Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.4 17 0.5
ΠΑΡΟΣ & ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ 23715
(Ενημερώθηκε: 20 Αυγούστου, 2011)
Γενική βαθμολογία
 
2.5
Σκιά
 
2.5
Καθαριότητα
 
1.0
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
4.5
Έκανα camping εκει τον Αυγουστο του 2011. Τα σχόλια που ειχα διαβάσει ήταν καταπληκτικά για το camping. Τα πραγματα όμως δεν ήταν ακριβώς έτσι. Στα θετικά σίγουρα είναι η τοποθεσία η οποία είναι καταπληκτική. Το προσωπικό του self service επίσης. Από εκει και πέρα ξεκινούν τα μεγάλα προβλήματα που έκαναν τις μέρες δυσκολες. Πρώτο και σημαντικοτερο είναι οτι τα αποβλητα των χημικών τουαλετών τα πετουσαν στις τουλέτες και στους γύρω χώρους. Η δυσοσμία ηταν ιδιαιτερα έντονη. Οι τουαλετες στην παραλία ήταν προσβάσιμες και για τους λουόμενους στην παραλια, οποτε οποιος ηθελε εμπαινε. Επίσης, δεν υπάρχει καθαριότητα στους εξωτερικούς χωρους, στον χώρο μαγειρέματος/ φαγητού. Επιπλέον, τα ζωάκια αφοδευουν οπου να ναι, μπροστά από την είσοδο του χώρου που πληρώνεις, δίπλα από τις καρέκλες ή τη σανιδα του surf.
Οπως διαβασα από ενα φιλο- συνδρομητη η παραλια έχει λιγα μπαρ-εστιατόρια. Αυτό που δεν ήξερα όμως ειναι οτι για τον ανεφοδιασμό των μπαρ αυτών, καθε μέρα, περνούν καμια δεκάδα φορτηγακια μέσα από το camping, που τρεχουν μαλιστα, καθώς εχουν και άλλες παραδοσεις να κανουν. Και να ήταν μόνο αυτά. Η προσβαση σε αυτά τα μπαρ-εστιατόρια για του θαμώνες οδικως είναι μόνο μεσω του camping. Και τα καταστηματα έχουν πολλούς πελάτες που προτιμούν το ΙΧ τους .....
Και κλείνω την κριτική μου, αναφέροντας την πολιτική του camping στις τιμές. Αρχές του Αυγούστου σε ερώτηση μου, η τιμη για 2 άτομα ήταν 18 ευρω και με αυτοκίνητο κόστιζε 19 ευρω. Μετα απο 2 εβδομαδες, αυτό έγινε 20. Δεν είναι το ευρώ που ενοχλεί, αλλά είναι σωστό; Επιπλέον, στο μίνι μαρκετ του camping παρατηρησα οτι η τιμη της φιαλης του 1,5 λιτρα pepsi ήταν 1,9 ευρώ, ενω της max ηταν 2,3 ευρώ. Max τιμή για την Max γευση!
Συμφωνώ με τον FaZi για τη σκονη, το ψυγειο και τις υπολοιπες παροχες.
Surfbeach.....ενα διαμάντι σε λάθος χέρια.... λυπάμαι!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 5268

Yesterday 8800

Week 40149

Month 118963

All 12624081

Αυτή τη στιγμή online 225 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5268

Yesterday 8800

Week 40149

Month 118963

All 12624081

Αυτή τη στιγμή online 225 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions