Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.4 17 0.5
ΠΑΡΟΣ & ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ 23715
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
2.5
Τοποθεσία
 
5.0
Έμεινα στο camping Αύγουστο του 2012. Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, πάνω στον όμορφο κόλπο της Σάντα Μαρία. Πανέμορφη η Σάντα Μαρία, το camping είναι πάνω ακριβώς στη θάλασσα, έχει αρκετές θέσεις με φυσική σκιά/καλαμωτές και ωραία μεγάλη πισίνα. Το μίνι μάρκετ είναι λιτό αλλά επαρκές με ψωμί και ζεστές τυρόπιτες κτλ το πρωί. Το self-service είναι πολύ καλό με ποικιλία μαγειρευτών και ωραία σουβλάκια αλλά και πρωινό. Ο χώρος για μαγείρεμα αποτελείται από πρίζες και πάγκους και είναι συνήθως ελεύθερος. Το wifi είναι δωρεάν και λειτουργεί ικανοποιητικά.
Ωστόσο, παρόλο που βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία δίνει την εντύπωση "παρατημένου" camping, σε ότι αφορά κυρίως στους κοινόχρηστους χώρους: Στα ντους δεν υπάρχει χώρος να κρεμασει κανείς την πετσέτα του ή να ακουμπήσει το σαπούνι, τα ραφάκια είναι σπασμένα, οι μηχανισμοί των ντους ήταν σάπιοι και δεν λειτουργούσαν σωστά (σε κάποια ντους το τηλέφωνο ήταν σπασμένο, άλλα ήταν τρύπια και τα νερά πετάγονταν παντού), ζεστό νερό υπήρχε σπανίοτατα.
Σε ότι αφορά στις ώρες κοινής ησυχίας, όπως έχει αναφερθεί, τα πράγματα είναι ελαστικά με αποτέλεσμα η ποιότητα του ύπνου να εξαρτάται από τον πολιτισμό των διπλανών.
Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι οι δρόμοι του κάμπινγκ αποτελούν πέρασμα για τους πελάτες και τα φορτηγάκια τροφοδοδίας του beach bar, τα οποία τρέχουν πέρα δώθε και σηκώνουν σκόνη.
Επίσης προσοχή στα υπάρχοντά σας, κατά τη διαμονή μου εκλάπησαν αντικείμενα κατασκηνωτών (η πρόσβαση στο κάμπινγκ είναι ανοικτή σε όλους συνεπώς μπαίνει όποιος θέλει).
Εν ολίγοις εξαιρετική τοποθεσία, πανέμορφο φυσικό τοπίο, αρκετές παροχές, ευγενικό προσωπικό, αλλά θα περίμενε κανείς περισσότερη προσοχή σε κάποιες απλές και βασικές λειτουργίες όπως οι κοινόχρηστοι χώροι και η ασφάλεια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
01 Αυγούστου 2012
Αναχώρηση
15 Αυγούστου 2012
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 6499

Yesterday 8800

Week 41380

Month 120194

All 12625312

Αυτή τη στιγμή online 205 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6499

Yesterday 8800

Week 41380

Month 120194

All 12625312

Αυτή τη στιγμή online 205 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions