Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.3 71 0.5
ΣΙΦΝΟΣ 80967
(Ενημερώθηκε: 19 Αυγούστου, 2012)
Γενική βαθμολογία
 
2.9
Σκιά
 
3.0
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
2.5
Πρόσβαση στο camping από το λιμάνι με τα πόδια καθώς το ίδιο ισχύει και για τα μαγαζάκια, η παραλία που βρίσκετε απέναντι από το camping είναι με αμμουδιά μεγάλη και ομπρέλες, το κτελ έχει συχνά δρομολόγια προς τις παραλίες και περνάει κοντά από το camping.

Έχει δύο ψυγεία τύπου ψιλικατζίδικου όπου είναι γεμάτα και έτυχε να κλέψουν κάτι από την γειτονική μας σκηνή, η κουζίνα έχει 2 μάτια υγραερίου και ότι μπορεί να χρειαστείς για να μαγειρέψεις τα έχει διαθέσιμα (από εξοπλισμό) βέβαια είναι κάπως ταλαιπωρημένα, γενικός κίνηση στην κουζίνα δεν είχε και δεν ήσουν στην αναμονή μέχρι να τελειώσει κάποιος άλλος. Είχε χώρο έξω από το κουζινάκι που καθόσουνα να φάς, με καθίσματα και τραπέζι από μπετό καλυμμένα με πλακάκια στην επάνω επιφάνια, επίσης είχε ψησταριά ξυλόφουρνο και νιπτήρες για πλύσιμο σκευών.

Οι τουαλέτες καθαρές και δεν έτυχα σε συνωστισμό, η ντουζιέρες το ίδιο και βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο με πλαστική οροφή και να έχουν ζεστό νερό, σε εξωτερικό χώρο επίσης βρίσκονταν κάποιοι έξτρα νιπτήρες με καθρέπτη.
Το μαγαζάκι του camping είχε τραπεζάκια απ’ έξω κάτι σαν πλατεία χωριού, όπου μπορούσες να κάτσεις άνετα και χωρίς να αγοράσεις κάτι, σαν προϊόντα είχε τα απαραίτητα για να τσιμπήσεις κάτι σε φαί και ποτό η κάποιο σνακ. Είχε σκιά ώστε να μπορείς να κάτσεις, πρίζες για να φορτίσεις κινητό και γενικός δύσκολα το έβλεπες ερημωμένο, εκτός από τις βραδινές ώρες.

Ο χώρος είναι μικρός (σαν 1 τετράγωνο γειτονιάς) με φυσικές και τεχνίτες σκιές, σε λιγοστά σημεία είχαν στήσει πάνω σε τσιμέντο τεχνητές σκιές ήταν από καλαμιές, οριοθετημένες θέσεις στην πλειοψηφία, σε περιόδους όπου έχει πολυκοσμία ο ένας είναι δίπλα στον άλλο.
Ο κόσμος κατά κύριο λόγο ήταν νεαρής ηλικίας 20-25, με κοριτσοπαρέες και αντροπαρέες.

Από ησυχία όλοι λένε ότι οι ώρες κοινής ησυχίας τηρούνται με ευλάβεια, εγώ θα διαφωνήσω και προφανώς θα είναι από τις εξαίρεσης όπου γινόταν πανικός στην μεριά που έστησα, μπιστολάκια για τα μαλλιά κάθε βράδυ και ετοιμασία για έξοδο τουλάχιστον μέχρι τις 11:00-11:30, όπου αυτό επέφερε έναν σαματά και μία ανακατωσούρα αφού δεν έλειπαν οι φωνές, -αλλά κατά την επιστροφή τους μετά τις 12 ύστερα από τα ποτάκια ξεχνάγανε τους τρόπους τους και κάνανε πάλι φασαρία (έστω και για λίγο μερικοί)- και φυσικά το πρωί πλέον εφόσον το ωράριο κοινής ησυχίας είχε παρέλθει οι συγκεκριμένοι κοιμόντουσαν και είχαν την απαίτηση να κάνεις ησυχία.

Γενικός δεν θα το πρότεινα σε κανέναν που να θέλει ηρεμία και λίγο ποιο prive κατάσταση στο οργανωμένο, θα το πρότεινα όμως σε κάθε νεαρό/ρη που δεν του έφταναν τα λεφτά για δωμάτιο ή σε όποιον του αρέσει να συνδυάσει το camping με τον νεανικό χαβαλέ.

Σαν εξυπηρέτηση ο Κ.Μάκης ήταν άψογος σε ότι τον χρειάστηκα εγώ και μας παρείχε και υποστρώματα, επίσης σαν κλίμα το camping μπορώ να πω ότι ήταν φιλικό.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
28 Ιουλίου 2011
Αναχώρηση
03 Αυγούστου 2011
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 1
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 5463

Yesterday 7279

Week 25288

Month 152869

All 12657987

Αυτή τη στιγμή online 364 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5463

Yesterday 7279

Week 25288

Month 152869

All 12657987

Αυτή τη στιγμή online 364 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions