Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 115 0.5
ΣΕΡΙΦΟΣ 122173
Από εμένα είναι ΟΧΙ
Γενική βαθμολογία
 
2.1
Σκιά
 
3.0
Καθαριότητα
 
1.5
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
2.0
Αυτό, και αλλά σαν αυτό (πχ far out στην Ίο και το πρώην κάμπινγκ στη Μήλο) δεν απευθύνεται σε λάτρες του κάμπινγκ, πάρα μόνο σε τρέντουλες και ντίβοπαιδα που δεν είχαν λεφτά για δωμάτιο.

Εξηγούμαι.

Τεράστιο κάμπινγκ με δυσανάλογο αριθμό τουαλετών και ψυγέιων για το κοινό του, με πισίνα, μπιτσόμπαρο και ξεχωριστό εστιατορίο με κυριλάτη διακόσμηση.

Οι τουαλέτες ήταν πάρα πολύ συχνά βρώμικες, με τα χαρτιά υγείας να ξεχυλίζουν διαρκώς από τα ΠΑΝΜΙΚΡΑ τενεκεδάκια (και αυτό είναι λάθος της ιδιοκτησίας και όχι των καθαριστριών), κατουρημένες λεκάνες, ντουζ γεμάτα άμμους και στα ράφια, χαμηλού κόστους υλικά με αποτέλεσμα να έχουν φθαρεί από την υγρασία και να μοιάζουν εξίσου βρώμικα.

Υποτίθεται ότι το μεσημέρι έχει ώρες κοινής ησυχίας, αρκεί να μην σε έχουν βάλει να στήσεις δίπλα στο μπιτς μπαρ του κάμπινγκ (όπου ήταν και η δική μας σκηνή).
Το beat βαρούσε διαρκώς και έντονα και δεν μπορούσες να γαληνέψεις ούτε στην παραλία μέχρι τις 11:59μμ όπου και έκλειναν τη μουσική. Το κάμπινγκ είναι χαλάρωση, δεν είναι ποτάρες δίπλα στο κύμα στα πουφ της άπερολ και ο διπλανός να μην μπορέι να διαβάσει ούτε βιβλίο. Είναι ντροπή τέτοιες ηχορρυπάνσεις να πηγάζουν από "κάμπινγκ).

Δεν διέθετε μίνι μάρκετ, παρά σου έδιναν μια εκπτωτική κάρτα για ένα πανάκριβο σουπερ μάρκετ στο λιμάνι. Δεν υπήρχε η δυνατότητα να σου παρέχουν σκηνή με παραπάνω χρέωση στο κατά τ' αλλά λουξ αυτό κτήμα, με αποτέλεσμα να στείλουν κάποιες κοπέλες να αγοράσουν από μαγαζί στο λιμάνι.

Δεν διαθέτει δρομολόγια από και προς το λιμάνι πέραν της άφιξης / αναχώρρησης στα πλοία, ΟΜΩΣ ο κόντινος μεν δρόμος για το λιμάνι (650μ) είναι μέσω ανηφόρων και σκαλιών!! Η μητέρα μου 60 χρονών με οστεοπόρωση κ.α. ζοριζόταν απίστευτα πολύ να την ανέβει ειδικά τη μέρα μεστον καύσωνα και δεν υπάρχει αυτή η λεπτομερία πουθενά! Τα 4 ταξί είχαν ταρίφα 10€(!!!!!!) και πάλι σε ειρωνευόντουσαν που δεν ήθελες να πας με τα πόδια και σου ζητούσαν ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! Δηλαδή αν τύχει να έχεις κάποιο ανατομικό θέμα, θα πρέπεινα πληρώνεις καθημερινά ~50€ μόνο στη διαμονή και στη μεταφορά δείχνοντας και τον ιατρικό σου φάκελο. Απαράδεκτο νησί γενικότερα.

Οι τιμές στο κάμπινγκ ακραία ακριβές, όπως και στο νησί και ειλικρινά είχα μόλις έρθει από Σίφνο και οι τιμές για τα ίδια προιοντα ήταν από 2 έως και 4 φορές κάτω!!!

Θετικό ήταν ότι είχες αρκετό χώρο δικό σου και πως το κάμπινγκ είναι πάνω στο κύμα.
Όμως. Ένω θέλουν να προπληρώσεις χώρις να μπορείς να το ακυρώσεις (πόσα άραγε θετικά κρούσματα θα ήρθαν αφού τα είχαν σκάσει;), δεν σου κλείνουν και τη θέση που θα μείνεις. Το αποτέλεσμα ήταν να έχω κάνει κράτηση 2.5 μήνες πριν και να είμαστε δίπλα στο μπαρ χωρις σκίαστρο.

Κατα τ αλλα ο χωρος των σκιων ήταν περιποιημένος. Δεν έιναι το χείροτερο κάμπινγκ που έχω πάει, αλλά ξεκάθαρα δεν ξαναπάω.
Σε κάποιους αρέσει σίγουρα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
20 Αυγούστου 2022
Αναχώρηση
23 Αυγούστου 2022
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά άνω των 12 χρονών
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 2187

Yesterday 7236

Week 27507

Month 161576

All 12487600

Αυτή τη στιγμή online 301 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 2187

Yesterday 7236

Week 27507

Month 161576

All 12487600

Αυτή τη στιγμή online 301 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions