Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.1 52 0.5
Hot
ΠΑΡΟΣ & ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ 102614
Γενική βαθμολογία
 
2.4
Σκιά
 
2.5
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
2.5
Επισκεφθήκαμε το Camping 3-7/8.. Φίλοι και ίντερνετ μας είχαν προειδοποιήσει τη για κατάσταση αλλά εμείς είχαμε πάρει την αποφασή μας.. Λοιπόν, το κάμπινγκ βρίσκεται καμιά 400αριά μέτρα από το λιμάνι και λίγο παραπάνω από τη Χώρα και σε μικρή απόσταση από μια βόρεια ρηχή παραλία που δεν λέει πολλά πράγματα αλλά δεν είναι και άσχημη. Το καλό είναι οτί μπορείς να πηγαινοέρχεσαι με τα πόδια στη Χώρα ενώ για μπάνιο έχεις χοντρικά 3 επιλογές με τα πόδια (παραλία κάμπινγκ, σιφνέικο γυαλό, ψαραλυκή) και κάποιες ακόμα με το ΚΤΕΛ.

Ο κόσμος. Στο νησί ο κόσμος είναι πραγματικά λίγο από όλα. Ξένοι τουρίστες, Κυριλέ, τρέντυ, μονοήμερα από την Πάρο, χιπστεροεναλλακτικοί, κάγκουρες, ελάχιστοι χίπηδες. Γενικά όπως φαίνεται το νησί κυριλοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια, άνοιξαν άπειρα μαγαζιά και η περιβόητη πλατεία για άραγμα στη χώρα έχει εξαφανιστεί κάτω από τραπεζάκια, μπιτάκια και μια μόνιμη σεδόν μυρωδιά βόθρου. Παρολαυτα ο κεντρικός δρόμος παραμένει όμορφος και τα μαγαζιά δεν βγάζουν μάτι.

Στο Camping έπαιζε λίγο το ρητό αν δεν έχεις τατού, sixpack και brazil μαγιώ (για τις γυναίκες) δεν γίνεσαι δεκτός/ή. Ο κόσμος πολύς, πάρα πολύς, όλων των "φυλών" από παλιούς μονιμάδες μέχρι ανθρώπους που κάνουν camping επειδή το επιβάλει η μόδα. Κυρίως όμως ηλικιών 18-20. Αυτό έχει και τα καλά και τα κακά του. Το σίγουρο κακό ήταν η μόνιμη βαβούρα και φασαρία που δεν σταμάταγε ποτέ. Γενικά από αρκετό κόσμο δεν υπήρχε ούτε η ελάχιστη νοοτροπία του κάνω κάμπινγκ με αποτέλεσμα να γυρνάνε 5 η ώρα απο διασκέδαση και να γαμάνε τον ύπνο των υπολοίπων. Παράλληλα στο κάμπινγκ γυρίζεται και μια ελληνική ταινία (οι συντελεστές μένουν στο κάμπινγκ) οπότε αν είχες στήσει εκεί κοντά, η φασαρία είναι επίσης συνεχής επειδή οι άνθρωποι δούλευουν.

Στη ταβέρνα το κλίμα είναι καλό, το φαί αξιοπρεπές και λιγάάάκι τσιμπημένο για self service.

Οι σκιές αρκετές για αρχές Ιούλη. Τώρα έστηνες όπου να ναι και ειδικά σε αυτά τα λίγο κλειστοφοβικά κλουβιά από καλάμια.. Περίεργη αίσθηση.

Η παραλία σε πρώτη ματιά θα σας θυμίσει τη Βούλα με τόσο κόσμο που μαζεύει (γυμνιστές και μη) αλλα ευτυχώς δεν έχει ούτε μπιτσόμπαρο ούτε ξαπλώστρες ενώ τα νερά είναι γαλάζια.

Οι τουαλέτες λίγες για τόσο κόσμο. Ειδικά οι κεντρικές ειχαν χαλασμένα ντούζ και σπασμένες πόρτες ενώ οι άλλες ήταν καλύτερες. Αν ήξερες τη σωστή ώρα τις έβρισκες σε καλή κατάσταση αφού η καημένη η καθαρίστρια έκανε ότι ήταν δυνατό. ΑΝ πήγαινες βράδυ φοβόσουν να μπεις, ενώ η βοθρίλα ήταν έντονη.

Συνολικά το κάμπινγκ αυτό προτείνεται μόνο για όσους θέλουν να κάνουν το χαβαλέ τους με την παρέα τους, σε φάση όμως να μην τους νοιάζει τίποτα. Λίγο σάπια λογική δηλαδή, εκτός αν έχεις τελειώσει μόλις το σχολείο.

Στα καλά η μεταφορά απο και προς το κάμπινγκ με το βανάκι.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 7363

Yesterday 7350

Week 33444

Month 112258

All 12617376

Αυτή τη στιγμή online 178 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 7363

Yesterday 7350

Week 33444

Month 112258

All 12617376

Αυτή τη στιγμή online 179 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions