Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 115 0.5
ΣΕΡΙΦΟΣ 122340
Γενική βαθμολογία
 
3.1
Σκιά
 
2.5
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
3.5
To camping μεχρι τελη Ιουλίου 25-27 είναι ιδανικά αν εξαιρέσουμε τη βραδινή καθαρίστρια όπου ζήτημα αν καθάριζε μία φορά όλο το βράδυ με αποτέλεσμα οι τουαλέτες το βράδυ ήταν σαν ναρκοπέδιο...
Οι παροχές καλές αλλά ακριβές όπως όλο το νησί και σκια βρίσκεις στα λίγα δεντρά καθως δεν έχει πολύ κόσμο.
Από αρχές Αυγούστου το camping γίνεται ΑΙΣΧΟΣ κυρίως λόγω κόσμου, συγκρίνεται εύκολα με αυτό της Αιγιαλης.. Μόνο 18 χρόνα που μπερδευτηκαν και δεν πηγαν Παρο ή Μύκονο, δεν υπαρχουν ώρες κοινής ησυχίας φωνες μουσικες όλο το βραδυ, 4 το πρωι φουσκώναν στρώματα, 5 το πρωι καρφωναν πασαλακια, γενικα οτι ναι και ολα υπο την ανοχη της διευθυνσης. Ο ένας πανω στον αλλο με ελαχιστω εκατοστα αποσταση μαλιστα το προσωπικο μετακινουσε σκηνες για να στριμωξει κι αλλες...
Σίγουρα θα ξαναπαω μεσα Ιουλίου και σίγουρα ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για παρέες νέων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
19 Ιουλίου 2013
Αναχώρηση
04 Αυγούστου 2013
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Απάντηση ιδιοκτήτη 07 Αυγούστου, 2013

Από το Coralli το μόνο που μπορούμε να πούμε στον/στην πελάτη/σα μας όπου έκανε αυτό το σχόλιο είναι ότι όσοι δεν επιθυμούν να βρίσκονται σε οργανωμένο κάμπινγκ, απλά δεν μπορούν. Τώρα θα μας πείτε γιατί το γραφούμε αυτό. Γιατί εμείς ,όσοι δουλεύουμε στο Coralli, καταλάβαμε ότι από την πρώτη στιγμή που ήρθατε στο κάμπινγκ, δεν θέλατε να μείνετε στο Coralli αλλά θέλατε να κάνετε ελεύθερο κάμπινγκ και πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν κάνατε τις διακοπές που επιθυμούσατε. Έτσι λοιπόν σας επαναλαμβάνουμε ότι , όπως σας είπαμε και στην reception όπου κάνατε τα ίδια παράπονα, (για το φούσκωμα των στρωμάτων τα παράπονα εννοούμε), άλλο οργανωμένο και άλλο ελεύθερο κάμπινγκ.
Τώρα επειδή όσον αφορά για την καθαριότητα των μπάνιων, πρέπει να είμαστε το μοναδικό κάμπινγκ που έχουμε καθαρίστρια στα κοινόχρηστα μπάνια 24 ώρες το 24 ωρο και μπορούμε να σας πούμε ότι ειδικά για την καθαριότητα τους, έχουμε πάρει πολλά συγχαρητήρια.
Φυσικά και είναι διαφορετικό το κάμπινγκ τον Ιούλιο από τον Αύγουστο, μόνο και μόνο λογω ποσότητας διαμενόντων σε αυτό, αλλά αυτό είναι κάτι γνωστό σε όλους, ότι ο Αύγουστος είναι ο μήνας όπου επιλέγουν οι περισσότεροι να κάνουν τις διακοπές τους.
Και κάτι ίσως τελευταίο, τα παράπονα για το μηχάνημα που φουσκώνουν τα στρώματα τους οι διαμένοντες στο κάμπινγκ, για πρώτη φορά, τα ακούσαμε στην reception τον Ιούλιο και όχι τον Αύγουστο. Για όποιον καταλαβαίνει….

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Online E-Campers

Today 1900

Yesterday 6270

Week 20631

Month 99445

All 12604563

Αυτή τη στιγμή online 145 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1900

Yesterday 6270

Week 20631

Month 99445

All 12604563

Αυτή τη στιγμή online 144 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions