Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 115 0.5
ΣΕΡΙΦΟΣ 122343
Τα έχετε πει όλα
Το Κοράλλι έχει πολλά θετικά αλλά έχει και αρνητικά. Είναι η 3η φορά που έμεινα εκεί και μιας και η διακοπές με σκηνή είναι στάση ζωής, μάλλον θα ξαναμείνω πολλές φορές μιας και η Σέριφος είναι αγαπημένος προορισμός.
Τα σχετικά με την εργασία των υπαλλήλων του κάμπινγκ συζητιέται από το 2006, απ' όσο θυμάμαι. Και δεν ξέρω πια αν η λύση είναι απλά να μη πηγαίνουμε...μάλλον πρέπει να γίνει κάποια πιο δυναμική παρέμβαση (αλλά δεν είναι μόνο στα κάμπινγκ που συμβαίνουν αυτά...παντού η εκμετάλλευση εργαζομένων και ειδικά αλλοδαπών, πάει σύννεφο).
Ο ηλικιωμένος στην ταβέρνα είναι ό,τι πιο απαράδεκτο σε συμπεριφορά έχω συναντήσει ποτέ. Και στους υπαλλήλους αλλά και στους κατασκηνωτές. Μήπως μας κάνει χάρη κιόλας;;;; Με 2 ευρό το 1/2λιτρο χυμό life και έχει τέτοιο ύφος;;;Πολλά μπορώ να συγχωρήσω από κάποιον...την αγένεια και την υπεροψία...σόρρυ αλλά όχι.
Τα θετικά είναι σίγουρα η σκιά, η παραλία που είναι μες στα πόδια σου και η σχετικά καλή καθαριότητα.
Ο σεβασμός στη γειτονική σκηνή (είτε είναι ώρα κοινής ησυχίας είτε όχι)είναι ζήτημα παιδείας και δεν ξέρω αν λύνεται με παρέμβαση των ιδιοκτητών! Πάντως οι ιδιοκτήτες δεν παρεμβαίνουν, σχεδόν προκλητικά πια!
Η νυχτερινή ζωή στο νησί...εξαρτάται τι εννοεί κανείς νυχτερινή ζωή. Μπαράκια για ποτό υπάρχουν αρκετά, στο λιμάνι και στη χώρα(τά Αέρινο).
Προσωπική μου πρόταση:"Άνεμος" στην άκρη του λιμανιού...ωραία μουσική (μη αναμενόμενη για μπαρ σε νησί), καθαρά ποτά, υπέροχα κοκτέιλ και το μοχίτο (που προσωπικά προτιμώ) με 6,5 ευρώ...όταν στο Skipper το πληρώσαμε 9 (και ήταν κάτω του μετρίου) και στο Αέρινο (στη χώρα) 10!!!!!!!!!!!!! :eek:
Γενικά τον Άνεμο άργησα να τον ανακαλύψω αλλά μόλις το ανακάλυψα έγινε το σήμα κατατεθέν για πρωινό και γα ποτό!!
Επίσης, πέρισυ έπαιζε και το "Μεταλλείο" μπαράκι με ροκιές που χόρευες...φέτος δεν πήγα όμως για να δω αν δουλεύει.
Και να προτείνω για φαί τον Σταμάτη, στο λιμάνι αλλά από την άλλη πλευρά, στην αρχή του χωματόδρομου. Επιτέλους, χωριάτικη με ξυνομυζύθρα με 4,70...και όχι 7,40 που την πληρώσαμε στην Βασιλλεία (ταβέρνα δίπλα στο κάμπινγκ).
Γενικά οι τιμές ξέφυγαν λίγο στο νησί!
Και κάτι πρέπει να γίνει με τα λεωφορεία που πάνε στις παραλίες...από τη στιγμή που είναι ένα μόνο για Γάνεμα-Κουταλά και 2 για Άη Γιάννη, ε ας είναι και λίγο μεγαλύτερα να χωράνε κόσμο! Πήραμε ταξί τελικά! Για Γάνεμα ήταν 25 ευρώ πηγαινέλα.
:-x
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Online E-Campers

Today 1303

Yesterday 7350

Week 27384

Month 106198

All 12611316

Αυτή τη στιγμή online 157 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1303

Yesterday 7350

Week 27384

Month 106198

All 12611316

Αυτή τη στιγμή online 157 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions