Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 115 0.5
ΣΕΡΙΦΟΣ 122397
Δεν θα ήθελα να παρουσιαστώ ως μέγας camper ή οτιδήποτε, αλλά έχω διαπιστώσει πως το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων που κάνουν camping στις μέρες μας είναι άνθρωποι που ουδεμία σχέση έχουν με το "σπορ" εξ ου και όλα τους βρωμάν και τους ξινίζουν..
Το κάμπινγκ είναι μια πολύ ιδιαίτερη μορφή τουρισμού και όποιος το κάνει για οικονομία ή γιατί του είπαν πως είναι πολύ "cool", δύσκολα θα περάσει καλά και ακόμα πιο δύσκολα δεν θα εκνευρίσει τους γύρω του.
Το κάμπινγκ της Σερίφου είναι εξαιρετικό. Πηγαίνω σε αυτό ανελλιπώς από το 2000 και έχω μείνει μέχρι και 15 συνεχόμενες ημέρες σε αυτό. Λογικά σκεπτόμενος όμως, δεν πηγαίνω ποτέ τον Αύγουστο, γιατί γνωρίζω ότι βουλιάζει από κόσμο, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Όποιος πάει στη Σέριφο κάμπινγκ, αρχές αυγούστου,και θέλει να έχει την άπλα του, να έχει καθαρές τουαλέτες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, μάλλον κάτι έχει σχεδιάσει λάθος και δεν του φταίει κανείς.
Έχοντας μείνει σε έναν σημαντικό αριθμό κάμπινγκ, μπορώ να σας εγγυηθώ ότι είναι από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, της επικράτειας και τα ίδια ισχύουν και για το νησί της Σερίφου που κατά την γνώμη μου, έχει εκπληκτικές παραλίες και σπάνια τοπία.
Όχι, Μύκονος δεν είναι, και ελπίζω να μην γίνει ποτέ. Όποιος ψάχνει μέρος να επιδείξει τα μούσκουλα του, ας πάει κάπου αλλού.
Η Σέριφος είναι ένα χαλαρωτικό μέρος, όπου πας μες στα νεύρα από την ζωή της πόλης και επιστρέφεις στην πόλη αρνάκι και ήρεμος.

χαρακτηριστικά σας λέω ότι πέρσι έμεινα 15 μέρες τον Ιούλιο. Ο αέρας τότε είχε ξεχάσει να φυσήξει, με αποτέλεσμα, λόγω της αφόρητης ζέστης, να μην κοιμηθώ καλά, ούτε μια μέρα! So what? και πάλι ήταν εξαιρετικά.. Αγρίμι πήγα, αρνάκι γύρισα και αυτό είναι που εγώ ψάχνω στις διακοπές μου στη Σέριφο και στον κάμπινγκ της.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 3337

Yesterday 6816

Week 15883

Month 143464

All 12648582

Αυτή τη στιγμή online 199 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3337

Yesterday 6816

Week 15883

Month 143464

All 12648582

Αυτή τη στιγμή online 199 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions