυθείς από τη μέση και κάτω και επειδή το νερό δεν έπεφτε πάνω σε αυτά που το ρυθμίζεις είχαν μονίμως γλίτσα από σαπούνι των προηγούμενων όταν τα άγγιζες.
Εστιατόριο δεν έχει...Το μίνι μάρκετ δεν είχε σχεδόν τίποτα, κάτι άθλια και ακριβά τοστ και κανα σάντουιτς, είχε καφέ, 3-4 σνάκ τυποποιημένα, νερό και κανά χυμό/αναψυκτικό.
Σημείωση: Τα πάντα στο νησί είναι πανάκριβα, φαγητό, ποτό, μέσα μαζικής μεταφοράς κτλ. και η παραλία μπροστά στο κάμπινγκ(λιμάνι) δεν είναι και τόσο καθαρή(μέσα στη θάλασσα σακούλες, προφυλακτικά και γεινκά σκουπίδια) έχω κολυμπήσει και σε λιμάνια με καθαρoτερα νερά. Οι υπόλοιπες παραλίες του νησιού αρκετά καλές(ειδικά αυτή στο Βαθύ και αυτές κοντά στο Φάρο)
ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ:
Σε οικογένειες και όσους θέλουν και κοιμούνται νωρίς. Σε όσους μαγειρεύουν στις διακοπές τους. Σε όσους έχουν μεταφορικό μέσο και έτσι μπορούν γυρίζουν στο νησί χωρίς να κλείνονται από νωρίς το βράδυ στις σκηνές τους εξαιτιας των ακριβών μεταφορικών(εισητήρια, ταρίφες, ενοικίαση μεταφορικού μέσου κτλ)
*Στη Σίφνο με τσάκισαν οικονομικά τα μεταφορικά και το φαγητό που παντού σχεδόν ήταν ακριβό, θα γλίτωνα πολά χρήματα αν το κάμπινγκ είχε έστω εστιατόριο και αν είχα πάρει μηχανάκι μαζί μου.
Το νησί έχει αρκετά γραφικά μέρη αλλά αν ξαναπήγαινα δεν θα έμενα στο κάμπινγκ(αν και τα τελευταία 10 χρόνια κάνω μόνο κάμπινγκ) λόγω παροχών και τοποθεσίας, θα έμενα στη χώρα/στο κάστρο/στον Φάρο/ στο Βαθύ.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
18 Αυγούστου 2014
Αναχώρηση
28 Αυγούστου 2014
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 282

Yesterday 9878

Week 29985

Month 157566

All 12662684

Αυτή τη στιγμή online 488 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 282

Yesterday 9878

Week 29985

Month 157566

All 12662684

Αυτή τη στιγμή online 488 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions