Λεπτομέρειες αξιολόγησης

2.7 3 0.5
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 20315
(Ενημερώθηκε: 02 Μαρτίου, 2015)
Γενική βαθμολογία
 
3.6
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
4.0
Από το συγκεκριμένο camping μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Ο βασικότερος λόγος για να το επιλέξεις είναι η σκιά. Όσοι έχουν ταξιδέψει γενικά στις Κυκλάδες ξέρουν ότι δεν είναι εύκολο να βρείς σκιά και πόσο μάλλον σκιά που να κρατά όλη την ημέρα! Δεύτερος λόγος για να πάς στο συγκεκριμένο camping είναι οι τιμές που σε σχέση με το δεύτερο της Σαντορίνης είναι αισθητά καλύτερες. Τρίτος λόγος είναι ο διευθυντής του που ήταν εξαιρετικά εξυπηρετικός και φιλικός, μας πρότεινε μέρη να πάμε, μας έδινε φρούτα και κυρίως μας κέρασε εξαιρετικό τσίπουρο παραγωγής του!
Όσο αφορά τα κάποια μερεμέτια που χρειάζονται στον χώρο νομίζω ότι είναι κάτι ανούσιο σε σχέση με αυτά που προσφέρει, υποθέτω δε ότι θα διορθωθούν με το καιρό καθώς από ότι κατάλαβα το camping είχε πρόσφατα αλλάξει διαχειριστή και θα γίνεται όλο και καλύτερο. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αφορούν το νησί και όχι το camping. Αρχικά έχει πάρα πολύ αέρα και αλμύρα, ακόμα και το νερό στην Σαντορίνη είναι εφάλμυρο.
Όσο αφορά την τοποθεσία, είναι ακριβώς μπροστά στην μοναδική - κατά την γνώμη μου- καλή παραλία της Σαντορίνης. Έχει πολλά μαγαζιά τριγύρω και κόσμο. Ο δρόμος μπροστά γίνεται πεζόδρομος από κάποια ώρα και μετά. Αυτό σημαίνει ότι για όποιον θέλει ηρεμία και χαλάρωση δεν είναι το καταλληλότερο γιατί έχει θόρυβο το βράδυ από τα τουριστικά μαγαζιά. Επίσης είναι καλό να έχετε ενημερωθεί για δρομολόγια λεωφορείων εάν δεν έχετε μέσο μεταφοράς. Εμείς που ταξιδεύαμε με μηχανή μας ήταν πάρα πολύ βολικό καθώς η Σαντορίνη είναι μικρό νησί και όλα μας φαίνονταν κοντά. Επίσης να πω ότι μπορούσες να παρκάρεις μέσα στο χώρο του camping και πάντως την μηχανή δεν την χρέωσαν, και την βλέπαμε από την σκηνή μας.
Όσο αφορά την καθαριότητα ήταν οκ, η καθαρίστρια ήταν εκεί από το πρωί έως το μεσημέρι. Βέβαια όταν έρχονταν τα Γαλλάκια (κάτι συνηθισμένο στις Κυκλάδες στα camping να έρχονται ομάδες από 30 με 40 εφήβους Γάλλους) δεν προλάβαινε να καθαρίσει τα πάντα! Επίσης όταν έρχονταν τα Γαλλάκια δεν έφτανε το ζεστό νερό.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
29 Ιουλίου 2014
Αναχώρηση
10 Αυγούστου 2014
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 2721

Yesterday 7236

Week 28041

Month 162110

All 12488134

Αυτή τη στιγμή online 331 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 2721

Yesterday 7236

Week 28041

Month 162110

All 12488134

Αυτή τη στιγμή online 331 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions